Takkkkk.... Vyhrejvani sedla namontovane a odzkousene...
poridil jsem toto:
http://www.mxtech-eshop.cz/mxtech-eshop/eshop/0/3/5/25268-Vyhrivani-sedadla-pro-ATVJe to geotextilie s vlaknem 100% flexi... takze s montazi neni problem... ze spodni strany ma lepici pasky takze v sedle necestuje a dodavaj k tomu i ve stejnem rozmeru stribrnou odrazovou izofolii (samolepku... ktera se da nalepit do spodku aby jste nevytapeli zavazadlovej prostor... (ja jsem to tam samozrejme zapomel nalepit ale nevadi to....
Dodava se s kompletni kabelazi a dvoustupnovim prepinace s diodou (red/green) II/I stupen.
kabelaz je komplet i s relatkem... ale nevyhoda celeho je ze je to pripojene cele na tvrdo na baterku... coz jsem vyresil predsunutym rele spinanym po nastartovani (to mam spolecne pro: vyhr.rukojeti, vyhr. sedlo, podsviceni)
takze vlastne celkem nenarocna montaz...
Protoze jsem se trochu obaval velkeho tepla a nepohodlneho posezeni... jsem tuto vyhrivanou decku v sedle umistil ne tesne pod potah ale jeste pod 1cm tlusty molitanV navodu pisou ze rozehrati trva cca10min. zkousel jsem to na intenzitu II venkovni teplota 4°C a mel jsem dziny... zacal jsem citit sedlo lehce uz tak po 5min.... v moto kalhotech ta doba asi k tem 10min. bude sedet. nezkousel jsem zatim sedlo pri dlouhe jizde... ale protoze sem se bal ze nebude hrat vubec... a ono hreje i bez te folie a pod 1cm molitanem na intenzitu II jsem uspokojen.
Stlumit se to jeste da... pripadne vypnout... a promrzlej zadek za deste uz nebude...
Takze