TDM FORUM TDM FORUM
21-11-2024, 23:00:33 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Nováček  (Přečteno 3872 krát)
Roman77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Roman Ištok
SPONZOR:

« kdy: 16-05-2010, 13:03:16 »

Zdravím všechny příznivce značky TDM !!! Nedávno jsem si jednu taky pořídil. Jelikož jsem předtím měl XJ 900 a ještě předtím Hondu XL 600. Určitě bych ocenil Vaše zkušenosti s touto motorkou, obzvláště pak ty zkušenosti co se týkají řazení dvojky. Předchozí majitel měl takový zážitek při řazení jako kdyby nezabrala nebo tak, myslel jsem si že mohla proklouznout spojka ale nevím mně osobně se to ještě nestalo. Takže pokud má někdo z Vás podobnou zkušenost, ocením Vaše reakce a sdělení, takže díky a ještě jednou zdravím všechny!!!
Zaznamenáno

Pivo + víno + kořalka = Jihomoravský trojboj  ;-)
Driver toys
Kořen
Děd vševěd

DÍK 20

Motorka: KTM
Jméno: Libor SIMON
Bydliště: Dolní Dobrouč (okr. Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj)
SPONZOR:

« Odpověď #1 kdy: 16-05-2010, 16:07:03 »

Ahoj draku! Vítáme tě mezi sebe, jsem rádi, že si se zaregistroval a hned i zapojil.
Na dvojku u TDM musíš s citem, to jak ji tam dávat poznáš jen praxí..záleží na otáčkách..já jen otočím kolama na jedna a dávám za dvě..musíš to zkusit sám.. Někde na fórku je tu o tom taky psáno, jsi nový, máš co pročítat, je toho tu mrtě, tak hezkou zábavu ;o)!
Jo a neboj zajít na chat!
Zaznamenáno

Ani pohyb na zdravém vzduchu nenahradí pohyb na zdravém těle ;op
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #2 kdy: 16-05-2010, 16:51:04 »

něco k tý dvojce: http://www-tdm.cz/TDM/forum/technika/motor/razeni-dvojky
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
Roman77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #3 kdy: 16-05-2010, 18:07:55 »

Díkec za hezký uvítání!
Já si taky myslím že to je spíš o zvyku, on ten předchozí majitel byl totiž kamoš, kterej měl trošku jinej styl jízdy než já. Ale jinak musím konstatovat, že je to asi nejživější motorka co jsem měl. Jede jak píchlá sviňa. No a co se týče těch příspěvků, tak to je opravdu košatý počteníčko a je dobrý že se takhle hezky dělíte o zkušenosti. Doufám, že budu moct přispívat i já se svou troškou do mlýna.

Díky Begy!
Tohle už jsem ledabyle pročetl a musím se ještě pořádně vyptat na náplně, který tam ještě momentálně jsou. Rozhodně nerad bych smíchal něco co by byla cesta do pekel. Vím jen že žrádlo dostávala pravidelně po 8000km A je asi o necelých 5Kw zvednutý výkon.
Zaznamenáno

Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 16-05-2010, 18:11:55 »

Vítej. To ještě budeš koukat co se tu dozvíš. A nedej bože se s námi někde setkat. My jsme totiž hrozná lůza.
Zaznamenáno
Roman77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #5 kdy: 16-05-2010, 18:17:59 »

Tak to su úplně v klidu, páč nevíš, co su zač já.
Zaznamenáno

Jindra-tdm
Kořen
Děd vševěd

DÍK 15

Jméno: Jindřich Rambousek
SPONZOR:

« Odpověď #6 kdy: 16-05-2010, 18:23:59 »

Citace: Mirek
Vítej. To ještě budeš koukat co se tu dozvíš. A nedej bože se s námi někde setkat. My jsme totiž hrozná lůza.

Ty dacane, co to tu píšeš, jaká lůza, já myslím, že takovou grupu určitě nezná, ale doufám, že rád pozná... Wink
Jinak Roman77 vítám Tě též mezi nás, blázny do takové skvělé motky jakou je TDM... :supr:
Zaznamenáno

Není důležitý dorazit včas, ale v pořádku!!!
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #7 kdy: 16-05-2010, 18:28:43 »

Citace: Jindra-tdm
Citace: Mirek

Ty dacane, co to tu píšeš, jaká lůza, já myslím, že takovou grupu určitě nezná, ale doufám, že rád pozná... Wink
Jinak Roman77 vítám Tě též mezi nás, blázny do takové skvělé motky jakou je TDM... :supr:

Však mě znáš Jindrí, že jsem šťoural a provokatér. Wink
Zaznamenáno
Driver toys
Kořen
Děd vševěd

DÍK 20

SPONZOR:

« Odpověď #8 kdy: 17-05-2010, 19:41:16 »

Nemachruj pekelňáči  :evil:
Zaznamenáno

Driver toys
Kořen
Děd vševěd

DÍK 20

SPONZOR:

« Odpověď #9 kdy: 09-06-2010, 14:30:13 »

Citace: Aca
Zdravim Vas kolegove TDMkari.Jsem tu novy tak bych se rad uvedl.Musim predevsim pochvalit tento web,autor muze byt pysnej,protoze je to bomba.Po zaregistrovani jsem nemohl spustit oci z fora.To bylo pocteni.Vlastne je.Trochu se stydim za svoji TDMku,protoze na ni neni tolik casu a garaz mam nevybavenou.:-( Chce to cas. TDMku jsem si poridil vloni a je to moje prvni motorka po dvaceti letech,takze se poznavame.... A jsem rad ze jsem nasel udatneho pomocnika v tomhle webu......:-))

Zdravím Tě draku a vítám mezi naší bandu lumpů  :hehe:  Krásně se čte to co jsi tu napsal, nejel Velitel (autor stránek) je rád za Tvá slova chvály a bez nás by ty stránky stejně stály za prd  :lol:  Tak si počti a nezapomeň dojít na chat a zapojit se do našich sletů... Wink  Libor
Zaznamenáno

ototdm
Znalec
**

DÍK 1

Motorka: TDM900
Jméno: Oto

« Odpověď #10 kdy: 25-07-2010, 13:36:46 »

Zdravím všetkých priaznivcov TDM. Už 3 roky osedlávam XTZ 750 Supertenere. Ale v poslednom čase si nemôžem pomôcť TDM 900 mi učarovala a tak na budúcu sezonu idem presedlať na stroj ktorých vlastníkom ste aj vy.  :supr: Uvítal by som nejake info načo si dať pozor pri kúpe.
Zaznamenáno
Driver toys
Kořen
Děd vševěd

DÍK 20

SPONZOR:

« Odpověď #11 kdy: 25-07-2010, 13:43:05 »

Citace: otoxtz
Zdravím všetkých priaznivcov TDM. Už 3 roky osedlávam XTZ 750 Supertenere. Ale v poslednom čase si nemôžem pomôcť TDM 900 mi učarovala a tak na budúcu sezonu idem presedlať na stroj ktorých vlastníkom ste aj vy.  :supr: Uvítal by som nejake info načo si dať pozor pri kúpe.

Vítej tu draku! Pokud chceš info o TDM 900, tak projeď seznam uživatelů a zkus napsat všem co ji mají. Nebo je vytáhni na chat a pokecejte tam, tady ti nikdo hned neodpoví a na odpovědi tvých otázek zbytečně dlouho čekáš..  :evil:
Zaznamenáno

Ryba
Nováček
*

DÍK 0

Jméno: Krzysztof Leszczyński

« Odpověď #12 kdy: 12-02-2011, 20:54:03 »

Dobrý den, přátelé z Česká republika v názvu FORUM POLSKO TDM. Jmenuji se Chris a já jsem 60 km od Náchoda. Uvidíme se na silnici. (Omlouváme se, ale já jsem s použitím NAT a já nevím, kde si můžete pozdravit) mrk  supr
Zaznamenáno

POZOR!!!!!.Ryby jsou kamarádi, Žádné jídlo
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #13 kdy: 13-02-2011, 08:44:00 »

Ahoj, zdravíme kolegu z Polska.  Smiley To já to mám zase 60km do Náchoda  Grin
Zaznamenáno
Roger
Velký znalec

DÍK 6

Motorka: Kawasaki
Jméno: Milan
SPONZOR:

« Odpověď #14 kdy: 04-03-2013, 19:50:26 »

Ahoj, jsem tu nový, tak bych Vás rád pozdravil a napsal něco o sobě.
Po dvanácti letech jsem se vrátil zpět do sedla motorky a díky Romanovi ST1 je to právě TDM. Jednoho krásného dne se totiž na jedné akci objevil na tomto úžasném stroji a já se do TDM zamiloval na první pohled. Roman byl také tak ochotný, že mi pomohl vybrat a také absolvoval koupi se mnou a já si ji na vozíku odvezl domů. Teď se s ní pomalu seznamuji a musím říct, že jsem pěkně nervozní a ještě mi bude chvilku trvat než ji dostanu pořádně do ruky. Dnes jsem byl na STK a udělal si malé kolečko krajinou. Sice zima, ale stálo to za to.  Smiley
Tak doufám, že se brzy někde potkáme, moc se těším, co jsem slyšel od Romana tak jste tu bezva parta.  supr
Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML