TDM FORUM TDM FORUM
23-11-2024, 23:18:57 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Samolepy 2016  (Přečteno 2257 krát)
Švéd
Nováček
*

DÍK 5

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Milan Kolář
SPONZOR:

Švéd

« kdy: 28-02-2016, 19:58:55 »

Nabízím samolepky Yamaha a TDM.
Fóliové samolepky jsou snadno omyvatelné a výrazně odolnější před poškozením vnějšími vlivy, proto jsou vhodné zejména k outdoorovému použití, tedy na motocykly, automobily, výlohy, domovní dveře, schránky, nábytek, apod.
Silueta vyřezaná z PVC folie, která je určena k aplikaci na hladké povrchy, je opatřena přenášecí folií pro snadnou aplikaci na moto, auto, okno, plast a jiné hladké povrchy. Prvotřídní kvalita, ve které se samozřejmě odráží i cena.
V příloze jsou vidět možnosti, arch A4 za 300,-Kč + poštovné. V barvách černá, červená, stříbrná nebo dle požadavku.
V případě zájmu a více info na kolar@mawi.cz, zašlu i více foto.

Švéd

* loga YAMAHA_černé.jpg (612.15 KB, 2470x3255 - prohlédnuto 189 krát.)

* TDM_černé.jpg (700.64 KB, 2423x3501 - prohlédnuto 281 krát.)
Zaznamenáno
ALADAR
Větší znalec

DÍK 8

Motorka: MT-09
SPONZOR:

ALADAR

« Odpověď #1 kdy: 28-02-2016, 19:59:55 »

jsou moc hezký, už je mám  supr
Zaznamenáno

DESCENDIT DUO BIKES
Ferry
Větší znalec

DÍK 0

Motorka: TDM 900
Jméno: Franta Moravec
SPONZOR:

« Odpověď #2 kdy: 04-03-2016, 08:23:43 »

Nabízím samolepky Yamaha a TDM.
Fóliové samolepky jsou snadno omyvatelné a výrazně odolnější před poškozením vnějšími vlivy, proto jsou vhodné zejména k outdoorovému použití, tedy na motocykly, automobily, výlohy, domovní dveře, schránky, nábytek, apod.
Silueta vyřezaná z PVC folie, která je určena k aplikaci na hladké povrchy, je opatřena přenášecí folií pro snadnou aplikaci na moto, auto, okno, plast a jiné hladké povrchy. Prvotřídní kvalita, ve které se samozřejmě odráží i cena.
V příloze jsou vidět možnosti, arch A4 za 300,-Kč + poštovné. V barvách černá, červená, stříbrná nebo dle požadavku.
V případě zájmu a více info na kolar@mawi.cz, zašlu i více foto.

Švéd
Ahoj, když takhle nabízíš samolepky, máš zřejmě možnost nějakým způsobem ovlivnit jejich tvorbu. Co se takhle zamyslet nad nějakým návrhem samolepky pro ten den rekordů na 10. září?? Faktem je, že bychom pro jejich tvorbu museli najít sponzora a nebo je prodat na místě a myslím si, že bys je tam za slušný bakšiš udal. Kdo by si nechal ujít památku na tu srandu  smile_

Zaznamenáno

Občas se tak sám sebe ptám: kdo vlastně jsem, odkud jsem se vylíhl, kam směřuju a jaký má vlastně smysl moje existence????
 Pak si naleju odpověď........a ......... je mi dobře!!!
ALADAR
Větší znalec

DÍK 8

Motorka: MT-09
SPONZOR:

ALADAR

« Odpověď #3 kdy: 04-03-2016, 23:23:31 »

chce to návrh a udělat nějaký počet, který by se fakt udal, protože jinak do toho dá tisíce a jen prodělá!!!! Je jednoduché to takto napsat, možnosti určitě budou, ale už jen mustr je šíleně drahý pro jednu samolepku. Pokud je toho málo tak se to rozhodně nevyplatí. Možná je to důvod proč to "nikdo" nerealizuje, ale na druhou stranu se pak strašně diví, jak jsou ty samolepky drahé. Nápad je to však velkolepej a stojí za úvahu :-D

Zaznamenáno

DESCENDIT DUO BIKES
kopsík
Děd vševěd

DÍK 11

Motorka: TDM 850 4TX
SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 05-03-2016, 16:16:49 »

chce to návrh a udělat nějaký počet, který by se fakt udal, protože jinak do toho dá tisíce a jen prodělá!!!! Je jednoduché to takto napsat, možnosti určitě budou, ale už jen mustr je šíleně drahý pro jednu samolepku. Pokud je toho málo tak se to rozhodně nevyplatí. Možná je to důvod proč to "nikdo" nerealizuje, ale na druhou stranu se pak strašně diví, jak jsou ty samolepky drahé. Nápad je to však velkolepej a stojí za úvahu :-D

jestli tomu dobře rozumím, každý zúčastněný rekordu obdrží certifikát, že? není problém na místě vybrat peníze od toho kdu bude mít o samolepku zájem a tu obdrží později. návrh samolepky již může být po korektuře a bude se jen čekat na informyci o tom, kolik ks se ná vyrobit...snad jsem to popsal srozumitelně :-) 
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #5 kdy: 05-03-2016, 19:27:39 »

Je to obráceně, je potřeba přečíst si podmínky. Certifikát stojí 150kč a je potřeba si jej objednat na místě. My budeme objednávat jeden centrální certifikát s počtem motorek a ten by měl být ke stažení tady na stránkách, pokud bude někdo chtít svůj se jménem, tak si jej objedná na místě.
Na samolepkách se pracuje, pokud to klapne, tak je všichni obdržíte po příjezdu na náměstí. Bohužel nic není zadarmo a proto nám prosím dejte ještě trochu času, finální podmínky rekordu napíšeme co nejdříve.  Wink
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #6 kdy: 05-03-2016, 19:33:49 »

Zrovna jsem to sepisoval a Roman to poslal dřív.  Smiley
Znovu opakuji je třeba číst hledat přemýšlet a zase číst přátelé.  mrk
Kompletní informace ke stažení v sekci DOWNLOAD - prospekty, články atd... - Podmínky registrace rekordu do Guinessovy knihy rekordů.

Ceník jsem raději dal  SEM
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML