Nvm jestli jsem hledal dobře. Koukal jsem tady na vlákna o CS a našel jsem tady, že prodávají na RD motu, ale je za 2900,- za pár trubek mi to přijde dost. Nebo jinde je levnější ?
Jak se to vezme dost. Dost je pro mě origo za skoro šest tisíc to je nehoráznost. Prvně si ujasni jestli ho opravdu chceš a jestli Ti stojí za to. Když ano tak můj názor je tento.
Věř že zde na fóru už jsem pár debat o všem možném pročetl a mám v tom celkem přehled.
Ať je to stojan nebo třeba padáky vždy se to opakuje v pravidelných periodách jak přibývají nováčci.
Plní nadšení jak budou vyrábět (i pro ostatní) a pak to 99% lidí vzdá a ticho po pěšině.
Budu jen opakovat několikrát zde napsané. Pokud se chceš do výroby pustit tak Tě to ve finále bude stát víc než ten koupený. Spočítáš li všechen čas který tomu budeš věnovat což musíš.
Vymyslet, zkoušet, přiměřovat a předělávat. Pak Tě ale bude těšit, že jsi to vytvořil sám ale to už není o financích.
Zkus toho borce co dával Reger mám od něj také na devítku.
Další možnost to RD moto. Výhoda objednáš... uděláš si v práci dva přesčasy přijde poštou namontuješ a máš klid.