Obrázek uživatele Driver toys
User offline. Last seen 14 let 3 týdny ago. Offline
Registrace: 10/23/2009

Odesláno 500,- Kč i za Šárku.
Koukám na větičku u Zdenála - "Víno - ženy - zpěv a TDM", připomělo mi to výrok jednoho motorkáře, kterého jsem potkal na jednom ze svých prvních motosrazů. Ten měl totiž dost podobný, ale drsnější.. Kurvy, chlast a chlebíčky a wo půlnoci tombola

vůdce MOTO DEBILS

Obrázek uživatele gogolik
User offline. Last seen 14 let 10 týdnů ago. Offline
Registrace: 02/13/2010

Zdarec všichni skalní TDM -aci .Jindra, dneska jsem po náročném nervovém záchvatu kvůli internetu zadal platební příkaz ve výši 1000kč.Ještě jednou se všem omlouvám že jsem se nevrátil na minulém srázku zpátky k Mirovi na chajdu.V září u vínka se těším i se svou polovičkou.Včera jsem Aji koupil kolečkové brusle a tím se upsala na 100% účast ve sklípku .Mějte se ,GOGOLIK.

Obrázek uživatele petrs
User offline. Last seen 14 let 8 týdnů ago. Offline
Registrace: 11/24/2009

tak to tě snad konečne lumpe uvidím

A vo tom to je!

Obrázek uživatele Jindra-tdm
User offline. Last seen 14 let 4 týdny ago. Offline
Registrace: 11/09/2009

Zdravím pánové!!!

Dnes mě kamarád potvrdit, že na naši sobotní grilovačku má jehně připravený.
Takže pro všechny gurmány, kteří se dostavý na náš srázek budou jejich chuťové buňky uspokojeny.

Peníze mám zatím od 7 TDM-kářů a celkem to dělá 13 lidí.
Takže neváhejte a dál posílejte, abych mohl co nejdřív poslat zálohu na celou chatu.
Zatím veškeré přípravy jdou podle plánu, tak doufám že to vydrží.

Jen tak pro zajímavost a na podráždění přikládám fotečku , jak to jehňátko vypadá na rožni......

Image

To jehňátko že je na rožni jsi tam napsal schválně, abychom se blbě neptali, které z těch dvou na fotce to vlastně je? Já jen žertovala, Ivááánku a už se moc těšíme!

vůdce MOTO DEBILS

Obrázek uživatele Mirek
Registrace: 11/01/2009

Driver toys píše:
To jehňátko že je na rožni jsi tam napsal schválně, abychom se blbě neptali, které z těch dvou na fotce to vlastně je? Já jen žertovala, Ivááánku a už se moc těšíme!

Tak ty to máš spočítané.

Já vím - 2 x 500,- Kč....

vůdce MOTO DEBILS

Obrázek uživatele Starky
Registrace: 01/20/2010

Ahoj drahý priateľu a všetci kamoši, čo o to, čo sem napíšem zavadíte zrakom.... Aj keď sem chodím momentálne malo, nemyslite si, že som na Vás nedajbože zabudol, práve naopak, často myslím na to, ako sa sem na chviľku prilepiť...no nieje čas.Ale dve veci, motorka je hotová a na zraz prídem na 100%, a tak sa pýtam, či stačí, ak Ti dám prachy do ruky? S posielaním peňazí, je u nás dosť problém.....Všetkých Vás pozdravuje Starky.

Starky píše:
Ahoj drahý priateľu a všetci kamoši, čo o to, čo sem napíšem zavadíte zrakom.... Aj keď sem chodím momentálne malo, nemyslite si, že som na Vás nedajbože zabudol, práve naopak, často myslím na to, ako sa sem na chviľku prilepiť...no nieje čas.Ale dve veci, motorka je hotová a na zraz prídem na 100%, a tak sa pýtam, či stačí, ak Ti dám prachy do ruky? S posielaním peňazí, je u nás dosť problém.....Všetkých Vás pozdravuje Starky.

Ahoj kamaráde, vím že ze Slovenska je s převodem tak trochu problém a proto nevadí když mi ty peníze dáš až na srazu na ruku. Myslím si, že nebudeš jediný.
Mě šlo spíš o to, abych nemusel všechny ty zálohy platit ze svýho, takhle už to bude mít většina zároveň zaplacené.
Jen potom to všechno propočítám a buď všem ještě něco vrátím, nebo se něco doplatí, ale určitě to nebude nějaká velká suma. Tam spíš záleží na tom, aby jsme naplnili tu chatu, když se na celou dala záloha. Přihlášených je 38 lidí a zatím poslalo zálohu jen 18 ( tj. 10 motorek ), tak jsem s toho docela na vážkách, ale ještě je 6 týdnů čas, tak uvidíme.
Zatím se měj kamaráde.

Obrázek uživatele Roman ST1
User offline. Last seen 14 let 7 týdnů ago. Offline
Registrace: 08/02/2010

Zaujala mě pozvánka na sraz, byl by to můj první TDM sraz a proto mě to láká. Do kdy potřebujete zaslat rezervačku?

Roman
TDM 900

Yamaha TDM 900A, Jičín

Roman ST1 píše:
Zaujala mě pozvánka na sraz, byl by to můj první TDM sraz a proto mě to láká. Do kdy potřebujete zaslat rezervačku?

Roman
TDM 900

Zdar chlape, je to jen na tobě, čím dřív pošleš peníze, tím líp...

Obrázek uživatele Ales.77
Registrace: 06/23/2009

tak že by se konečně taky někdo ukázál na 9tistovce?už jsem si myslel že jsem tu jedinej

Pokud nepřemluvím mladou, tak dorazím sám. Do půlky srpna pošlu peníze, ať v tom Aleš.77 není sám Byl by ještě dvoulůžák?

Yamaha TDM 900A, Jičín

Aca
Obrázek uživatele Aca
User offline. Last seen 14 let 9 týdnů ago. Offline
Registrace: 06/07/2010

Zdravim. Tak jednu cast bych mel zarizenou-volno. Penize poslu hned jak se vratim do CZ.Doufam,ze to nebude s krizkem po funuse.

Kdo nejezdí s námi,jezdí proti nám.....

Ahoj příznivci TDM, draci, lumpové a pekelníci! Zorganizovat srázek není zase až taková sranda hlavně v tom, když po vás někde chtějí peníze předem. Jde většinou o nemalé zálohy a právě z těch peněz jsem měl taky strach.. Jindra píše o 38 lidech, co chtěli na srázek přijet - kde je těch 20 lidí co ještě neposlali za sebe zálohy ???! Čas začal utíkat docela rychle, už se nedá nic dlouho odkládat, tak nebuďte sračky, sáhněte do kešení a pošlete za sebe i batůžek, ať je Jindra v klidu a ať se nás tam sejde víc než na mém srázku!
Ti se zůčastnili rozhodně nelitovali, 100% nebudete litovat ani teď ! Už jen aby vyšlo počasí, ale to bude super, aˇž uvidí že je nás hodně a plakat si nedovolí
Těším se na skalní, aj na nové tváře a přeji všem do té doby pěkné dny

vůdce MOTO DEBILS

Obrázek uživatele Mirek
Registrace: 11/01/2009

Driver toys píše:
Ahoj příznivci TDM, draci, lumpové a pekelníci! Zorganizovat srázek není zase až taková sranda hlavně v tom, když po vás někde chtějí peníze předem. Jde většinou o nemalé zálohy a právě z těch peněz jsem měl taky strach.. Jindra píše o 38 lidech, co chtěli na srázek přijet - kde je těch 20 lidí co ještě neposlali za sebe zálohy ???! Čas začal utíkat docela rychle, už se nedá nic dlouho odkládat, tak nebuďte sračky, sáhněte do kešení a pošlete za sebe i batůžek, ať je Jindra v klidu a ať se nás tam sejde víc než na mém srázku!
Ti se zůčastnili rozhodně nelitovali, 100% nebudete litovat ani teď ! Už jen aby vyšlo počasí, ale to bude super, aˇž uvidí že je nás hodně a plakat si nedovolí
Těším se na skalní, aj na nové tváře a přeji všem do té doby pěkné dny

Čéčé Líbo, ty jsi mě opět rozplakal. A vy ostatní sakra plaťte. Sračkýýýý.

