TDM FORUM TDM FORUM
24-11-2024, 09:22:10 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Kupim motor 850 3VD  (Přečteno 1527 krát)
hatatitla350
Znalec
**

DÍK 0

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Michal Hatnančík

« kdy: 09-10-2012, 07:08:12 »

Zdravim
rad by som kupil kompletny motor na 850 3VD aj s karburatormi, proste len nahodit do ramu a jazdit.
Pripadne by som ho vymenil za motor na XTZ 750 Super Tenere tiez komplet aj s karburatormi.
ponuky posielajte na: m.hatnancik@gmail.com
dakujem
Zaznamenáno
Luko
Kořen
Děd vševěd

DÍK 22

Motorka: Triumph
SPONZOR:

« Odpověď #1 kdy: 09-10-2012, 08:12:30 »

Ještě včera jsem ho viděl na  motorkářích v bazaru ,ale dnes už tam není.Zkus to sledovat,možná ten inz obnoví.  Wink
Zaznamenáno

Lepší být o půl šesté doma,než v pět v márnici.
hatatitla350
Znalec
**

DÍK 0

« Odpověď #2 kdy: 09-10-2012, 08:30:02 »

Ak myslis ten motor od Ajmoto z Humpolce tak s nim som pisal ale je to absolutne nekorektny predajca  Embarrassed   
pisal som s nim, ci by mi mohol zmerat aspon tlaky motorka, skontrolovat rozvody a membrany v karburatoroch, vravel ze to pozrie, potom inzerat zmazal a odvtedy uz neodpoveda na maily
a neslo mi do hlavy preco mi nechcel povedat nic o povode motora, ze ci to bolo z buranej motorky, alebo bola zavada niekde inde, jedine co napisal ze je to z Francuzka, ale z toho asi tazko vycitam ci nema ten motor pridretu hlavu, kluku alebo daco horsie.
a najhorsie na tom je ze som zo slovenska, takze by som nerad previezol 500km aby som kupil macku vo vreci
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #3 kdy: 09-10-2012, 09:25:10 »

A co je s tim tvym?
Zaznamenáno
Hans
Větší znalec

DÍK 0

Jméno: Jan Marx
SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 09-10-2012, 09:33:32 »

Hele, tady někdo profává motor na 3VD, má tam cenu 20.000,-  uaau ale to nemůže myslet vážně ! Tak ro zkus

http://motobazar.bazar-profi.cz/zbyla-motoinzerce/yamaha-tdm-850-3vd.html

Zaznamenáno

Práci čest a rukám klid .....
Hans
Větší znalec

DÍK 0

Jméno: Jan Marx
SPONZOR:

« Odpověď #5 kdy: 09-10-2012, 09:39:58 »

Tady sem kupoval chladič a vše OK, má tam něco na díly

http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav=2&iddi=5833&fikat=1&fiser=znacka&fisek=11&fizna=YAMAHA

Hodně štěstí

Jo a nešel by tam dát motor 4TX ???
Zaznamenáno

Práci čest a rukám klid .....
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #6 kdy: 09-10-2012, 10:36:20 »

Tady je taky nejaka mrtvice: http://www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily/moto-na-dily/dily/yamaha-tdm-850-rozprodam-158795.html
Zaznamenáno
hatatitla350
Znalec
**

DÍK 0

« Odpověď #7 kdy: 09-10-2012, 23:02:15 »

takze porade  Smiley
Aca moj motor je uplne v poriadku, slape ako hodinky, problem je len v tom ze mam v rame nahodeny motor z XTZ 750 Super Tenere  Grin  ano je to tak a je to na nerozoznanie od motora 3VD, teda pokial si niekto neprecita cislo motora ktore zacina 3LD namiesto 3VD Undecided a tam je cely moj problem, preto by som najradsej predal svoj motor, nieco este dolozil a kupil orogo to co tam ma byt nech mozem v klude zaspavat.

Hans uz som napisal na ten inzerat co si mi poslal tak snad z toho daco bude, teda pokial naozaj nebude za ten motor pytat tych 20000Kč  uaau   som student takze takuto investiciu by som si fakt nemohol dovolit
...co sa tyka toho ci by do 3VD siel napasovat motor 4TX tak jasne ze by to slo, ale treba tam potom aj kopec drobnosti prerabat a zase je tu to s tym studentom, proste taku velku investiciu si nemozem dovolit a aj tak by som tam radsej chcel dat to co tam ma byt nech mam pokoj

ak sa nepodari zohnat motor v solidnom stave, tak mi ostava uz iba jedine, prerazit to jedno pismenko L na V iak to uz nevidim  Grin
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #8 kdy: 09-10-2012, 23:13:12 »

Jo je to drahej konicek..... No mozna je to jen nejaka samodomo uprava nejakyho majitele.Jinak protoze mam i XTZ 750 tak vim,ze na hlave 3LD nejsou zavity pro uchyceni motoru do ramu,takze pokud je tam mas je to hlava 3VD. Mozna by stacilo prehodit kartery.Ale jinak ty motory jsou identicky az na tu kubaturu a uchceni do ramu. A nesedej tam tesneni pod hlavu,takze pokud nekdo menil hlavu musel vymenit i blok a pisty......
Zaznamenáno
hatatitla350
Znalec
**

DÍK 0

« Odpověď #9 kdy: 10-10-2012, 08:15:26 »

sakra keby som vedel ze aj zvyskok motora je naprosto rovnaky, tak by som to prerobil na 850ku, preto ze povodny majitel mi dal aj original motor ktory tam bol, len na nom bola zadreta hlava a pridreta jedna ojnica na spodnom oku. Skoda ze uz som predal piesty, ojnice aj valec  Cry   vrchnu cast kartra kde je aj cislo motora nastastie este mam, ale to uz sa neoplati robit len kvoli vymene kartru, asi to radsej len prerazim.
Zaznamenáno
Luko
Kořen
Děd vševěd

DÍK 22

Motorka: Triumph
SPONZOR:

« Odpověď #10 kdy: 10-10-2012, 09:03:35 »

sakra keby som vedel ze aj zvyskok motora je naprosto rovnaky, tak by som to prerobil na 850ku, preto ze povodny majitel mi dal aj original motor ktory tam bol, len na nom bola zadreta hlava a pridreta jedna ojnica na spodnom oku. Skoda ze uz som predal piesty, ojnice aj valec  Cry   vrchnu cast kartra kde je aj cislo motora nastastie este mam, ale to uz sa neoplati robit len kvoli vymene kartru, asi to radsej len prerazim.
Všecky tyhle díly z 850 mám na prodej.  Wink
Zaznamenáno

Lepší být o půl šesté doma,než v pět v márnici.
hatatitla350
Znalec
**

DÍK 0

« Odpověď #11 kdy: 10-10-2012, 12:10:10 »

kolko by si chcel za valec, piesty a kompletne karburatory na 3VD ?  treba menit aj ojnice?
...ja uz mam v podstate kupcu na ten moj motor, len cakam kedy zozeniem nejaky motor 3VD a nahodil ho do ramu, preto by som radsej kupil kompletny motor aj s karburatormi tak do 400E, lebo ani casu nejak moc neni na to aby som sa v tom sparal
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #12 kdy: 10-10-2012, 15:09:33 »

Všecky tyhle díly z 850 mám na prodej.  Wink
Ale ty mas 4TX na prodej.On ma 3VD Tam,by se musely dobastlit i vyvazovaky a tak podobne. Cily by to bylo plavani proti proudu.
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML