TDM FORUM TDM FORUM
23-11-2024, 21:58:57 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Servis  (Přečteno 5476 krát)
Matylda
Znalec
**

DÍK -1

« Odpověď #15 kdy: 02-02-2011, 20:51:25 »

Tak na motorkářském serveru, jako je tenhle, můžu jeho jméno zveřejnit, takže tady je kontakt na toho "motošťourala" z Odolky, jmenuje se Hlad a kontakt na něj je: 603 720 932;-)
Zaznamenáno
Driver toys
Kořen
Děd vševěd

DÍK 20

Pohlaví: Mužské
Motorka: KTM
Jméno: Libor SIMON
Bydliště: Dolní Dobrouč (okr. Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj)
SPONZOR:

« Odpověď #16 kdy: 06-02-2011, 16:19:43 »

Dnes jsem dovezl motorku od Martina Rýdlovýho z Jílovic ( odkaz na jeho stránky: http://www.rydlmotocykly.cz/ ). Rovnal mi jednu vidli, kotouč a spodní brejle. Vyměnil rozvody a seřídil ventily. Pak rozebral karbce, aby je pročistil, vše prohlédl a poté seřídil. U mě to nechal jak bylo, bo spotřebu mám skvělou a nechtěl jsem ji zvyšovat. Vyměnil svíčky a změřil tlaky. Zaplatil jsem 6 700,- Kč, což si myslím je super. Takže já doporučuji! Prostředí jak v nemocnici, z podlahy by se dalo pomalu i jíst  hehe, vybavení na co si jen vzpomenete včetně rovnací stolice. Martin je vstřícný chlap, jednal se mnou jako by jsme se znali od mala  supr Pokud se bojíte jen tak někomu mašinu svěřit a jste z okolí Hradce Králové, tak si ji tam odvezte. Já to mám přez 60 km, ale jsem spokojený, že je motorka v cajku.
Zaznamenáno

Ani pohyb na zdravém vzduchu nenahradí pohyb na zdravém těle ;op
nimlot
Znalec
**

DÍK 0

Motorka: TDM900
Jméno: Jarda

« Odpověď #17 kdy: 05-05-2013, 18:02:18 »

Oživuju tohle léta zapmenutý téma. Zjevně máme tak kvalitní stroje, že servis nepotřebují Smiley
Kdo má tip na nějaký kvalitní servis v Praze nebo okolí (jihovýchod)?

Vrbovka bude asi dost drahá a chlapce ve St. Boleslavi, o kterých zde byla řeč mám trochu z ruky.
Nějaký jiný tip?
Zaznamenáno
SiBerie
Velký znalec

DÍK 3

Motorka: TDM850 4TX

« Odpověď #18 kdy: 05-05-2013, 20:36:44 »

Hele co můžu, to si dělám sám. Tak to bylo doposud. Mám v plánu něco jako generálku motoru a to už budu dávat do servisu. A vzhledme k tomu, že Vrbovka opravdu nic moc, tak mám v plánu odvézt to do Brandýsa. Sice je to asi 50 km, ale díky referencím to nechci dávat nikam jinam.
Zaznamenáno

paní Columbová
nimlot
Znalec
**

DÍK 0

Motorka: TDM900
Jméno: Jarda

« Odpověď #19 kdy: 05-05-2013, 20:42:47 »

Taky si co jde servisuju sam, resp. u predchozi motorky (cb500) servisoval, ale chtel bych to sverit po koupi odbornikum ke kontrole, jestli je vsechno jak ma byt. Nebo je tady nějaký "odborník" třeba s devítkou poblíž pro pokec a "porovnání"?
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #20 kdy: 06-05-2013, 20:37:56 »

Tak vám teda pěkně děkuju  Wink
Hlavně tady děd vševěd aca mi hodně pomohl  Tongue

Kde muzu,pomuzu.
Tam z tech koncin zkratka mnoho clenu neni a ti co jsou si delaj bud sami nebo maj svoje mechaniky,proste relevantni info neni. Ale zkus se zeptat na motorkarich,preci jen nebude yamaha servis jen na TDMky,anebo folow your way a najdi nejakej v tvem okoli a pak to sem dej pro dalsi krajany a nebo..... hopsa,hejsa do Brandejsa...
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #21 kdy: 07-05-2013, 07:59:22 »

Tak vám teda pěkně děkuju  Wink
Hlavně tady děd vševěd aca mi hodně pomohl  Tongue

Nebuď nevděčný, dneska si motorku každý raději servisuje sám, jsme přeci v čechách  Grin Navíc si nemyslím, že ti tady nikdo neporadil.
Pokud ti jde jen o to, aby ti někdo řekl, že je to OK, tak přijeď na sraz,
pokud za to chceš mermomocí platit, tak nějaký servis najdeš tady
Zaznamenáno
Ocilio
Znalec
**

DÍK 1

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Radek

« Odpověď #22 kdy: 07-05-2013, 19:42:04 »

Ten maník z Odolky se nejmenuje Hlad, ale Petr Hladeček. Já osobně s ním nemám zkušenost. Od počátku jsem naprosto spokojenej s Otou Kotrbou z Klíčan. Má sice hodně práce ale je to fakt machr. Čus Smiley
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML