Po, 09/20/2010 - 17:25
Jindří a Andrejko. Taky vám ještě jednou moc díky, bylo fajn a těšíme se na další. Pozdravujte Fanouška a jehně nemělo chybu.
Po, 09/20/2010 - 17:38
Nemělo to chybu. Díky ti moc za skvělý víkend a společné ukončení sezony. Mě osobně se to moc líbilo a doufám, že i ostatním. Jehně bylo moc dobré (i když já moc skopové nemusím), ale vše ostatní bylo moc supr . Budu se těšit na další setkání s vámi se všemi. Ahoj a díky.
Po, 09/20/2010 - 17:49
Nemá cenu abych také vychvaloval co již přede mnou chválili.Hezky strávený víkend.Jenom bych chtěl ještě jednou pozdravovat děti.Byli super.
Po, 09/20/2010 - 19:21
Nemá cenu abych také vychvaloval co již přede mnou chválili.Hezky strávený víkend.Jenom bych chtěl ještě jednou pozdravovat děti.Byli super.
Ty nezklameš.
Po, 09/20/2010 - 19:21
Jak píše Maty, tady už není co dodat Jak už jsem říkal Mirkovi , bylo mi ctí a národním svátkem se s váma všema potkat. Takže Rambouskovi děkujem!!!
- « první
- ‹ předchozí
- 1
- 2
- 3
- 4
Cesta domů byla super. Bohužel Cornštein se opravuje, na rozhlednu Rumburak jsme se ale po ranním neúspěchu dostali, zastavili jsme se v Jindřichově Hradci a v Telči, poobědvali jsme v Havlíčkově Brodě a cestou domů se k nám přidal Aca. Ještě jednou Jinříškovi díky za perfektní rozlučku se sezónou 2010.