TDM FORUM TDM FORUM
15-11-2024, 04:32:37 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Škrcení výkonu TDM 850 4TX  (Přečteno 5192 krát)
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Josef Jačo

« Odpověď #15 kdy: 29-12-2012, 12:39:50 »

Jinak pokud to máte v plánu někdo škrtit tak se skuste poptat o kolik by to bylo levnější kdyby jsem ty "podložky" dodali "svoje"...jestli by to bylo znatelně levnější tak mužu někoho podarovat  supr mně je to stejně na nic,po příští sezoně si to necham stejně otevřít na full vykon abych to mněl papirově v cajku.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #16 kdy: 29-12-2012, 14:04:28 »

Mám pocit že ty "podložky" jak píšete budou ta nejmenší položka v celkové ceně. Zaplatí se hlavně to, že konkrétní firma na to má licenci. Je jich po republice pár a jednu mám na dohled od baráku  Wink  ODKAZ .
Jak mě bylo řečeno bylo to náročné zjískat nejen časově ale hlavně finančně. A to se musí nějak vrátit. Pak vlastní práce a úřední šiml taky sežere pár grošů...uznávám je to hnus, ale je to tím že lidi když to potřebují nemají jinou možnost než to zaplatit i jak se řáká s "chlupama"
Zaznamenáno

M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

Jméno: Josef Jačo

« Odpověď #17 kdy: 29-12-2012, 14:21:03 »

V dnešní době se težko hádá cena součástí...když tak namátkou vzpomenu jak jsem potřebovali snížit mamce GS500E tak jsem se díval na cenu "kostí" a pohybuje se to cca od 3-3,5tis.Při tom se jedná o toto : http://imgd.tipmoto.com/d/i/26/26248_1.jpg ,co na tom může stát 3tis?  LOL nakonec nám to udělal známí na laseru a nechal to i zakalit....
Ale zas když chcu zálohu 4tis na škrtící sadu tak to taky asi svoji cenu má,když já se ptal co je na tom tak drahé na 2ch podložkách tak mi bylo řečeno "že to musel někdo vymyslet"...
Zaznamenáno
Lukáš
Nováček
*

DÍK 0

Jméno: Lukáš Radvan

« Odpověď #18 kdy: 29-12-2012, 14:37:31 »

Mě zase někde řekli že každá škrtící sada má nějaké svoje sériové číslo, takže ji nelze jen tak někde koupit a přinést do servisu. Kdo ví jak to je...
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #19 kdy: 29-12-2012, 14:45:11 »

No prostě se shodnem na tom, že je to udělané tak aby zákazník platil tu nehoráznou cenu  Wink
Zaznamenáno

Lukáš
Nováček
*

DÍK 0

Jméno: Lukáš Radvan

« Odpověď #20 kdy: 29-12-2012, 14:53:55 »

Asi tak nějak no. Jinak trochu mimo téma, ale někde jsem zaslechl že se připravuje nějaká novela, kde je mimo jiné zavedena pokuta za pozdní dokončení převodu. Doteď na to bylo tušim 5 nebo 10 pracovních dní, ale pokud se to protáhlo tak žádnej postih nehrozil, teď to prý má být jinak, nevíte o tom někdo něco?
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML