TDM FORUM TDM FORUM
23-11-2024, 18:58:01 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 [2] 3   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Maximálna rýchlosť 4TX, r.v. 2001  (Přečteno 10720 krát)
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Pohlaví: Mužské
Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #15 kdy: 22-04-2012, 09:12:31 »

To co rikas celkem chapu,a taky to obcas tak udelam.Hele,pokud to jede 180,tak na dalsich 20km/h nema cenu davat zadny omezovac. To uz logicky je kravina. Pokud by tam tam bylo nejaky omezeni,pak by to bylo na 25kw a to by jsi poznal velmi rychle. Takze omezovac bych vyloucil. Vycistenim karburatoru rozhodne nic nepokazis.Dale bych vycistil kohout.Dalsi vec ktera me osobne velmi prekvapila byla kvalita benzinu. Zkus natankovat 100oktanovy shell. Vyjezdit a znova. Nepodcenoval bych zavadu na svickach.Ona se kolikrat tvari ze je v poradku,ale pod kompresi se chova jinak. A v neposledni rade bych se zameril na priruby karburatoru ,jestli to nekde nesaje falesnej vzduch.Ono staci malinko a dela to psi kusy. Dalsi vec,nedej na stav kilometru na tachometru a zmer kompresy na valcich. To bych udelal jako prvni spolu s kvalitnim benzinem protoze to je nejjednodussi a nejmin pracny. S vysledkem se podel. At se dari.
Zaznamenáno
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #16 kdy: 22-04-2012, 09:48:49 »

Omezovac ma TDM pouze na otacky, na rychlost uz z principu mit nemuze.
Na cisteni karbecu ultrazvukem neverim ani nahodou. Spis bych se zameril na stav prirub, jehel, kominku a membran. Pak bych nechal na brzde nastavit smes.
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
zdenál
Kořen
Děd vševěd

DÍK 12

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zdeněk Majer
SPONZOR:

« Odpověď #17 kdy: 22-04-2012, 10:44:55 »

Mám pocit že na tyto rychlosti sis vybral špatnej stroj
Myslím, že máš pravdu. Je fakt, že i já jsem zkusil maximálku a na řetězovce 16 vs 43 jsem udělal po rovině 205. Od 180 už to lezlo hóóóóódně pomalu. Tento typ stroje s 5ti kvalty je stvořen spíše na touring, než sprinty. 6stka by 4TX hodně pomohla.
Zaznamenáno
lukašenko
Větší znalec

DÍK 1

Motorka: TDM900
Jméno: Lukáš Horký
SPONZOR:

« Odpověď #18 kdy: 22-04-2012, 14:29:14 »

mě dala moje r.v. 97 se sekundárem 17/42 lehce z kopce něco kolem 210 km/h tachometrovejch a navigace psala tušim 198 km/h. Zkusil jsem to jednou a stačilo, TDMko fakt neni motojka na lámání rychlostních rekordů  supr
Zaznamenáno

Stroje ovládají.......mou mysl.
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #19 kdy: 22-04-2012, 14:38:30 »

Na našich silnicích  uaau??? Chlapi co blbnete, dyť je to vo držku i při 90km/h  hehe. Koukám jak hooodně opatrně jezdíte  blll, blááázni. Já dal nejvíc 170, hlava mi lítala ze strany na stranu a zážitek spíš se staženou prdelí. Kdybych chtěl jezdit rychle, koupím si supersporta  blll!
Ono asi v tomhle pripade nejde o to jezdit 200 a vic. Jde o to,ze jemu to proste nejede to co by melo a tak se resi proc dokonce to i  ve vlakne pise. Ja jsem to pochopil tak,ze pokud se povede a 200 tam jednou mit bude tak uz ho to nebude dal lakat.Te se resi pric to tam nejde.....
Zaznamenáno
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #20 kdy: 22-04-2012, 17:58:08 »

Presne jak pise Aca a ja jsem to psal ve vlakne o 15zubovem kolecku,kde jsem popisoval, ze mi to taky nedalo a tu maximalku jsem zkusil jen kvuli tomu, zda se neco nezmenilo a vickrat to zkouset nebudu.Co tak pozoruji, tak me vyhovuje jezdit do 120 a kdyz se jede na dovcu, tak na dalnicnich presunech do max. 150 a to da TDM uplne s klidem Wink
Zaznamenáno
Rastosir
Easy riding
Nováček
*

DÍK 0

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Rasto Sirotsky

« Odpověď #21 kdy: 22-04-2012, 19:29:43 »

Aca , dík za tvoje tipy ,vyskúšam postupne všetko . Každopádne mi to nedalo a bol som sa dnes previezť a zrazu mi ostal visieť plyn, Potom to niako skočilo nazad ale otáčky na volnobehu spadli z 1050 na 900 a motor ťahal ako na jeden valec. Našťastie som nebol ďaleko tak som to otočil domov a hneď som rozoberal...vyzeralo to na predraté lanko ale keď som dal dole air box tak ma najprv oblial studený pot a potom som nevedel či sa mám smiať alebo si nadávať do ko...v. V ľavom karburátore bola nasatá podložka z penovej hmoty ktorá bola v sade s KN filtrom čo som tam dal. Držala len prítlakom filtra na dne air boxu . Muselo ju strhnúť do sania , lebo viem že som sa rozbiehal dosť razantne takže sa zasekla škrtiaca klapka. Našťastie sa nič nestalo , všetko som povyberal , zložil a znovu som sa vydal na testovaciu jazdu ....všetko šlape ako pred tým. Vybehol som na dialnicu ( bola premávkaa dosť fúkalo ) a testoval som otáčky na 4...keby som mal ešte volnú cestu tak to vytiahnem na 180 aj ja .Teda výkon by mala mať len skúsim na budúce ešte 5. Vychádza mi z toho že tá podložka možno blokovala prietok vzduchu už dlhšie pri sanií a poletovala v tom boxe alebo robím chybu v technike jazdy že nechám trápiť tú 5 od 5000. Možno ak preradím na 5 pred červenými otáčkami trochu to pomože , ale sám neviem Smiley

Každopádne dám pozrieť a vyčistiť ten karbec v servise a nechám nech skontrolujú aj sacie hrdlá kôli falošnému vzduchu

.... výsledok Vám oznámim ale najskôr za týždeň
Zaznamenáno
kus
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 25

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Martin Suk
SPONZOR:

« Odpověď #22 kdy: 22-04-2012, 21:43:00 »

já nevím jak vy ale já dokážu 180km/h na 4rychlostní stupeň

Ahoj.
Já dnes při testu 175km/h na 3.rychlostní stupěň,a byl jsem na omezovači. Grin
Zaznamenáno
Starky
Kořen
Děd vševěd

DÍK 7

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Marián Kolcún
SPONZOR:

« Odpověď #23 kdy: 23-04-2012, 17:57:49 »

Ja som dal na svojej 195 a držal som ju v tom cca 40km, potom som došiel domov na jeden válec a vyfukový ventil som Vám ukazoval na niektorom zraze....Poznanie, že na takomto stroji siahať na extrémy sa neoplatí ma stálo 500E. Undecided
Zaznamenáno

Na TDM a je jedno kam...!
dědek
Děd vševěd

DÍK 1

Jméno: Petr Tuček
SPONZOR:

« Odpověď #24 kdy: 28-04-2012, 15:42:12 »

Tak jsem to dnes zkusil na dálnici HK - Pha.  200 ve dvou a ještě by si dala říct. Ale v nádrži vejr  ojee
Zaznamenáno

BAZINGA!!!
machyn
Větší znalec

DÍK 1

Jméno: Pavel Macháček
SPONZOR:

« Odpověď #25 kdy: 28-04-2012, 18:28:15 »

Není nutné kolik jedete, ale hlavní je ve zdraví dojet
Zaznamenáno
dědek
Děd vševěd

DÍK 1

Jméno: Petr Tuček
SPONZOR:

« Odpověď #26 kdy: 28-04-2012, 18:46:46 »

To je jasný, ale co když v techničáku uváděj nepravdivé údaje? Musí se to ověřit! :-)
Zaznamenáno

BAZINGA!!!
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Jméno: Aleš Navrátil
SPONZOR:

« Odpověď #27 kdy: 01-10-2012, 23:49:46 »

Na našich silnicích  uaau??? Chlapi co blbnete, dyť je to vo držku i při 90km/h  hehe. Koukám jak hooodně opatrně jezdíte  blll, blááázni. Já dal nejvíc 170, hlava mi lítala ze strany na stranu a zážitek spíš se staženou prdelí. Kdybych chtěl jezdit rychle, koupím si supersporta  blll!
Liborku sorry,ale přečetl jsem si to až teď a v čem je rozdíl když budu mít na té cestě co píšeš supersporta?
Zaznamenáno
Pečajs
Kořen
Děd vševěd

DÍK 8

Jméno: Petr Pečínka

« Odpověď #28 kdy: 02-10-2012, 12:46:59 »

Liborku sorry,ale přečetl jsem si to až teď a v čem je rozdíl když budu mít na té cestě co píšeš supersporta?
No prdel budeš mít staženou úplně stejně, hlava ti možná nebude tak lítat a budeš tam mít o kilo víc  naugh
Zaznamenáno

Lepší je být první v pekle, než-li druhej v cíli.
kralik
Děd vševěd

DÍK 0

Jméno: Marek Šantavý

« Odpověď #29 kdy: 02-10-2012, 14:34:36 »

caute ludia,

kedy vám zapína omezovač? ja som teda v červenom bol už zopár krát, ale ešte som ho tam nenašiel
Zaznamenáno

Good luck or bad luck, who knows? :-)
Stran: 1 [2] 3   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML