TDM FORUM TDM FORUM
24-11-2024, 08:25:02 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Střílení do výfuku  (Přečteno 12009 krát)
Karlson
Nováček
*

DÍK 0

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 900
Jméno: Karel Hromádka

« Odpověď #15 kdy: 26-07-2018, 10:09:35 »

Pánové, začalo mě trápit střílení do výfuku, jenom ne za jízdy, nýbrž při startování.

Na jaře to střelilo jednou, tehdy sem si říkal že do válce protekl benzín. Pak se ukázalo, že do válce nic samovolně neteče a olej mi "přibývá," protože sem debil.
No ale za poslední dva týdny mi to střelilo už 4x. Motorka musí aspoň dva dny stát, jinak to neudělá. Střelí se sytičem i bez. Střelí v podstatě hned se sepnutím startéru, ne že by točila točila točila a pak si prdla. Je to rána jak prase. Že sousedům budím děcka mi nevadí tolik jako že mám vedle garáže výběh s ovcema, kterých je mi vždycky líto Grin
Za jízdy si nemám na co stěžovat, při decelaraci ani náznak střelby. Krom tý rány startuje na výbornou. Spotřeba sám/s přítulkou asi 5,25/5,75 l/100 km (jezdím na pohodu) a asi 1 dcl/1000 km oleje.

Něco s tím udělat musím, mám strach že mi to rozerve výfuk  Grin  Výfuk je origo.
Nenapadlo mě nic než vyndat a zkontrolovat karburátory, ale třeba má někdo podobnou zkušenost, že bych rovnou věděl co hledat? Smiley
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML