|
Diver
Kořen
Velký znalec
DÍK 10
Pohlaví:
Motorka: ...asi trakař
Jméno: Petr Janík
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #1 kdy: 26-09-2012, 19:43:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd
DÍK 120
Pohlaví:
Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:
. Deus ex Machina ∞
|
|
« Odpověď #2 kdy: 26-09-2012, 19:45:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
KámaTDM
Děd vševěd
DÍK 1
Motorka: Batůžek
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #3 kdy: 26-09-2012, 19:53:39 » |
|
Se zapařením řiťky bych si troufl nesouhlasit, o vajca bych možná trochu obavy měl. Na jednom srazu ve Slovenském království jsem potkal maníka, kterému z oblečení čučel konektor. Po zapojení do obvodu měl elektricky vyhřívanou bundu, kalhoty a vložky v botách. Tenkrát mě nenapadlo zeptat se na příkon, ale bylo to na modrý vrtuli, tak asi "TOURATECH" to jistil. Na vojně se zima v kanadách řešila zkratovaným tužkovým monočlánkem a taky to chvíli fungovalo.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd
DÍK 120
Pohlaví:
SPONZOR:
. Deus ex Machina ∞
|
|
« Odpověď #4 kdy: 26-09-2012, 20:04:31 » |
|
Ať tedy něco dám k tématu V roce 89 jezdil známý na 350 Jawě a Ty konektory mu koukaly taky na řídítkách a protikus z rukávu. Už tenkrát měl vyhřívanou bundu a rukavice To sedlo si myslím že není až tak potřeba jako spíš třeba ty boty pokud by někdo jezdil v chladnějším počasí
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
KámaTDM
Děd vševěd
DÍK 1
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #5 kdy: 26-09-2012, 21:26:26 » |
|
Ať tedy něco dám k tématu V roce 89 jezdil známý na 350 Jawě a Ty konektory mu koukaly taky na řídítkách a protikus z rukávu. Už tenkrát měl vyhřívanou bundu a rukavice To sedlo si myslím že není až tak potřeba jako spíš třeba ty boty pokud by někdo jezdil v chladnějším počasí Tak to měl supr. Taky mám doma Jawici a po přidání 31W (5+5W obrys a 21W brzda) mi začala chípat když jsem brzdil a blikal najednou. Vyřešil jsem to výměnou blikacích žárovek za 15W, obrysovek za 2w a brzdovku na motorce za 15W. Už to zase funguje, jen to rychlejc bliká.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd
DÍK 120
Pohlaví:
SPONZOR:
. Deus ex Machina ∞
|
|
« Odpověď #7 kdy: 26-09-2012, 21:29:29 » |
|
Abych pravdu řekl taky mě napadlo jak to stíhalo dobíjet a jestli to vůbec fungovalo. Na sněžných skůtrach si myslím že to je taky to sedlo
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
KámaTDM
Děd vševěd
DÍK 1
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #8 kdy: 26-09-2012, 22:08:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd
DÍK 0
Pohlaví:
Jméno: Jiří Oliva
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #9 kdy: 05-11-2012, 20:45:27 » |
|
ja jsem poridil toto... http://www.mxtech-eshop.cz/mxtech-eshop/eshop/0/3/5/25268-Vyhrivani-sedadla-pro-ATV prez zimu namontuju spolu s novim sedlem.. takze pak poreferuju... jinac kdyz jsem jel z podzimniho srazu 10h v desti pri 12°C tak bych dal kralovstvi za vyhrivani uplne cehokoli.... takze si mysliz ze i kdyz to vyuzijes jen 3x za sezonu tak ti to neskutecne zprijemni zivot a nutne utrpeni...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Dekuji za TDM...
|
|
|
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd
DÍK 30
Pohlaví:
Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #10 kdy: 06-11-2012, 07:22:18 » |
|
Ferdo, jde o to, že sedla na ATV jsou rovná, na TDM jsou hodně probraná, tak snad je ta vyhřívaná destička dost flexibilní. Jinak s tím vyhříváním máš pravdu, jak se do člověka dá zima, tak to stojí za dvě věci.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd
DÍK 0
Pohlaví:
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #11 kdy: 06-11-2012, 20:15:48 » |
|
Ferdo, jde o to, že sedla na ATV jsou rovná, na TDM jsou hodně probraná, tak snad je ta vyhřívaná destička dost flexibilní. Jinak s tím vyhříváním máš pravdu, jak se do člověka dá zima, tak to stojí za dvě věci.
no ja ji planuju napasovat jen pode mne... takze doufam ze tam nebude problem...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Dekuji za TDM...
|
|
|
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd
DÍK 120
Pohlaví:
SPONZOR:
. Deus ex Machina ∞
|
|
« Odpověď #12 kdy: 06-11-2012, 20:47:25 » |
|
No Jirko ať se zadaří vypadá to zajímavě ...a hlavně s regulací teploty ať nemáš vejce natvrdo
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
machyn
Větší znalec
DÍK 1
Jméno: Pavel Macháček
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #13 kdy: 06-11-2012, 20:51:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd
DÍK 0
Pohlaví:
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #14 kdy: 06-11-2012, 21:07:26 » |
|
ja se toho moc nebojim... kdyz to nebude dobre muzu to vozit v sedle vypnute... zase tolik to nevazi... jedine na co si musim dat opravdu pozor je aby to bylo dobre odizolovane protoze abych za deste nemel elektricke kreslo... A toho vlka se nebojim... mel jsem strach naopak kdyz jsem jel ze srazu tak bylo nejakejch 12°c v noci okolo 22h dokonce jen asi 8°c a i kdyz jsem jel treba jen 140km/h zima mi bala fest zvlast kdyz mi u mnichova protekl rozkrokem asi kbelik studene vody... takze vlka jsem nemel ale taky jsem nemel cim za jizdy rozmrazit ten rampouch mezi nohama... takze se na to tesim
|
|
|
Zaznamenáno
|
Dekuji za TDM...
|
|
|
|