Promiň Alane, ale rozesmál jsi mě
! Kdyby byl krátký, tak neřeknu
...co je dlouhý dá se přece uřezat
. No nic, už to víš a nemusíš příště nic složitého shánět
.
Když tedy ostatní vědí, že je šroub dlouhý, psal tuto skutečnost některý klukům z RD? Aby nebylo více vyplašených majitelů..
. Tady na začátku jsem psal, že spojovací závitová tyč je dvanáctková, aby se na ní dala motorka vypodložit a že se mají díry buď propilovat a nebo protáhnout vrtačkou. To sis poradil
. Tyč je delší právě kvůli tomu, aby se na ní vešel i šusplech od 3VD
.
Pokud ostatním plasty nevadily, nemáš je náhodou volně? Měly by zapadnout do držáků s gumovými kroužky. Nevím, nevidím tvou motorku, netuším v čem je problém. Navíc rámy nevyrábím a tak by jste případné nedostatky měli vždy konzultovat s Drašnarovci.. Rámů se prodalo spoustu, jsou jich již v oběhu možná tisíce
! Až neskutečný, kluci je nejdřív dělat nechtěli, že TDM moc nejezdí. Co já vím, tak na 3VD jich odešlo jen opravdu pár. Dělat úplně jinak celou sérii je neefektivní a pokud pasovaly do teď, nevím proč by nepasovaly tobě..!
Dole musí sedět přímo na motoru, bez jakýchkoli podložek! Pak se možná vytáčí a nahoře dřou o plasty, tomu bych rozuměl.. Ale jak jsem již psal, nevím jak jsi je montoval a jak hodně jsi zdatný, když si neporadíš ani s delším šroubem..
. Naopak bych možná podložil osmičkou podložkou místa, kde se rámy chytají k motoru nahoře, ale nezdá se mi že by bylo nutné je takto upravovat.
Zkus uchycení nafotit, třeba budeme chytřejší - z písmenek nic nevykoukáme
.