TDM FORUM TDM FORUM
23-11-2024, 16:35:47 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: [1] 2 3 ... 6   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Přestat kouřit  (Přečteno 7218 krát)
Kolombová
Děd vševěd

DÍK 4

Pohlaví: Mužské
Motorka: ...asi trakař

« kdy: 04-02-2015, 22:24:16 »

Dnes je to čtvrtej den co nekouřím. Denně jsem udělal bez problémů 20cigaret. Od 1.2.2015 se mělo zdražit. Výmluvy státu na to že musí zdražovat z důvodů drahé léčby následků koření jsem bral až do nedávna vážně, ovšem nyní jsem zjistil že vybrané daně z tohoto se nedávají do zdravotnictví ale na výstavbu nových úseků dálnic, na náklady státu a do rozpočtu.......... No toto ku.va ne!!!!!!!!! Tak jestli říkám náklady na kouření jsou vyšší proto vybereme více a potom ty peníze skončí na jiném místě (neuvěřitelná drzost státu)

Doufám že takto se naštve většina kuřáků, a krachne celej tabákovej průmysl u nás. V tom případě by jim došlo kolik miliard bylo přineseno do rozpočtu. A budou diktovat kde kouřit a kde ne  hehe Klanět by se ji měli a ne vyhánět z hospod. Už tak jsou hospody poloprázdný.

Držte mi prosím palce a budu rád za jakoukoliv radu nebo postřeh ohledně toho jak jste to kdo ustál
Zaznamenáno
Kolombová
Děd vševěd

DÍK 4

« Odpověď #1 kdy: 04-02-2015, 22:27:38 »

Problém někdy mám s chutí na cigáro , snažím se to zahnat - cucám TicTac
Zaznamenáno
Pekelný dědek
Kořen
Děd vševěd

DÍK 15

Motorka: BMW
Jméno: René Havlík
SPONZOR:

« Odpověď #2 kdy: 04-02-2015, 22:31:05 »

Ani ti nevím přešlo cca 5 let a pohoda  LOL
Zaznamenáno
marekv
Kořen
Větší znalec

DÍK 13

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Marek
SPONZOR:

« Odpověď #3 kdy: 04-02-2015, 22:44:36 »

Wink držím palce, taky bych chtěl toho nechat  supr
Zaznamenáno
Jirka
Kořen
Děd vševěd

DÍK 26

Motorka: Ducati
Jméno: Jiří Svoboda
SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 04-02-2015, 23:00:15 »

S tímhle to jde přežít  Wink
http://www.zbozi.cz/hledani/?q=nicorette%20spray&sourceid=szn-HP#utm_source=seznam.cz&utm_medium=refferal&utm_campain=hp&utm_term=nicorette%20spray

* nicorette.jpg (14.21 KB, 259x379 - prohlédnuto 108 krát.)
Zaznamenáno

I kdyby si svini vsadil zlaté zuby, stejně bude smrdět hnojem !
Brown
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: XT1200Z
Jméno: Petr
SPONZOR:

« Odpověď #5 kdy: 04-02-2015, 23:28:55 »

já nekouřím 12 let, do té doby 20-30 denně. začala mě štvát závislost jako taková (jestli mám cíga na zítra, kde si je koupím, jestli jich mám dost s sebou apod). sekl jsem s tím ze dne na den. nejhorší je přenastavit zaběhnuté rituály (pauza v práci, cesta na autobus, ranní káva, v autě apod.) řešil jsem to sladkostma a stálo mě to 2O kg váhového přírůstku :-) , ale povedlo se. nejhorší je asi ten první měsíc. je důležité se pořád něčím zabavit. čím déle jsem vydržel, tím mi přišlo blbější tu dobu hodit za hlavu a znovu si zapálit. Teď jsem ohromě chytrej odnaučenej kuřák :-)
Zaznamenáno
Kalibor
Kořen
Děd vševěd

DÍK 9

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Dalibor
SPONZOR:

« Odpověď #6 kdy: 04-02-2015, 23:45:29 »

Můj otec se naštval a přestal hulit ze dne na den. Nekouří už 8 let, před tím 40-60/den.  Přeju pevnou vůli.  supr
Zaznamenáno

Mít tak křídla, byla by dokonalá.
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #7 kdy: 05-02-2015, 05:09:23 »

Letos jedu pátej rok bez. Pomohli mi nikonáplasti,nikožvejkačky a pět měsíců bez hospody. A tak držim palce a mnoho úspěchů.
Zaznamenáno
RadekK
Větší znalec

DÍK 1

Motorka: XT1200Z
Jméno: Radek Kadlec
SPONZOR:

« Odpověď #8 kdy: 05-02-2015, 06:47:29 »

Dnes je to čtvrtej den co nekouřím. Denně jsem udělal bez problémů 20cigaret. ...  

Držím všechny pěsti !
Sám jsem to dal ráz na ráz zhruba před 12-ti lety. Tenkrát jsem si vzal týden dovolené a při tom rozmlátil starou kůlnu a vykopal základy pro novou. Největší potíž totiž byl zaměstnat mozek - nebylo minuty co jsem nemyslel na to, že mám chuť na cigáro. Po deseti dnech to už bylo lepší, po dvou týdnech se to dalo vydržet. Silné občasné chutě mě přešly až tak po roce, ale to už se dá lehce zvládnout.
Po roce, budeš cítit jinak, i chutě jídel budou trochu onačejší, pokud člověk moc nepřibere tak bude i lépe v kondici. Taky přestanou smrdět hadry a dech a hlavně již nebudeš otrokem toho abys nezapomněl zapalovač, měl dost cigár na chatu a tak.
VYDRŽET ! Držím pěsti !

-----
Bohužel spousta lidí přestala cpát do zdaněnýho tabákovýho průmyslu a místo toho lijou do chemickýho ...
Zaznamenáno

TTR a ST12
Luko
Kořen
Děd vševěd

DÍK 22

Motorka: Triumph
SPONZOR:

« Odpověď #9 kdy: 05-02-2015, 08:57:07 »

Držím všechny pěsti !
Sám jsem to dal ráz na ráz zhruba před 12-ti lety. Tenkrát jsem si vzal týden dovolené a při tom rozmlátil starou kůlnu a vykopal základy pro novou. Největší potíž totiž byl zaměstnat mozek - nebylo minuty co jsem nemyslel na to, že mám chuť na cigáro. Po deseti dnech to už bylo lepší, po dvou týdnech se to dalo vydržet. Silné občasné chutě mě přešly až tak po roce, ale to už se dá lehce zvládnout.
Po roce, budeš cítit jinak, i chutě jídel budou trochu onačejší, pokud člověk moc nepřibere tak bude i lépe v kondici. Taky přestanou smrdět hadry a dech a hlavně již nebudeš otrokem toho abys nezapomněl zapalovač, měl dost cigár na chatu a tak.
VYDRŽET ! Držím pěsti !

Přesně tak.Já přestal po drsné kalbě,je to už 5let.
Po půl roce ti smradlaví huliči začnou vadit a čich a chutě máš ohař  Wink
Držím pěsti ať to vydržíš.

Jen malá poznámka k hospodám.
Ty kuřácké jsou tady poloprázdné a ty nekuřácké jsou narvané.  naugh
Zaznamenáno

Lepší být o půl šesté doma,než v pět v márnici.
Ferry
Větší znalec

DÍK 0

Motorka: TDM 900
Jméno: Franta Moravec
SPONZOR:

« Odpověď #10 kdy: 05-02-2015, 09:38:59 »

supr taky jsem přestal, pak se k tomu vrátil a teď jsem zas čistej .... no čistej občas si koupím pěkné havano, udělám si čas a .... kolikrát ho ani nevytáhnu bo se mi motá šíša, ale pak zas nekouřím, je to taková zkouška vůle :-) Grin
Zaznamenáno

Občas se tak sám sebe ptám: kdo vlastně jsem, odkud jsem se vylíhl, kam směřuju a jaký má vlastně smysl moje existence????
 Pak si naleju odpověď........a ......... je mi dobře!!!
Kolombová
Děd vševěd

DÍK 4

« Odpověď #11 kdy: 05-02-2015, 15:39:12 »

Takových odnaučených lidí  uaau

Já mám u sebe i přítulku a ta taky přestává, takže jsme na to dva.

Fakt krásný postřehy máte. Díky moc za ně  supr

Zvládáme to dnes pátej den a celkem v pohodě. Je fakt jak to tu někdo psal že nyní už nemá cenu to ukočit  laugh
A hrozně mi pomohlo jak tu taky někdo psal - zaměstnat hlavu a ruce - To opravdu pomáhá nejvíc.

Děkujeme moc za podporu  

A někdo se přidejte a dejte to s náma  Wink - já miluju cigára ale už mě to všechno kolem sere  hehe
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #12 kdy: 05-02-2015, 16:46:47 »

By mohl Mirek,to je zatím neúspěšnej přestávač.Ale je dobře,že ses s tím zavazkem vytasil,on je takovej zavazující.....
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #13 kdy: 05-02-2015, 17:49:51 »

By mohl Mirek,to je zatím neúspěšnej přestávač.Ale je dobře,že ses s tím zavazkem vytasil,on je takovej zavazující.....

Sašo čekal jsem kdy mě vytáhneš. Tak dobře, včera jsem si koupil ten spray a dnešek jsem přežil docela v pohodě.   ojee
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #14 kdy: 05-02-2015, 18:11:09 »

Sašo čekal jsem kdy mě vytáhneš. Tak dobře, včera jsem si koupil ten spray a dnešek jsem přežil docela v pohodě.   ojee
To je proto,že tě mám rád a držím opět palce ze všech sil. A ještě taková drobnost. Mě pomáhalo,když jsem se pochlubil s každým úspěšným dnem,týdnem,měsícem. A nestyďte se si koupit nějakou odměnu.Moje supertenerka je vlastně odměna za neprokouřenej rok.....
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 6   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML