TDM FORUM TDM FORUM
16-11-2024, 08:52:38 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Ladění motoru  (Přečteno 28408 krát)
fajsl
Znalec
**

DÍK 0

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM900
Jméno: Petr Blaha
SPONZOR:

« Odpověď #60 kdy: 10-11-2012, 17:47:20 »

Tak jsem se konečně dnes dostal na motorku, abych vyzkoušel KN a laďáky Storm. Bohužel, stejný problém jaký má ffeerrddaa. Střelba do laufu  Angry Ale ten zvuk, to je parááááda  supr
Zaznamenáno
Ivan_TDM
Velký znalec

DÍK 1

Jméno: Ivan
SPONZOR:

« Odpověď #61 kdy: 10-11-2012, 22:39:11 »

Laďákoví střelci přibývají a lambdy na to nic... Smiley
Zaznamenáno
Starky
Kořen
Děd vševěd

DÍK 7

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Marián Kolcún
SPONZOR:

« Odpověď #62 kdy: 14-11-2012, 18:47:44 »

Ja osobne mám, jedno G.P.R. už dva roky, k tomu KN filter, nič mi do výfuku nikdy nestrieľalo ani nestrieľa, motorka sa správa normálne,  ide ako predtým a či má výkon takový, alebo makový neriešim. Podľa mojej laickej maličkosti sa nezmenilo okrem zvuku vôbec nič a to bolo cieľom..... Grin
Zaznamenáno

Na TDM a je jedno kam...!
jenik
Znalec
**

DÍK 0

Motorka: XTZ750
Jméno: Jenik

« Odpověď #63 kdy: 23-11-2012, 13:54:55 »

Tu krabičku od Dynojetu má myslím Ivan. Jinak loni jsme potkali v Italii dva Anglány na TDM s laďákama a oba měli na motorkách samolepky Dynojet, takže nejspíš měli i tu krabičku.
Jinak když se podíváte na diagram z brzdy, tak 170koní tak samozřejmě není, to je nějaký překlep, reálné je 79-80koní.
Kdyz si vezmes na kolik ja jsem to naladil, tak DKacko je slabej odvarek Grin
Zaznamenáno
Pitr
Větší znalec

DÍK 2

Jméno: Petr

« Odpověď #64 kdy: 29-11-2012, 20:31:44 »

Zdarec,
tak jsem napsal Pepovi Macháčkovi a řešili jsme co se střílením. Takže jediná cesta je Powercommander a doladit na brzdě. Palivová mapa co dodává výrobce zlepší stav ale pokud máte KN filtr a odpojenou klapku, tak to stejně neni dotažený. On svojí čtyřkolku s motorem z TDMka a ostatně všechny motory co dělá nechává doladit v DK Racingu. Tam jsem psal a za doladění si řeknou cca 3000Kč, v případě že si koupíte commander u nich dají slevu na práci. Nejlevněji jsem commander našel za 6850Kč, v DK ho mají za 8000Kč, což ve výsledku vyjde spolu s laděním cca stejně ....

Takže už jen napsat ježíškovi  supr
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Motorka: TDM 900
Jméno: Aleš Navrátil
SPONZOR:

« Odpověď #65 kdy: 29-11-2012, 22:43:12 »

Zdarec,
tak jsem napsal Pepovi Macháčkovi a řešili jsme co se střílením. Takže jediná cesta je Powercommander a doladit na brzdě. Palivová mapa co dodává výrobce zlepší stav ale pokud máte KN filtr a odpojenou klapku, tak to stejně neni dotažený. On svojí čtyřkolku s motorem z TDMka a ostatně všechny motory co dělá nechává doladit v DK Racingu. Tam jsem psal a za doladění si řeknou cca 3000Kč, v případě že si koupíte commander u nich dají slevu na práci. Nejlevněji jsem commander našel za 6850Kč, v DK ho mají za 8000Kč, což ve výsledku vyjde spolu s laděním cca stejně ....

Takže už jen napsat ježíškovi  supr
A v čem to pomůže? myslím že na normální cestě to ani nepoznáš a na okruhu asi taky jezdit nebudeš,takže za mě je to škoda prachů a už mne to začíná štvát,na rovině jsi možná poznal plný výkon a co někde jinde?můj osobní názor je že výkon TDM je v základu až moc dostačující a málo kdo ho dokáže využít na naších cestách tak asi tak.R1 to nikdy nebude a s tím jsem si jí aspoň já kupoval,bo mám už děti a chci vidět jak rostou.  ojee Neberu to střílení,to chápu že to štve,ale myslím ty úpravy celkově  Wink
Zaznamenáno
Pitr
Větší znalec

DÍK 2

« Odpověď #66 kdy: 29-11-2012, 23:33:14 »

Tak podle mě to vyřeší střílení do laufů, vyhladí křivku a možná i přidá nějakej ten koník. Když nechceš utrácet tak si nekoupíš laďáky, lepší filtr ani nic jinýho. A nemusíš nic řešit. Já když už to mam, tak chci mít všechno v cajku. Napsal jsem to, aby kluci který řeší podobnej problém, ušetřili čas a "neotravovali" stejný lidi dokola. Nedělam to, aspoň já abych dojel do práce o dvě minuty dřív Grin, chci jenom tý svý jedostopí milence dopřát to nejlepší  supr No a jestli tě tohle vlákno štve a nezajímá, nečti ho. conf
Zaznamenáno
fajsl
Znalec
**

DÍK 0

Jméno: Petr Blaha
SPONZOR:

« Odpověď #67 kdy: 30-11-2012, 21:45:37 »

Souhlasím s Pitrem. Tady vůbec nejde o zvyšování výkonu. Člověk si chce tu motorku upravit po svém a chce aby byla v cajku. A peníze, které vrazím do motorky? NELITUJU ani jediné koruny. A proto už mám s Ježíškem domluvený PC . A na jaře brzda http://www.sindlermotors.cz/index.php?page=7
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #68 kdy: 01-12-2012, 07:31:32 »

Míro, kamarade, nerozciluj se, Pitr to nemyslel zle.
Všichni co mají 850ky s ladenymi vyfuky museli taky znovu serizovat bohatost směsi, podtlaky popřípadě měnit trysky a nedělali to kvůli dvou desetinam na cestě o baráku do Penny marketu.Přesně to se tu řeší u 900 kde to bohužel bez premapovani ŘJ prostě nejde.
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #69 kdy: 01-12-2012, 12:35:04 »

Původně jsem do tohoto vlákna nechtěl vůbec zasahovat, protože nějaké ladění mi bylo vždy u prdele. Ale po tom jak jsem si přečetl jak tu nějaký "Pitr" vyskakuje do Aleše77, že jestli ho vlákno štve a nezajímá, ať ho nečte tak musim zareagovat. Kde "Pitře" žiješ že chceš lidem nakazovat co mají dělat a co ne? Je každého věc co si přečte a jak na to reaguje. A na závěr bych chtěl jen dodat, že právě Aleš by vám "ladičům" natrhnul prdele i na své sériové motorce. 
Mirečku tak to s tebou nesouhlasím,protože už nějakej rok taky používám KNko a musím ti říct opravdu bomba,normálně ti řikám 1,2,3,4,na zádech,v pětce to pustím dolů bo to už je potom taková rychlost že mám i trochu strach  Grin Grin Grin
Zaznamenáno
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #70 kdy: 01-12-2012, 13:01:29 »

Míro... Aleši... mám dojem že jste se oba mylně zasekli na ladění motoru = zvyšování výkonu.

kluci tady řeší, že po nasazení ladáků to začalo střílet do výfuku - tedy je rozhozená směs. Takže špekulujou jak uvést směs do správného stavu - tedy aby směs byla jaká má být - neřeší se tu snahy o zvyšování výkonu.

Pokud je vám divný že se někdo snaží mít věci v pořádku, tak je to asi ale váš problém...

jestli je vám tohle téma proti srsti - proč ho čtete? - někdo vás nutí?
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
Pitr
Větší znalec

DÍK 2

« Odpověď #71 kdy: 01-12-2012, 14:29:44 »

Ahoj  kluci, Alešovi a Mirkovi se tímto omlouvám....
Nejsem si sice vědom, že bych někomu něco nakazoval, ale budiž.....

Jinak škoda že to mam k Šindlerovi tak daleko....  Wink
Ježíšek už taky ví co přinést, tak uvidíme jak to na jaře doladíme.  Cool

P.S. Aleš by mi určitě natrhnul prdel, nejsem závodník, jen mam rád věci v pořádku... supr
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #72 kdy: 01-12-2012, 16:58:17 »

Pánove co řešíte?jen se něco napsalo tak se hned neposerte,Pitr nemáš se za co omlouvat,já to pochopil o čem se jednalo a něco jsem napsal to vše.Jinak prdel nikomu trhat nebudu bo už mala jsem na opačné pohlaví  Grin takže to tu zase tak nežerte nebo si začnu myslet že to tu je jak na morkářích.....
Zaznamenáno
Ivan_TDM
Velký znalec

DÍK 1

Jméno: Ivan
SPONZOR:

« Odpověď #73 kdy: 01-12-2012, 23:00:28 »

"Neděláš dobře, když chválíš to, čemu nerozumíš, ale ještě horší je, když to haníš." Leonardo da Vinci   Wink
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

Jméno: Jiří Oliva
SPONZOR:

« Odpověď #74 kdy: 03-12-2012, 13:07:31 »

uffff par dni jsem tu nebyl... a momentalne pro me v nejdulezitejsim vlaknu se to trochu rozepsalo....
Pitr MOC diky za zjistene info ja jsem to ted nestihal tak jsi byl rychlesi...
za sebe uz mam jasno a porizuju PC a budu nahravat sam mapu... to abych alespon prozatim trochu odlehcil citlivemu uchu Svycarskeho policisty a podarilo se mi na jare dotahnout motku do CR na brzdu... pac myslim ze kdyz uz ten drahej PC budu mit... tak to odborne poladeni je rozumne... ale to se jeste uvidi jak se mi podari mapu dosadit od boku... takze jeste poinformuju...
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML