příspěvků: 2 [Poslední]
Obrázek uživatele Bizi
User offline. Last seen 14 let 1 týden ago. Offline
Registrace: 06/28/2009
Příspěvků: 35

Blížila se doba, kdy má platební karta pozbyde platnosti. Můj peněžní ústav, který se stará aby úroky na účtu nebyly příliš vysoké a já příliš nezbohatl, mě upozornil, že "už se to blíží" a já si budu muset zajít do pobočky pro novou platební kartu. Současně s tímto sdělením nabídl možnost vlastního vzhledu karty. Dlouho jsem to nebral vážně a ani mě nanapadalo co bych na kartu tak asi mohl dát. Náhončí si však nedala říci a stále mě telefonovala. Zrovna jsem byl na vyjížďce, opět telefon... Nápad byl na světě a vy si můžete prohlédnout výsledek. Pokud jsem vás inspiroval, optejte se ve svém bankovním ústavu na tuto možnost. Jak jsem zjistil, není ke všem kartám a typům účtů. Ceny se také liší. U KB 99/rok, jinde 200 za zřízení. Samotný návrh karty probíhá pomocí internetového prohlížeče. Jednoduše pod průsvitnou předlohou karty pohybujete svým obrázkem. Otáčíte, přibližujete, oddalujete, ... Když se vše zdá OK, odešlete stisknutím jediného tlačítka finální návrh. Počkáte na schválení a pokud jste dodrželi smluvní podmínky (žádné symboly, reklamy, sexuální motivy, atp.) za 10 dní je VAŠE karta na pobočce.

Platební karta

Samozřejmě se to může u jednotlivých peněžních ústavů lišit. A ještě jednu poznámku, prohlížeč vytváří "zhruba" návrh. U KB při zmenšení fotografie došlo ke špatnému vyhlazení hran obrázku. TDM pak měla zubaté obrysy. Na místě kde se karty vyrábí, pracují s fotografií v plné velikosti a výsledek je zcela vpořádku.
P.S. jasně že jsem neobjevil Ameriku...

Obrázek uživatele Begy
User offline. Last seen 8 let 2 týdny ago. Offline
Registrace: 06/01/2009
Příspěvků: 619

čoveče tak nad něčím podobným jsem už taky přemýšlel. Mě končí karta na konci roku.
Jen mám obavy že pak budu doma už za totálního magora

takže......jsi mě asi ukecal

jinak pro českou spořitelnu je to odkaz: www.kartapodlevas.cz

Obrázek uživatele Bizi
User offline. Last seen 14 let 1 týden ago. Offline
Registrace: 06/28/2009
Příspěvků: 35

:-) jo za magora :-) Karta se líbila i svlečně v bance!!! A máš pravdu, přidávám odkaz: www.mojekarta.cz To je od komerčky.