Tak jsem po dlouhé rozvaze napchal do dálkového světla xenon.Co mě k tomu vedlo?
Každý ví,že TDMko moc dobře nesvítí,tak jsem uvažoval o přídavných světlech viz téma přídavná světla.Ale na Zdenálových narozkách jsem zjistil,že jsou spíše poziční než aby ve tmě přisvěcovaly.Najedu toho po tmě docela dost,páč jezdím na motce občas do práce a ještě k tomu na směny a jedna jízda je většinou po tmě a mimo město.Tudíž jak svítit a hlavně pořádně.
Takže potom jediná volba xenon.A abych moc nedráždil naši policii,tak jsem se rozhodl jenom pro dálkové světlo.
Výsledek je takový,že bych teď nejradši jezdil jenom po tmě
Když se jede delší dobu na dálkový,potom stlumím,tak si myslím,že jsem rosvítil nějakou baterku.Asi takový je to rozdíl.Nemám žádnou vlastní zkušenost s auta,takže jsem byl velice mile překvapen.
Na montáži nebylo nic složitého krom výroby mezikroužku který by nahradil ten původní co je na H7,aby tam xenon neplandal.Protože nemám možnost na soustuh,tak jsem dlouho hledal až jsem narazil na plastové víčko od láhve od oleje o to jsem pomocí ostrého nože přispůsobil.Výsledek jak jsem šikovný je v mé galerii.Takže když jsem to zvládnul já,určitě to nebude problém pro kohokoli z vás
http://www-tdm.cz/TDM_forum/index.php?action=mgallery;sa=album;id=128