TDM FORUM TDM FORUM
22-11-2024, 21:40:59 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 [2] 3 4 5   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Boty na motku  (Přečteno 13679 krát)
Driver toys
Kořen
Děd vševěd

DÍK 20

Pohlaví: Mužské
Motorka: KTM
Jméno: Libor SIMON
Bydliště: Dolní Dobrouč (okr. Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj)
SPONZOR:

« Odpověď #15 kdy: 26-01-2013, 11:27:41 »

Kluci,kdyby jste řešili dáreček pro svou polovičku (tu živoucí)  Wink tady je tip
http://www.nikeatalonsfr.eu/Air-Jordan-8-Talon-Haut3.html/nike-air-jordanblanc-noir-rouge-8-talon-femme-chaussures-18.html

Chválím za odkaz  supr! Boty pro ženský v tomhle duchu jsem ještě nevbiděl.. Jestli je cena opravdu 50 éček, tak jsou i za pěkný peníze. Šárka si už jedny vyhlídla  hehe. Kdyby jste do nich někdo šel, dejte vědět a domluvíme se na poštovným  Wink.
Zaznamenáno

Ani pohyb na zdravém vzduchu nenahradí pohyb na zdravém těle ;op
Driver toys
Kořen
Děd vševěd

DÍK 20

Motorka: KTM
Jméno: Libor SIMON
Bydliště: Dolní Dobrouč (okr. Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj)
SPONZOR:

« Odpověď #16 kdy: 05-02-2013, 17:30:50 »

Tak jak draci a drakyně? Sezóna pomaličku klepe na dveře a tak jestli drahé polovičky přemýšlí o obutí.. Žabka si vybrala tyto: http://www.nikeatalonsfr.eu/Nike-Dunk-Talon-Milieu5.html/nike-dunk-sb-mid-talon-femme-noir-blanc-en-solde-23.html , že by se daly nosit i normálně a takové se tady ještě nenosí. Nepřidá se někdo? Poštovné by jste si rozdělili  mrk.
Zaznamenáno

Ani pohyb na zdravém vzduchu nenahradí pohyb na zdravém těle ;op
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #17 kdy: 05-02-2013, 18:16:58 »

conf já ti nevim... to bude asi tuze fajn na stupačky
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #18 kdy: 05-02-2013, 18:32:14 »

conf já ti nevim... to bude asi tuze fajn na stupačky
Ze te to trapi...Ty to nosit nebudes...... Cool
Zaznamenáno
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: TDM900
Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #19 kdy: 05-02-2013, 19:47:05 »

Kluci, neuvazuje nekdo o novych botech??? Ten kamos co se mnou jezdi si 14dni pred vanocemi udelal radost a koupil si tyhle Gaerne Adventure http://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/581311/c6068-boty-motocyklove/gaerne-gadventure.html no a kdyz pak pod stromkem rozbaloval darky, tak tam mel od manzelky taky boty Grin ale znacku TCX. Je mu blby prodat ty od manzelky, tak prodava ty Gaerne.Ma k tomu normalne paragon,krabici proste vse a rikal, ze by je dal o cca 500-600kc mene nez byla puvodni cena.Velikost je 44, kdyby jste je nekdo chtel, tak dejte vedet a ja dám kontakt.
Zaznamenáno
zerzy
Kořen
Děd vševěd

DÍK 8

Motorka: Ducati
Jméno: Petr Zerzánek
SPONZOR:

Ducati Multistrada 950

« Odpověď #20 kdy: 06-02-2013, 16:12:35 »

Kluci, neuvazuje nekdo o novych botech??? Ten kamos co se mnou jezdi si 14dni pred vanocemi udelal radost a koupil si tyhle Gaerne Adventure http://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/581311/c6068-boty-motocyklove/gaerne-gadventure.html no a kdyz pak pod stromkem rozbaloval darky, tak tam mel od manzelky taky boty Grin ale znacku TCX. Je mu blby prodat ty od manzelky, tak prodava ty Gaerne.Ma k tomu normalne paragon,krabici proste vse a rikal, ze by je dal o cca 500-600kc mene nez byla puvodni cena.Velikost je 44, kdyby jste je nekdo chtel, tak dejte vedet a ja dám kontakt.

ahoj možná bych měl zájem. zítra až pojedu kolem HZmoto z prace tak se tam pokusím stavit a vyzkoušet :-)
Zaznamenáno
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #21 kdy: 06-02-2013, 16:50:06 »

Jasne, ja jsem si taky svoje botky vyzkousel na krámě a pak jak byli v akci, tak jsem do nich skočil přes e-shop.Když se rozhodneš, tak mi napiš SZ ať to tady nezas---me Wink
Zaznamenáno
Brown
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: XT1200Z
Jméno: Petr
SPONZOR:

« Odpověď #22 kdy: 21-03-2013, 07:49:32 »

Tak jsem si udělal radost. Chodit v tom moc nejde, ale snad v tom půjde o to líp jezdit ....

* DSC_2185.jpg (512.21 KB, 2011x3028 - prohlédnuto 240 krát.)
Zaznamenáno
Rači
Kořen
Větší znalec

DÍK 0

Jméno: Ondra Račák

« Odpověď #23 kdy: 23-03-2013, 12:53:02 »

cau ja si koupil tyto http://mosport.cz/index.php?p=shop_item&id_group=101003 mam je uz dva roky a maximalni spokojenost sou dokonaly pohodlny jak papuce,netlaci,pekne v nich drzi noha,pez problemu se v nich radi aji chodi  Wink me osobne se hrozne liby a navic mi je ten borec nechal za 2000kc pred tema dvema roky mnozstevni sleva  supr mam od nej jeste bundu naši komplet vybavu a pritelkyne prilbu a vsichni max spokojenost  supr
Zaznamenáno
Brown
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #24 kdy: 12-04-2013, 14:25:50 »

Tak jsem si udělal radost. Chodit v tom moc nejde, ale snad v tom půjde o to líp jezdit ....

Tak jsem ty botky bohužel nenacpal pod řadičku. Budu je měnit. Poraďte prosím který a proč? :
http://www.rockway-shop.eu/boty/tcx-explorer-3-gore-tex-boots
http://www.rockway-shop.eu/boty/sidistradarain
http://www.rockway-shop.eu/boty/sidifusionrain

Díky za tipy
Zaznamenáno
Diver
Kořen
Velký znalec

DÍK 10

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Petr Janík
SPONZOR:

« Odpověď #25 kdy: 12-04-2013, 14:50:16 »

SDI jsou super,měl jsem je a spokojenost.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #26 kdy: 12-04-2013, 15:08:07 »

Petře po pravdě jsem to tušil hned jak jsi je sem dal že bude problém. Nechtěl jsem Ti kazit radost. Boty co jsem měl se naštěstí v záruce rozpárali (vrátili mi peníze) měli stejný problém. Vysoké v nártu a nad prsty. Bylo to jako galoše  ojee  Cheesy řazení úplně na ho**o.
Mám Exustar z Bikerscrownu. Není to žádný módní výstřelek ale jsem spokojený. Ty co mám už asi nemají tak pro porovnání podobné  ODKAZ Jsou podobné těm co jsi dával odkazy na ty kožené boty. Ne že bych chtěl konkrétní značku ale obešel jsem 3 obchody a vyzkoušel tak min 30 druhů. Než jsem měl pocit že nemám na noze něco cizího. Prostě hezky sedí na noze a co je důležité tu špičku nemají tak vysokou. Řadičku krásně cítím na noze a nemusím vykrucovat nohu. Dokonce se v tom dá i chodit  smile_

Zaznamenáno

Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #27 kdy: 12-04-2013, 15:17:03 »

A vis ze je ta radici paka nastavitelna? To jen abys nemusel menit backory....Ale jestli chces....

To mě napadlo hned Aco to sice je a zkoušel jsem. Ani to nijak nepomohlo. Buď byla řadička moc vysoko nebo moc nízko ty zoubky prostě nic mezi nedovolili. Možná u osmpade je to jinak ale u devítky to nešlo ideálně nastavit.
Zaznamenáno

Brown
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #28 kdy: 12-04-2013, 16:01:27 »

i když jsem řadičku vyšrouboval skoro až k řidítkům, tak se tam ta bota nevlezla. Už jsem se ptal prodejce a můžu je vyměnit.
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #29 kdy: 12-04-2013, 16:38:10 »

Mrkni ještě na boty od Falca, mají je Bikerscrownu a docela si je lidi chválí. Ale za ty peníze bych šel do těch Gore-texových TCX.
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3 4 5   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML