Zkušenosti s polepy z Motolepo.
Nechal jsem si udělat polepy na 1/2 motky. Resp. pouze na ten plast u nádrže. Mám TDM 850 r.v. 2000 Stříbrno/šedá. Komunikace s Motolepo výborná. Byl jsem informován o ceně za mnou požadované polepy. O tom, že budou vytištěny. Že jsou vytištěny a připraveny k vyzvednutí. Původně jsem si je chtěl vyzvednout osobně, nevyšel mi čas a musel jsem si je nechat poslat. Opět mejlík, že není problém a zpráva o odeslání.
Polepy dorazily pečlivě zabaleny v krabici. Rozčarování - jiný odstín "obloučků" a nápis TDM bez rastru.
Po telefonické dohodě s majitelem fy jsem se dostavil na místo i s opačným plastem, který měl na sobě originální polepy. (Vzal jsem raději oba plasty.) Po prohledání vzorníku byla nalezena "velice podobná" barva fólie na obloučky. Podle originálu byl vytvořen nápis TDM na pravou stranu, sejmutí a nalepení polepů na obou stranách moto (nově vyrobenými). Vše v rámci "reklamace". Zaslán email, že jse vše připraveno k vyzvednutí.
Rady.
Zdá se, že šablony polepů jsou ze staršího typu TDM. Detaily se mohou lišit. Barevný vzorník fólií sloužících k výrobě není nekonečný. Vyplatí se zajet s moto přímo do Vsetína. Dle vzorníku vybrat fólii a probrat detaily nápisů a podobně. Zejména když chcete polepit pouze část motorky! Majitel je velice vstřícný.
P.S.
Pokud zvládáte práci v některém grafickém editoru (vektorovém), pak nebude problém si udělat návrh vlastních polepů.
O několik měsíců později :-) 18.2.2014
zas jsem plácl s TDM o zem. Koukám na motolepo a hle:
http://www.motolepo.cz/foto/produkty/tdm-850-01-silver-gal2.jpgMé polepené plastíky...