TDM FORUM TDM FORUM
23-11-2024, 19:00:17 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Kde pod sedlo 12V zasuvku  (Přečteno 1493 krát)
Jančuš
Znalec
**

DÍK 0

Motorka: TDM 850 3VD
Jméno: ján lenár

« kdy: 13-01-2015, 19:00:05 »

mám 3VD chcel by som umiestnit niekde pod sedlo 12V zásuvku je tam problém s miestom ,možno okolo tlmiča  to by som musel navarit platničku - to nemám v úmysle zasahovat do rámu ,poprosil by som radu, najlepšie foto zásuvka má už poistku na kábli .Prúd by som zobral priamo z baterky.
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Pohlaví: Mužské
Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #1 kdy: 13-01-2015, 19:15:18 »

Dej si ji delší kabel a pak ji můš mít kde chceš.  Kde je napsáno,že musí bejt napevno.Kvůli tomu snad nemusíš zakládat téma.
Zaznamenáno
Jančuš
Znalec
**

DÍK 0

« Odpověď #2 kdy: 13-01-2015, 22:48:21 »

na tejto téme dáávno nik nebol tak mi to odporučili založit novú tému ináč som napísal aj na starú len nebola dávno navštívená. Platí to čo som napísal kde to mám namontovat  pravdu povediac zásuvka sa velmi nemá kde povalovat pod sedom mohla by zoskratovat baterku a to by bola asi pohroma niekde dalej priestor za sedlom som zaplnil lekárničkou a vercajchom takže niet miesta. Písali tu že majú namontovanú niekde  okolo tlmiča rád by to vidiet nebudem vymýšlat vymyslené. Zrejme bez pevného budu to nepôjde  nebudem ryskovat že mi baterku roztrhne pri skrate
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #3 kdy: 14-01-2015, 01:06:58 »

No když nechceš vařit,co dát kus plechu na šroub od tlumiče?  Sice nevím jak to pod sedlem 3VDčka vypadá,ale myslim,že by tam něco vymyslet šlo.třeba tohle http://www.gme.cz/napajeci-autozasuvka-k3205-p899-020 na kabel a můžeš to mít třeba v kufru.
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 14-01-2015, 04:01:27 »

Presne tohle jsem mel pod sedlem a nikdy zadny zkrat nebyl i kdyz to kolikrat bylo plne blata a vody.  Wink
Zaznamenáno
Jančuš
Znalec
**

DÍK 0

« Odpověď #5 kdy: 14-01-2015, 17:59:46 »

3VD to má pod sedlem na prd chcel som umiestnit pod sedlo refl vestu je tam  priestor v sedle, aj dva otvory vsedle odspodu  spravil som aj úchytku na vestu, no zavdzala zase  krabica na blatníku spolu s piost. skrinkou. Napadá ma že bysom to umiestnil  niekde okolo tých skriniek nie napevno snad izolačnou páskou omotat  po úprave skrinky orezat by to aj šlo. Ten šroub od tlmiča je zaujímavý žeby som odneho protáhnul platnu dozadu no naráža tam blatník od kolesa pri väčšom zatažení motorky risk že narazí blataník do skrinky hmm. Skrinka spolu s káblom je dlhá 7cm
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #6 kdy: 14-01-2015, 18:43:15 »

No tak hlavolam je tvůj,víc ti poradit neumím.Mnoho úspěchů.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #7 kdy: 14-01-2015, 19:06:50 »

Zrejme bez pevného budu to nepôjde  nebudem ryskovat že mi baterku roztrhne pri skrate

Záleží na Tobě kam to dáš ale toho co je výše uvedené by jsi se měl vyvarovat tím, že nebude zásuvka napojena na tvrdo. Návodů jak to zapojit je zde na fóru dost.  Wink  ODKAZ
PS: mám dojem, že hledáš víc problémů než kolem umístění a zapojení zásuvky ve skutečnosti je  mrk
Zaznamenáno

Rejoi
Větší znalec

DÍK 0

Motorka: TDM 900
Jméno: Roman

« Odpověď #8 kdy: 15-01-2015, 11:37:03 »

Dej to pres pojistku a místa pod sedlem je dost.To zvladnes
Zaznamenáno
Jančuš
Znalec
**

DÍK 0

« Odpověď #9 kdy: 15-01-2015, 17:26:11 »

hmm návod na zapojenie nepotrebujem ale návod na umiestnenie placu pod sedlom ako píšu je tam moc neobstojí . Nedala sa mi tam poskladat ani flexi vesta. Zásuvky sú tiež rôzneho tvaru nie je jednoduché namontovat každú  do jedného bodu pod sedlom . preto hladám možnosti 3VD ákov dekuji tot vše
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML