01-11-2024, 04:40:51
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Pravidla etiky na Fóru
Domů
FORUM
CHAT
Mapa
Vyhledávání
Kalendář
Uživatelé
Přihlásit
Registrovat
Odkazy
Download
GALERIE
TDM FORUM
»
WEB - provoz
»
Všeobecně
»
Oficiální a neoficiální stránky
Stran: [
1
]
2
3
Dolů
Tisk
Autor
Téma: Oficiální a neoficiální stránky (Přečteno 4812 krát)
Rene TDM
Nováček
DÍK 1
Pohlaví:
Motorka: TDM900
Oficiální a neoficiální stránky
«
kdy:
23-09-2010, 15:55:33 »
Driver Toys se ptal proč se stránky
www.yamaha-tdm.cz
nazývají oficiální. Bohužel se mi při reakci na jeho zprávu podařilo omylem tuto vymazat za což se mu omlouvám a připojuji vysvětlení:
Stránky
www.yamaha-tdm.cz
se nazývají oficiální proto,protože když kdysi vznikaly tak je podporoval oficiální dovozce Yamahy. Je pravda,že jsou poslední dobou dost málo pružné,ale už jsou na spadnutí nové,které jak doufáme budou plnit svou funkci tak jak mají. Názor,že tady to žije a tam ne a že tam nikdo nereaguje na technické dotazy mi přijde trochu zavádějící,protože,kdyby ti co reagují tady reagovali tam a ti co si píšou tady psali tam tak logicky by to na nich žilo.... rozhodně tím nechci říct,že ofic stránky jsou v současné podobě ideální,snad budou ty nové výrazně lepší. Na srazu co jsem teď navštívil na Bítově jsem slyšel názor,že ofic srazy jsou snobská záležitost a ,že se tam sjíždí podnikatelé a intelektuálové.Docela mě to pobavilo a myslím,že to si může myslet jen ti kdo tam ještě nebyli. Ti co tam byli i víckrát,třeba KUKI/kukačka/ ,Kudrc,Boban jistě potvrdí,že nic takového není pravda. Ostatně na našich srazech je každý TDM - kář vítán i bez registrace,tak se klidně přijeďte podívat budete vítáni. Mi se taky dostalo super přijetí když jsem za váma přijel na Bítov a jsem rád,že jsem poznal nové tváře a fajn lidi.
Zaznamenáno
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd
DÍK 44
Pohlaví:
Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:
Re: oficiální a neoficiální stránky
«
Odpověď #1 kdy:
23-09-2010, 16:59:32 »
Osobně to na nějaké ofiko a neoifiko stránky příliš nelámu.
Já koupil motku a začal zjišťovat co jsem si to vlastně pořídil
Jako na první jsem samozřejmě narazil na
www.yamaha-tdm.cz
a pak ještě pár "drobných webíků" Ale "ofiko" stránky mě silně nevyhovovaly tak jsem skusil udělat něco já. Byl to můj první pokus o web a od začátku to byl spíš nástroj abych se něco naučil. Dodnes se učím na vlastních chybách. Jenže co čert nechtěl stránky se chytily, byl jsem z toho dost paf protože jsem s ničím takovým původně absolutně nepočítal.
Na sraz "ofiko" stránek jsem se chtěl přijet podívat, ale nemám moc času a tak mě to nevyšlo. Škoda, chtěl jsem s coachem něco probrat.
Snob / nesnob atd... no nevim, já na jiném srazu z časových důvodů nebyl tak nedokážu posoudit. Osobně dělím lidi na ty se kterýma si mám co říct a ty se kterýma ne. Zatím mám mezi TDMáky štěstí
Zaznamenáno
jedině vodka + redbull
Galerie
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd
DÍK 30
Pohlaví:
Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:
«
Odpověď #2 kdy:
23-09-2010, 18:58:41 »
Já na jiném srazu než na tom na Bítově nebyl, takže nemůžu porovnávat. Tam jsem ale poznal partu super lidí. Tak nebo tak si myslím, že nepružnost stránek yamaha-tdm.cz je právě důvod proč na jejich srazy jezdí čím dál mín lidí (alespoň podle fotek) a na sraz domlouvaný na těchto stránkách lidí čím dál víc
Pokud mi to vyjde, rád bych přijel i na sraz yamaha-tdm.cz, ať můžu porovnat.
Zaznamenáno
Rene TDM
Nováček
DÍK 1
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
24-09-2010, 13:44:25 »
Citace: Roman ST1 23-09-2010, 18:58:41
Já na jiném srazu než na tom na Bítově nebyl, takže nemůžu porovnávat. Tam jsem ale poznal partu super lidí. Tak nebo tak si myslím, že nepružnost stránek yamaha-tdm.cz je právě důvod proč na jejich srazy jezdí čím dál mín lidí (alespoň podle fotek) a na sraz domlouvaný na těchto stránkách lidí čím dál víc
Pokud mi to vyjde, rád bych přijel i na sraz yamaha-tdm.cz, ať můžu porovnat.
No čím dál míň lidí nevím,jedině v Děčíně bylo míň než obvykle, ale to se sešlo extrémně hnusné počasí celý týden před srazem s dost velkou vzdáleností pro hodně z nás. Jinak standartně kolem 50-60 lidí. Na jaře bude sraz na slovensku a samozřejmě jsou všichni TDM vítáni!!!
Zaznamenáno
Rene TDM
Nováček
DÍK 1
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
24-09-2010, 13:49:49 »
Citace: Begy 23-09-2010, 16:59:32
Osobně to na nějaké ofiko a neoifiko stránky příliš nelámu.
Já koupil motku a začal zjišťovat co jsem si to vlastně pořídil
Jako na první jsem samozřejmě narazil na
www.yamaha-tdm.cz
a pak ještě pár "drobných webíků" Ale "ofiko" stránky mě silně nevyhovovaly tak jsem skusil udělat něco já. Byl to můj první pokus o web a od začátku to byl spíš nástroj abych se něco naučil. Dodnes se učím na vlastních chybách. Jenže co čert nechtěl stránky se chytily, byl jsem z toho dost paf protože jsem s ničím takovým původně absolutně nepočítal.
Na sraz "ofiko" stránek jsem se chtěl přijet podívat, ale nemám moc času a tak mě to nevyšlo. Škoda, chtěl jsem s coachem něco probrat.
Snob / nesnob atd... no nevim, já na jiném srazu z časových důvodů nebyl tak nedokážu posoudit. Osobně dělím lidi na ty se kterýma si mám co říct a ty se kterýma ne. Zatím mám mezi TDMáky štěstí
Web je určitě povedený a vůbec nevadí,že jsou dva aspoň si může každý vybrat co mu vyhovuje. Samozřejmě jsou teď v podstatě dvě party TDM,které sice mají některé společné členy,ale zatím jich není moc.Třeba se do budoucna více promísíme a budeme mít všichni víc známých se společnou TDM vášní!!!
Zaznamenáno
Bizi
Global Moderator
Děd vševěd
DÍK 17
Pohlaví:
Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zbyněk Smolík
SPONZOR:
«
Odpověď #5 kdy:
25-09-2010, 20:15:55 »
Je pravdou, že ať jsem v Bítově mluvil s kýmkoliv, na oficiální web vždy došla řeč. Já jsem členem obou "sdružení". Už před zakoupením TDMka jsem hledal zkušenosti ostatních. Našel jsem oficiální stránky. Načerpal jsem nějaké zkušenosti a početl názory...
Když jsem vezl Bobo domů, ulítla mi převozka (zelená značka) na dálnici. Nemohl jsem se tedy zúčastnit oficiálního srazu (tuším ve Frýdlantě nad Ostravicí). Nevím tedy zda-li se jedná o snoby/nesnoby. Každopádně reakce na oficiálních stránkách jsou více než pomalé. Tak vlastně i teď se můžete přihlásit na dvanáctý - leč již proběhlý sraz.
http://www.yamaha-tdm.cz/naseakce/2010maxicky/index.php
. Podzimní tam není... a tak by se dalo psát dál. Na stránkách fungovalo jen fórum. Fórum je ale o lidech. Když někdo chce, odpoví na tvou otázku. Když se na webu nic neděje, proč tam pak chodit? Pak vázne i fórum. Stránky ztrácejí své čtenáře. Stejně tak i já jsem přestal po čase web pravidelně navštěvovat a myslím, že jsem nebyl sám. Pak přišla pozvánka na motorkari.cz, že se spouští nový web pro majitele TDM. www-tdm.cz Od této doby se webík jen zlepšuje a „žije“. S Begym jsem si vyměnil několik zpráv na téma webu a reaguje na připomínky
Jsem tedy jako uživatel spokojen. Tímto mu děkuji.
Nikomu neupírám a neberu zásluhy za popularizaci TDM. Jen jdu tam kde se něco děje. Oficiální srazík rád navštívím. Na ten podzimní mi přišla pozvánka. Leč 13.8.2010. Konal se 3-5.9.2010. To je pro mne neřešitelné. Směnuji a nedokáži si udělat tak rychle volno. Tedy, ve většině případů se mi to nepovede. Nebylo to poprvé, co mě oficiální webík poslal pozvánku. (jak jsem se dověděl, některým registrovaným nic nedošlo) Vždy ale v takto šibeničním termínu. Vždy odpovídám, že je to pozdě. Teď poprvé mi odpověděl Toker. Cituji:
Ahoj, Je mi to líto. Na vzkazníku jsem to udával už na začátku června, ale s administrátory stránek to prošlo až teď.. Škoda, snad někdy příště.
Je pak opravdu zavádějící, kdo na sraz přijede. Jen ti kdo to věděli dříve a mohli se připravit – udělat volno. Jak někdo poznamenal: „… asi jen pro vybrané.“ Myslím, že jsou tam zcela „normální lidi“ a mnozí si uvědomují i pokulhávání oficiálního webíku. Proto se připravuje spuštění nového. Právě weby nám dávají možnost komunikovat. Otevřeně komunikovat a reagovat. V neposlední řadě i scházet se.
Budu vytrvalý a na „oficiální“ srázík chci přijet. Chci poznat lidi a chci si udělat svůj názor. Budu se i více dívat na
http://www.yamaha-tdm.cz/
ať něco nepropásnu.
Děkuji i Renému za objasnění proč „oficiální“ do této chvíle jsem na to neznal odpověď. A Begymu, že máme takového administrátora. Bez něj by jsme se nedali dohromady.
P.S. Jen bych toto téma přesunul do jiné rubriky. Asi "O čemkoli".
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd
DÍK 40
Pohlaví:
Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:
«
Odpověď #6 kdy:
26-09-2010, 07:52:43 »
Já na ofiko stránky semtam zajdu, ale také se tam nic nedovím. Teď třeba mají nějaké zavirované fórum.
Zaznamenáno
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd
DÍK 44
Pohlaví:
Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:
«
Odpověď #7 kdy:
26-09-2010, 08:05:18 »
to je SPAMbot (automat co do různých fór pere reklamu a podobný sračky) tady už byl taky ale dostal přes tlamu a už neotravuje
Zaznamenáno
jedině vodka + redbull
Galerie
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd
DÍK 30
Pohlaví:
Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:
«
Odpověď #8 kdy:
26-09-2010, 08:25:16 »
René mi poslal email, že do konce
řijna
by se mělo
spustit nové forum
www.yamaha-tdm.cz
Tak uvidíme
Zaznamenáno
Bizi
Global Moderator
Děd vševěd
DÍK 17
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #9 kdy:
27-09-2010, 08:59:57 »
Jsem hodně zvědavý. Netuším co to přinese. Když dva dělají totéž, není to totéž...
Zaznamenáno
Rene TDM
Nováček
DÍK 1
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
27-09-2010, 09:34:51 »
Myslím ,že ve většině věcí co píšeš máš pravdu,ofic stránky jsou nepružné a taky proto se chystají nové,kde by možnost administrace mělo mít víc lidí,takže by to nebylo jen na Coachovi,který je bohužel( pro něj spíš bohudík) natolik pracovně vytížen a neustále někde v zahraničí,že to prostě nezvládá. Myslím,že existence dvojích stránek není na závadu. Možná by nebylo od věci pouvažovat o nějaké spolupráci s těmi srazy,buď ať se nekryjou termínem,nebo případně je dělat společně ať se sejde víc TDM nadšenců pohromadě na dvou srazech ročně než mít 4 TDM srazy ,což asi málokdo má čas všechny navštívit/snad jen Kukačka/.
Zaznamenáno
Jindra-tdm
Kořen
Děd vševěd
DÍK 15
Pohlaví:
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Jindřich Rambousek
SPONZOR:
«
Odpověď #11 kdy:
27-09-2010, 18:41:01 »
Je pravda, že když sem si koupil TDM-ku, tak jako první sem narazil na stánky yamaha-tdm tedy oficiální.
Když sem se chtěl zaregistrovat a vložit fotky, tak to trvalo 3 měsíce, než se mi coach ozval.
Mezi tím sem ale oběvil tyto stránky, se kterýma sem nad míru spokojenej a na jaře se k této mé zkušenosti přidalo i seznámení s ostatníma uživatelama těchto stránek a poznal sem, že je to parta suprových lidí a to mě móóóc těší.
Tím nechci naznačit, že lidi co se schází na ofiko srazu, nejsou super parta, ale zatím sem neměl tu možnost je poznat, ale doufám, že se mě to jednou podaří.
Zaznamenáno
Není důležitý dorazit včas, ale v pořádku!!!
Kukačka
Kořen
Děd vševěd
DÍK 14
Pohlaví:
Motorka: Triumph
Jméno: Jaroslav Zmeškal
SPONZOR:
Kuku
«
Odpověď #12 kdy:
28-09-2010, 08:22:12 »
Citace: Rene TDM 27-09-2010, 09:34:51
Myslím ,že ve většině věcí co píšeš máš pravdu,ofic stránky jsou nepružné a taky proto se chystají nové,kde by možnost administrace mělo mít víc lidí,takže by to nebylo jen na Coachovi,který je bohužel( pro něj spíš bohudík) natolik pracovně vytížen a neustále někde v zahraničí,že to prostě nezvládá. Myslím,že existence dvojích stránek není na závadu. Možná by nebylo od věci pouvažovat o nějaké spolupráci s těmi srazy,buď ať se nekryjou termínem,nebo případně je dělat společně ať se sejde víc TDM nadšenců pohromadě na dvou srazech ročně než mít 4 TDM srazy ,což asi málokdo má čas všechny navštívit/snad jen Kukačka/.
no není to špatnej nápad aspon bych ušetřil nákou kačku
Zaznamenáno
ku ku
Bizi
Global Moderator
Děd vševěd
DÍK 17
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #13 kdy:
28-09-2010, 09:23:44 »
Návrh na "rozumné" pořádání srazů je nasnadě. Vím jen o jednom takovém případě. Plán akcí se dělá na rok dopředu (listopad) na společné schůzce "prezidentů" jednotlivých klubů. Zejména se nekryjí "první míle" jednotlivých klubů, "poslední míle", ples je jen jeden (to by jsme si šplhli u drahých poloviček). Každý klub si dělá 1-2 srazy. Opět se termíny nekryjí. Je to jen o dohodě. Osobně si myslím, že čtyři srazy jsou moc. Musel bych pořešit volno, vzdálenost, ... a v neposlední řadě bych raději dal přednost "jen TDM" a ne míchanici (srazíku příznivců TDM na různých strojích). To je ale jen můj názor.
Mimochodem, všimli jste si, že na seznamu.cz jsme přeskočili oficiální web a jsme ve vyhledávači na 1. místě?
Zaznamenáno
Driver toys
Kořen
Děd vševěd
DÍK 20
Pohlaví:
Motorka: KTM
Jméno: Libor SIMON
Bydliště: Dolní Dobrouč (okr. Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj)
SPONZOR:
«
Odpověď #14 kdy:
28-09-2010, 14:46:25 »
Na tento web jsem došel až nedávno a až dnes našel tento příspěvek do fórka. Ten můj dotaz nebyl až tak jak vyzněl.. myslím že jsem se tam spíš jen tak k pousmání zeptal, proč "Begyho" stránky nejsou ofico, ale to mělo být jen z důvodu toho, že se mi osobně více líbili a nadále líbí. Nechtěl bych, aby se to tady rozjelo do nějakých velikých rozměrů, bo pak už "naše" stránky ztratí toho ducha, pro kterého jsme se sem všichni nahrnuli..
Sledoval jsem Ofico stránky od doby co TDM sedlám a je to už více jak 8 let. Vím že měli dost hojně navštěvované srazy a z počátku určitě stránky více žily. Vše se mění a je to hlavně o lidech. Nechci srovnávat kdo je lepčí, u mě by to bylo jednoznačné, ale tím neodsuzuji něco, na čem jsem nebyl osobně! Věřím že každá parta je skvělá když jsou v ní skvělý lidé!
První srázek jsem navrhl podle datumu, ve kterém byla volná chata Orlice. Až pak mi kluci psali, že i oficielní TDM stránky mají taky v ten den sraz. Bylo by fajn tyto akce nespojovat jak termíney každý někde jinde, tak podle mě i tím, že by jsme je dělali společně. Je to jen můj názor, ale viděl jsem sám, že srázek rodinného typu s pár lidmi je daleko lepčí, než veliký. Můžeme se sejít na srázku ofiko TDM s tím, že nás tam dojede banda, proti tomu vůbec nejsem a jinak ať se srázky konají v jiných termínech, aby se každý mohl svobodně rozhodnout pro který chce.. Stejně nejlepčí srázek je typu Mírova chata...a možná sem u mnohých za to
..
Zaznamenáno
Ani pohyb na zdravém vzduchu nenahradí pohyb na zdravém těle ;op
Stran: [
1
]
2
3
Tisk
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
TECHNIKA (téma o TECHNICE - příspěvky mimo téma budou postupně mazány)
=> Motor
=> Elektrika
=> Podvozek
=> Gumy
=> Technické parametry, vlastnosti
=> Vzhled
AKCE
=> Videa z akcí
=> Cestopisy
=> Neklubové akce
=> Zajímavá místa
VÝBAVA
=> Oblečení
=> Chrániče
=> Kufry, nosiče, padáky
=> GPS - Interkom - Kamera
VŠEOBECNĚ
=> Administrativa, zákony, vyhlášky
=> Batůžci
=> Zajímavé odkazy
=> Videa
=> O čemkoli
=> Volná zábava
=> ADWENTŮŮŮŮRE
MANUÁLY - NÁVODY
=> Postupy na opravy, úpravy, seřízení atd...
=> Jak to funguje
=> Články, recenze
BAZAR
=> Koupím
=> Prodám
BLOG
=> Blogy členů