Deutschmann
Kořen
Děd vševěd
DÍK 12
Pohlaví:
Motorka: BMW
Jméno: Miroslav Němčík
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #60 kdy: 20-05-2014, 09:25:05 » |
|
Ahoj, otázkou je kolik toho chceš najezdit, a kolik do toho chceš dát. Jezdím už nějaký ten pátek a můj názor je takový. Bunda i kalhoty by měli mít odepínací teplou vložku. - Bunda by měla mít odepínací nepromokavou membránu (v létě v horku vsi ji vytáhneš a nepotíš se jak nemocný)
- Bunda i kalhoty by měli mít nějaké reflexní prvky.
- Bunda by měla mít nepromokavou kapsu na peněženku někde po ruce (nejlépe hned za suchým zipem)
- Bunda i kalhoty by měly mít dostatečné větrání
- Všechny ochranné prvky by měli být pevné (pěnu brát jen na boky)
Já jsem si koupil toto http://www.motozem.cz/panska-cestovni-kombineza-rsa-dakar/(jediné co tam není je ta kapsa na peněženku a pevné protektory). Za 5100,- se mi to zdá jako slušné. Na sraze si to oblečení můžeš prohlédnout.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Dovolená se nemusí povést, hlavně když zážitky jsou silné a nezapomenutelné. Klouže ti motorka v terénu? Postav se do stupaček. Motorka bude sice klouzat dále, ale nebudeš to cítit. :-)
|
|
|
Jirka
Kořen
Děd vševěd
DÍK 26
Pohlaví:
Motorka: Ducati
Jméno: Jiří Svoboda
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #61 kdy: 20-05-2014, 11:53:24 » |
|
Od kolika stupňů používáte teplé vložky ? Osobně při 10'C zapínám větrací zipy a když je chladněji, beru na sebe mikinu. V mrazech teda opravdu nejezdím, takže vložky fakt nevyužiju.
|
|
|
Zaznamenáno
|
I kdyby si svini vsadil zlaté zuby, stejně bude smrdět hnojem !
|
|
|
Deutschmann
Kořen
Děd vševěd
DÍK 12
Pohlaví:
Motorka: BMW
Jméno: Miroslav Němčík
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #62 kdy: 20-05-2014, 12:07:42 » |
|
Od kolika stupňů používáte teplé vložky ? Osobně při 10'C zapínám větrací zipy a když je chladněji, beru na sebe mikinu. V mrazech teda opravdu nejezdím, takže vložky fakt nevyužiju.
To je různé, záleží to na kus od kusu. Každý má jinou termoregulaci (evidentně jsi horkokrevný člověk), mám kamaráda který pokud je teplota nižší než 20°C tak má oblečenou termovložku.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Dovolená se nemusí povést, hlavně když zážitky jsou silné a nezapomenutelné. Klouže ti motorka v terénu? Postav se do stupaček. Motorka bude sice klouzat dále, ale nebudeš to cítit. :-)
|
|
|
Aksoj
Velký znalec
DÍK 1
Pohlaví:
Motorka: TDM 900
Jméno: Josef Ladnar
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #63 kdy: 20-05-2014, 12:35:46 » |
|
Deutschmann : ČEČE DIKES teď jsem tam volal a informoval ještě na RSA Breeze a asi půjdu do Breeze . Dnes ještě něco objedu a pokud si nevyberu nebo se bude zdát že RSA je lepší půjdu do toho
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Aksoj
Velký znalec
DÍK 1
Pohlaví:
Jméno: Josef Ladnar
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #64 kdy: 20-05-2014, 16:55:44 » |
|
Objednano RSA Breeze . Nazran mě úplně zklamal a acrebis drahej v pohledu k RSA takže bundu budu mít už na sraz a kalhoty cca 14 dní bohužel tak sem zvědav.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kolombová
Děd vševěd
DÍK 4
Pohlaví:
Motorka: ...asi trakař
|
|
« Odpověď #65 kdy: 16-10-2014, 19:01:08 » |
|
Celkem i zajímavý téma Taky jezdíme v textilu a textil i hledáme. Chceme to řešit po Novém roce a je čas už se pomalinku po něčem dívat - to MBW zvažujeme - kombinace kůže-textil je fakt zajímavá a cenově dobrý Díky za inspiraci
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
cepik
Větší znalec
DÍK 0
Pohlaví:
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Pavel Čepelka
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #66 kdy: 16-10-2014, 21:59:41 » |
|
Čabas chlape...jezdím Trilobit jeans s protektory a turistickou dlouhou bundu od Macny..zatím dobrý..Ty džíny jsou alespoň pro mne zatím to nejlepší co jsem jezdil..mám další dvoje gatě navíc,ale tyhle jsou supr..větrání..nošení..i vodě odolají.To má malá zkušenost.Nejezdím bahno,protože bych si rozbil hubu..jsem kochač.. A když je kosa..první benzína a pěkně noviny pod bundu i do bot...snad to znáte z vojny..
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Alan
Děd vševěd
DÍK 1
Pohlaví:
Motorka: TDM850 3VD
Jméno: Alan
|
|
« Odpověď #67 kdy: 22-10-2014, 11:11:57 » |
|
Já používám bundu od PSI a kalhoty od Beringu, ale až budou penízky tak si nechám ušít i kalhoty. Jinak vložku nepoužívám ani teď v 10 stupních.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kolombová
Děd vševěd
DÍK 4
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #68 kdy: 23-01-2015, 19:30:00 » |
|
Čabas chlape...jezdím Trilobit jeans s protektory a turistickou dlouhou bundu od Macny..zatím dobrý..Ty džíny jsou alespoň pro mne zatím to nejlepší co jsem jezdil..mám další dvoje gatě navíc,ale tyhle jsou supr..větrání..nošení..i vodě odolají.To má malá zkušenost.Nejezdím bahno,protože bych si rozbil hubu..jsem kochač.. A když je kosa..první benzína a pěkně noviny pod bundu i do bot...snad to znáte z vojny..
Jeans od Trilobit jsou skutečně dobrý. Co jsem si tak pročetl tak jsou lidi spokojení
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dank
Nováček
DÍK 0
Pohlaví:
Jméno: Daniel Kopidol
|
|
« Odpověď #69 kdy: 23-01-2015, 21:14:28 » |
|
Já vozím oblečení od Psí, kalhoty model "Perseus " a bundu "Trek" a zatím maximální spokojenost. S mojí postavou jsem moc možností neměl (212 cm), sice dost vysoká cena, ale sedí perfektně a kvalita taky špičková.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kolombová
Děd vševěd
DÍK 4
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #70 kdy: 23-01-2015, 21:36:02 » |
|
Já vozím oblečení od Psí, kalhoty model "Perseus " a bundu "Trek" a zatím maximální spokojenost. S mojí postavou jsem moc možností neměl (212 cm), sice dost vysoká cena, ale sedí perfektně a kvalita taky špičková.
212 já 207 a myslel jsem že jsem tu nejvyšší. Tak se budeme dívat do očí. Přítulka říká "tak to ho chci vidět - mám ráda vysoký" Chce aby jsem žárlil ..........
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Dank
Nováček
DÍK 0
Pohlaví:
Jméno: Daniel Kopidol
|
|
« Odpověď #71 kdy: 23-01-2015, 22:01:42 » |
|
Zas tak daleko od sebe nejsme,třeba se na nějaké vyjížďce potkáme
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
danny
Nováček
DÍK 0
Jméno: dan
|
|
« Odpověď #72 kdy: 24-01-2015, 14:57:15 » |
|
Že bych se přidal do klubu? 201
´
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kolombová
Děd vševěd
DÍK 4
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #73 kdy: 24-01-2015, 16:15:42 » |
|
Další takovej - tak proto jsou všechny velký oblečení vykoupený.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Rejoi
Větší znalec
DÍK 0
Pohlaví: