TDM FORUM TDM FORUM
24-11-2024, 03:35:36 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Nejde řadit dolu.  (Přečteno 4547 krát)
kodl1
Větší znalec

DÍK 0

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM850 3VD
Jméno: Karel Otýpka

« Odpověď #15 kdy: 09-05-2013, 18:06:59 »

Jestli ti to dělá po výměně řetězovky, zkontroluj napnutí řetězu.
Zaznamenáno
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Josef Jačo

« Odpověď #16 kdy: 09-05-2013, 19:46:23 »

myslím že s napnutím řetezu to nemá nic společného(mam ho napnuty předpisově) a co to bylo za dobrodruha co pul motor?Ja to měl nejak prirazene k Acovy on je taky ten, co ma na kazdou otazku odpoved  LOL
Zaznamenáno
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #17 kdy: 09-05-2013, 19:56:18 »

osobně nevím o nikom kdo půlil. Tady se max sundala hlava a válce.

a vlastně jóóó Luko skládal motor - ale na 900
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

« Odpověď #18 kdy: 11-05-2013, 18:02:13 »

Tak jsem došel na to co se děje špatně ale ne na to co je špatně ..ale jistý pokrok tu je  laugh takže...cely problém je na levé strane u spojky ,kdo si vsim tak hřídel od řadičky je vedena skrz motor za spojku a je tam zobaček který otačí kulisou řazení.Mnělo by to fungovat tak že to podřadí(tzn zobaček potočí kulisou) a pak se zahakne za daší zobáček aby to bylo "nachystané" pro další podřazení.Muj problém spočívá v tom že jakmile podradím s 4 na 3 tak to otočí kulisou na 3ku ale už se to jakoby "nenachystá" na podřazení na 2ku to se stane až při pozvednutí řadící páky,něco málo jsem obvolal a ůdajně je tam nějaká pružinka která může být vyskočená nebo prasklá.Chtěl jsem to opravit ale nedokázal jsem povolit spojkový koš(asi to chce pneumatický šrubovák) ten řadící mechanismus je schovaný za spojkovým košem a ty ozubeným kolem a nebo jsem nešel taková bazmek kterým se dá ten střed koše chytit a pak povolit ale stojí 960kč...tak to nejspíše hodím do servisu  supr
Zaznamenáno
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

« Odpověď #19 kdy: 13-05-2013, 16:56:25 »

Dnes jsem se s TDM stavil do servisu nech se mi na to kluk podíve ,kupodivu neměl čas tak to je zhlédl z venku a říkal že možna přístí týden což se mi příčí ze srazem takže o víkendu  si pujcím pnematický rázový utahovák,povolím koš ,sundám koš a nějak to dopadne  LOL jen jsem se chtel optat jestli někdo nemáte fotku toho mechanizmu řazení(tzn fotku při sundaném koši) abych vědel jak to má správně vypadat  supr
Zaznamenáno
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

« Odpověď #20 kdy: 18-05-2013, 10:17:39 »

Takže další krok vpřed  Grin včera večer jsem povolil koš pneumatickym utahovakem,sundal koš,ozubené kolo,a vytahl cely mechanismus razení a evidentně je tam špatně ta pružina která vrací řadičku viz foto. je asi už "unavená"..
Víc fotek mam v galerii.
V Pondělí by měla ta pružina dojit takže do srazu to snad dam dokupy  naugh
Zaznamenáno
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

« Odpověď #21 kdy: 23-05-2013, 14:46:09 »

Pružina stále nedošla podle telefonu na PD dojde ve Středu,u nás v Uh.Brode kde delají pruziny na zakazku maji moc prace ,jediná a poslední sance je zitra v 6:30 cca 40km z domu je dalsi vyrobna pruzin tak snad mi to udelají ....
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML