Obrázek uživatele Jirka
User offline. Last seen 14 let 7 týdnů ago. Offline
Registrace: 04/11/2010

Cesta domů byla super. Bohužel Cornštein se opravuje, na rozhlednu Rumburak jsme se ale po ranním neúspěchu dostali, zastavili jsme se v Jindřichově Hradci a v Telči, poobědvali jsme v Havlíčkově Brodě a cestou domů se k nám přidal Aca. Ještě jednou Jinříškovi díky za perfektní rozlučku se sezónou 2010.

Obrázek uživatele Mirek
User offline. Last seen 14 let 4 týdny ago. Offline
Registrace: 11/01/2009

Jindří a Andrejko. Taky vám ještě jednou moc díky, bylo fajn a těšíme se na další. Pozdravujte Fanouška a jehně nemělo chybu.

Obrázek uživatele zdenál
User offline. Last seen 14 let 8 týdnů ago. Offline
Registrace: 07/01/2009

Nemělo to chybu. Díky ti moc za skvělý víkend a společné ukončení sezony. Mě osobně se to moc líbilo a doufám, že i ostatním. Jehně bylo moc dobré (i když já moc skopové nemusím), ale vše ostatní bylo moc supr . Budu se těšit na další setkání s vámi se všemi. Ahoj a díky.

Víno - ženy - zpěv a TDM

User offline. Last seen 14 let 9 týdnů ago. Offline
Registrace: 06/28/2009

Nemá cenu abych také vychvaloval co již přede mnou chválili.Hezky strávený víkend.Jenom bych chtěl ještě jednou pozdravovat děti.Byli super.

Obrázek uživatele Mirek
User offline. Last seen 14 let 4 týdny ago. Offline
Registrace: 11/01/2009

Maty píše:
Nemá cenu abych také vychvaloval co již přede mnou chválili.Hezky strávený víkend.Jenom bych chtěl ještě jednou pozdravovat děti.Byli super.

Ty nezklameš.

Obrázek uživatele Roman77
User offline. Last seen 14 let 9 týdnů ago. Offline
Registrace: 05/16/2010

Jak píše Maty, tady už není co dodat Jak už jsem říkal Mirkovi , bylo mi ctí a národním svátkem se s váma všema potkat. Takže Rambouskovi děkujem!!!