Obrázek uživatele Begy
User offline. Last seen 8 let 11 týdnů ago. Offline
Registrace: 06/01/2009

já budu vědět jestli mě to vyjde asi tak pár dní před akcí

takže zatím spíš se mnou moc nepočítejte

To s námi už pomalu můžete počítat Ještě něco doladím a příští týden zašlu platbu.

Yamaha TDM 900A, Jičín

Aca
Obrázek uživatele Aca

Begy píše:
já budu vědět jestli mě to vyjde asi tak pár dní před akcí

takže zatím spíš se mnou moc nepočítejte

Begy nebud matoha. Ja jsem mel podobny nejapny vymluvy.Panstvo jsem postavil pred hotovou vec a bylo to....Uvaz s kym bych jinym mohl jet.Kdo jinej by me cestou zdrzoval.....

Obrázek uživatele Kudrc
Registrace: 01/31/2010

Ahoj Jindro ,tak dnes jsem Ti poslal 500,-- 1 kus

Zdar Kudrc

Obrázek uživatele petrs
Registrace: 11/24/2009

Zdar Jindro, právě byly odeslány na účet peníze za mě a batůžka = 1000,- Kč. Prosím jen o potvrzení, že to došlo, díky.

A vo tom to je!

Ahoj Jirko, rezervačka odeslaná za sebe i baťůžek Kdyby to šlo, vybrali bychom si pokoj pro dva se sociálním zařízením. Děkuji
Prosím o potvrzení příchodu platby

2 Ales.77 : druhá TDM 900 už je pomalu na cestě

Yamaha TDM 900A, Jičín

Obrázek uživatele gogolik
User offline. Last seen 14 let 10 týdnů ago. Offline
Registrace: 02/13/2010

Jindra prachy doufám byli připsány na tvůj účet?Jinak teď zrovna máme starosti s mladým, vypadl na pouti z kolotoče.Leží v Porubě na Fakultce.V zzáří všichni zdarec.....

gogolik píše:
Jindra prachy doufám byli připsány na tvůj účet?Jinak teď zrovna máme starosti s mladým, vypadl na pouti z kolotoče.Leží v Porubě na Fakultce.V zzáří všichni zdarec.....

A nebyl o tom příspěvek ve zprávách? Doufám, že bude brzy OK

Yamaha TDM 900A, Jičín

Takže pánové, mám zde odkaz a zároveň lákadlo které navštívíme a kde zároveň poobědváme na sobotní vyjížďce na našem zářiovém srázku. Byl jsem se tam podívat a zároveň informovat na výše uvedený oběd. Měl jsem tu čest mluvit přímo s majitelem ( velice příjemný člověk a velký nadšenec motorek ), který byl tímto velice nadšený a nabídnul mi další spolupráci, co se týká motosrazů a ubytování, leč bohužel už máme zaplacenou zálohu na tu chatu na Bítově.

http://www.veteransalon.cz/

Jen doufám, že tímto mým nápadem navštívit toto muzeum nikoho nezklamu???

Obrázek uživatele zdenál
Registrace: 07/01/2009

Určitě nezklameš. V tom muzeu jsem byl a i na oběd jsme se tam stavovali. A myslím, že supr. Už aby to bylo.

Víno - ženy - zpěv a TDM

Do toho muzea se chystám už dlouho, takže za mě super nápad.

Yamaha TDM 900A, Jičín

Aca
Obrázek uživatele Aca

Zaplaceno za dva.Uz se tesim.

Jindro určitě muzeem nic nezkazíš, spíše naopak - moc dobrý nápad

vůdce MOTO DEBILS

Obrázek uživatele Roman77
Registrace: 05/16/2010

Ahoj Jindro!
Měl jsem teď docela hektický období, nicméně příspěvek byl dnes odeslán. S tím muzeem to byl super nápad, už jsem tam byl a bylo se opravdu na co dívat, nejen motorky, ale i auta. Září se nám blíží, takže už se těším