TDM FORUM TDM FORUM
26-11-2024, 13:29:50 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: 1 [2] 3   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Klepe motor  (Přečteno 10511 krát)
perudepk
Znalec
**

DÍK 1

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Juraj Ondrovič

« Odpověď #15 kdy: 10-04-2014, 09:26:33 »

Ja som pozeral nejaké videá na YouTube a tiež na niektorých motoroch je počuť take klepanie.ved uvidíme vimenim rozvoňali dosteluju sa ventili a potom uvidíme.
Zaznamenáno
Luko
Kořen
Děd vševěd

DÍK 22

Motorka: Triumph
SPONZOR:

« Odpověď #16 kdy: 11-04-2014, 06:48:52 »

Já pochopil že někde z bazaru.
Je to dovoz z ciziny nebo už jezdila v SK?Pokud ano nebyl majitel z Oslan??

Jinak ti tu pravděpodobné závady natipovalo spoustu lidí tak nezbývá než je projít.
Ještě otázečka-jsi trochu technicky zdatný,nebo ti to bude dělat někdo jiný?
A hlavně nepiš že jsi tak trochu od FOCHU  ojee
Zaznamenáno

Lepší být o půl šesté doma,než v pět v márnici.
perudepk
Znalec
**

DÍK 1

« Odpověď #17 kdy: 11-04-2014, 09:17:16 »

pôvodný majiteľ bol z okolia Nitry a motorku som kúpil v bazáre STYX bola privezená z cudziny v 2009 a do teraz ju mal ten jeden človek.Bohužial nie som od fachu preto sa tu pýtam na rady vás.Moto bude opravovať kamarát on hovorí že to budu rozvody a rozštelované ventile.Ale ja pre istotu sa pýtam ľudí ktorý majú skúsenosti z týmito moto.       
Zaznamenáno
ja
Host
« Odpověď #18 kdy: 11-04-2014, 10:09:13 »

Tak hlavně at to stojí co nejmín,tím víc peněz zbude na benál. smile_ Apak dej hlavně vědět co stím opravdu bylo.
Zaznamenáno
perudepk
Znalec
**

DÍK 1

« Odpověď #19 kdy: 11-04-2014, 11:24:34 »

Ďakujem a ja dúfam že nebude stáť oprava veľa peniažkov.a hlavne nech sa môžem voziť. supr
Zaznamenáno
ja
Host
« Odpověď #20 kdy: 11-04-2014, 11:37:57 »

Já sem kupoval moto  přidřený na klice  Cry,tak všude kde sem se ptal,tak oprava min 10tis,ale spíš říkali at mám vzáloze dvacku Cry.Vono se není co divit,když se člověk podívá co stojí jen samotný nový těsnění a pak ta piplačka stím rozdělat složit,to taky není na den+ díly.Naštěstí sem za 10tis sehnal jinej motor,má sice jiný typ označení,ale to zatím neřeším stk dělám přes známího a ten starej sem zatím nedal někomu aby ho zhlídnul co by stála oprava.V garáži nepřekáží,neprší do něj,tak zatím nato prdííím.
Zaznamenáno
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #21 kdy: 12-04-2014, 09:51:14 »

tak prakticky stejnej zvuk umí vydávat i můj motor. Najel jsem přes 30tis a pořád šlape jako hodinky. Letos asi znovu skouknu ventily a rozvody - naposledy byly OK tak počítám že u toho i zůstalo
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
perudepk
Znalec
**

DÍK 1

« Odpověď #22 kdy: 13-04-2014, 13:00:26 »

tak páni už je motorečka opravená trebalo dotiahnuť sponovak rozvodovej retaze a klepot stíchol aj spojecka vymenená a moto už ide jak má.Pani a chcel by som vám poďakovať za vaše rady ešte raz veliký vďak
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #23 kdy: 27-07-2014, 13:36:47 »

Tak už to mám vyřešený. Byl to jen zaseknutý napínák. Pro ostatní co budou mít takovej problém:
Klidně ten šroub vyšroubujte, vyndejte zevnitř pružiny a něco strčte dovnitř a zatlačte - napne se to a bude klid. A když se nenapne tak tě čeká výměna.
Díky že mi to tu nikdo nenapsal (výjimkou je chat) a řešíte tu raději takový sračky - na celým fóru tak důležitou věc jako je rozdělání napínáku nikdo neřeší přitom je to základ a dost častá závada jak vidím v tématech.
A nemůže to být tím že to tu je už popsaný v několika vláknech?Není tak docela naší chybou že nejsi s to to najít....
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #24 kdy: 27-07-2014, 14:01:12 »

Tak to tu schválně najdi že napínák můžeš rozdělat aniž by se povolil rozvodový řetěz. Já tu pročetl konkrétně o rozvodech desítky vláken a nikde nic. Políčko hledat umím používat dobře (jsem i moderátorem fóra - sice jiného ale čistého a členů jsou ýtam desítky tísíc) Tolik vláken k jednomu tématu a ještě nic neříkajících jsem ještě neviděl. Nechápu jak si tu každej píše OT a nic se neděje - včetně momentálně teba a v tomhle případě i hřeším já  laugh
Já nejsem moderátorem nikde,a proto neumím na telefonu zkopírovat výsledky,ale  našel jsem asi šest vláken kde je slovo napínák...
Zaznamenáno
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #25 kdy: 27-07-2014, 14:29:38 »

je pravdou že tu zase začíná být silnej bugr. Sice to zase skončí řevem - ale trochu to tu zase pročistim a skusim uspořádat.
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #26 kdy: 27-07-2014, 20:27:44 »

Už jsem se na to chystal delší dobu (průběžně přesouvám a selektuji) tak se na to také vrhám - velký úklid  smile_

PS:Citace: antoniogt jsem i moderátorem fóra - sice jiného ale čistého a členů jsou tam desítky tísíc) Tolik vláken k jednomu tématu a ještě nic neříkajících jsem ještě neviděl. Nechápu jak si tu každej píše OT a nic se neděje

Kde že je to KŘIŠŤÁLOVĚ ČISTÉ FÓRUM? To by mě zajímalo tedy  mrk
Zaznamenáno

Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #27 kdy: 28-07-2014, 04:32:41 »

antoniogt: když ti to tu připadá tak hloupé a řeší se tu samé sračky tak co sem lezeš. Zůstaň si na svém čistém foru a neotravtravuj. Na takové chytrolíny tu nejsme zvědaví.
Zaznamenáno
Jirka
Kořen
Děd vševěd

DÍK 26

Motorka: Ducati
Jméno: Jiří Svoboda
SPONZOR:

« Odpověď #28 kdy: 28-07-2014, 05:19:08 »

antoniogt: když ti to tu připadá tak hloupé a řeší se tu samé sračky tak co sem lezeš. Zůstaň si na svém čistém foru a neotravtravuj. Na takové chytrolíny tu nejsme zvědaví.

Míro, nerozčiluj se. A navíc v takovém vedru. Praskne ti cévka a budeš tahat nohu.  laugh
Zaznamenáno

I kdyby si svini vsadil zlaté zuby, stejně bude smrdět hnojem !
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #29 kdy: 28-07-2014, 16:18:11 »

Já se Jiříku nerozčiluji, jen jsem reagoval na blbův příspěvek.  mrk
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML