mabig
Nováček
DÍK 0
Motorka: TDM900
Jméno: zdenco
|
|
« kdy: 03-07-2012, 12:31:16 » |
|
zdravim vas vedel by mi niekto poradit ohladom mojej tdm 900 moto ide perfektne no obcas s nou cukne ako keby na sekundu vyplo elektriku a toto sa sem tam opakuje no diagnostika nevipisuje ziadnu zavadu akurat ked si dam skontrolovat polohu skrtiacej klapky -plynu ,tak potenciometer ako keby blbol ,napr ked plinule pridavam trebars pri 46 ohmoch mi skoci hodnota na 14 co je volnobeh... mohol by som vas poprosit o porovnanie na vasej moto co to robi vam menil som uz sviecky,air filter,prefukoval som vstreky,+ dal som zmes na precistenie palivovej sustavy.....pripadne kde by som nasiel manual na podrobnu diagnostiku kde najdem vsetky hodnoty co mi ukazuje diagn.na displey ? vdaka
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd
DÍK 30
Pohlaví:
Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #1 kdy: 03-07-2012, 18:43:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Fritz
Znalec
DÍK 0
Motorka: jiná
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #2 kdy: 03-07-2012, 21:07:26 » |
|
V diag. režimu mužeš skontrolovat celej pruběh potenciometru od tech cca 14 až po 100%
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Fritz
Znalec
DÍK 0
Motorka: jiná
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #3 kdy: 03-07-2012, 21:14:23 » |
|
tak že, navolíš diag a hned první je ten potenciometr Diag 01 a pak když budes otacet plynem budou hodnoty narustat, .... ODKAZ
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabig
Nováček
DÍK 0
|
|
« Odpověď #4 kdy: 05-07-2012, 15:25:22 » |
|
Diky vam vsetkym za pomoc a ochotu pri poradení. Veľmi mi to pomohlo. A obzvlášť sa chcem poďakovať chlapom z Yamahy, konkrétne p. Petrovi Ulrichovi, ktorý mi potvrdil chybu motorky a potešil ma správou, že Yamaha mala tieto TPS snímače chybné, a preto ich vymieňa bezplatne. Týmto chcem vyzdvihnúť jeho ochotu a spoluprácu a doporučujem. Peter Ulrich - Yamaha Erbenova 969 Brandýs n.L. - Stará Boleslav 25002 yamaha@yamaha-ulrich.czĎakujem.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
blažin
Děd vševěd
DÍK 1
Pohlaví:
Jméno: Petr Bláha
|
|
« Odpověď #5 kdy: 05-07-2012, 17:36:02 » |
|
Hm, tak tomu rikam super profesionalni pristup!!!Hlavne ze si na to prisel a snad bude klid....
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Aca
Kořen
Děd vševěd
DÍK 14
Pohlaví:
Motorka: Jiná
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #6 kdy: 05-07-2012, 18:17:49 » |
|
Diky vam vsetkym za pomoc a ochotu pri poradení. Veľmi mi to pomohlo. A obzvlášť sa chcem poďakovať chlapom z Yamahy, konkrétne p. Petrovi Ulrichovi, ktorý mi potvrdil chybu motorky a potešil ma správou, že Yamaha mala tieto TPS snímače chybné, a preto ich vymieňa bezplatne. Týmto chcem vyzdvihnúť jeho ochotu a spoluprácu a doporučujem. Peter Ulrich - Yamaha Erbenova 969 Brandýs n.L. - Stará Boleslav 25002 yamaha@yamaha-ulrich.czĎakujem. Jeden z mala ktery podekuje za radu. Sice jsem neporadil,ale ocenuju to.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Alan
Děd vševěd
DÍK 1
Pohlaví:
Motorka: TDM850 3VD
Jméno: Alan
|
|
« Odpověď #7 kdy: 06-07-2012, 21:50:40 » |
|
Jo pana Ulricha mohu také doporučit. Stavil sem se jen pro blbosti za stovku a lehce se zeptal na spojku a radil mi tam asi pul hoďky jak jí diagnostikovat atd...za mě
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabig
Nováček
DÍK 0
|
|
« Odpověď #8 kdy: 08-07-2012, 16:27:06 » |
|
Som rád, že som stretol takú super partiu, ktorá tiež vlastní tieto dobré stroje. PS: V pondelok to objednávam u nás v Yamahe a dám vám vedieť, ako to dopadlo.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabig
Nováček
DÍK 0
|
|
« Odpověď #9 kdy: 24-07-2012, 09:05:57 » |
|
tps vymenene za nove no problem sa nevyriesil skor je to o 50% horsie myslim ze najlepsie by bolo skusit to z podobnej moto ktora ide normalne lebo to nove tps je trocha ine a vobec netesni s prirubou kde chyta falosny vzduch preto sa chcem spytat ci by bol niekto z vas ochotny podstupit takuto vec a skusili by sme to zamenit pripadne ak by taketo tps niekto mal z poskodenej moto vdaka
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd
DÍK 30
Pohlaví:
Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #10 kdy: 24-07-2012, 11:00:18 » |
|
Pokud to netěsní, tak to vrať. Kde jsi to kupoval? Je to vůbec rozměrově totožné? Je možné, že v průběhu výroby došlo k nějaké změně v konstrukci. Stáhni si tady katalog dílů a podívej se na www.partsdepot.cz
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd
DÍK 44
Pohlaví:
Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #11 kdy: 24-07-2012, 11:33:01 » |
|
TPS se musi mimojine i spravne nastavit / natocit. Jinak bude hlasit nesmysl o pozici klapky. Mas to dobre?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
mabig
Nováček
DÍK 0
|
|
« Odpověď #12 kdy: 25-07-2012, 12:33:52 » |
|
OBJEDNALI A NASTAVILI MI TO ORIGNAL V YAMAHE PODLA DIAGNOSTIKY OD 15-100% TO JE DOBRE PODLA NORMY ,A ROZMEROVO JE INE AKURAT V STREDOVOM VYSTUPKU KTORY JE OD POVODNEHO KRATSI MA 3,9MM POVODNY MA OVELA VIAC TEN MAM TERAZ NAHODENY A NA www.partsdepot.cz MI ODPISALI ZATIAL LEN CENU NO JA HO MAM VO ZVOLAVACKE OD VYROBCU ZADARMO
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Luko
Kořen
Děd vševěd
DÍK 22
Pohlaví:
Motorka: Triumph
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #13 kdy: 25-07-2012, 14:51:25 » |
|
Tak jim to odvez znova,že po jejich opravě je to ještě horší
|
|
|
Zaznamenáno
|
Lepší být o půl šesté doma,než v pět v márnici.
|
|
|
JIMMY
Nováček
DÍK 0
|
|
« Odpověď #14 kdy: 15-05-2013, 20:33:40 » |
|
zdravim.veskera proble.zjistis na diag.na sve motorce.mel sem ten stejnej problem a diag.mi ukazala kod 30 a to je inukcni civka. A je to ok.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|