v Lídlu jsou opět zase nějaký věci
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=9604
Máme s paní z Lidlu kalhoty a f poho,myslím že toho budou mít víc mívaj boty,helmy a ostatní blbosti.
Nezatracoval bych to. Já asi půjdu do krycí plachty a zámku. S tím jak často jsem zatím použil nepromok bych do něj šel klidně taky. Ale moje velikost je XXXL a tu nemaj.
Mám z Lídlu druhý ledviňák(ten první se nějak srazil ) a zámek,nepromoky.Se vším naprostá spokojenost
čau ja sem si tam před dvouma rokama koupil bundu a su sni spokojeny už mě aj jednou pomohla ale i přesto je jako nova takže spokojenost
Souhlas. Lidl dobrá volba. Za málo peněz hodně muziky. Loni jsem nakupoval a letos budu zase.
Uvažuju o té bundě.Tak uvidím, jak bude vypadat v reálu.
Já mám z lidlu i tankvak,ledviňáky a nabíječku.Letos chci mrknout na boty.
Taky jsem předloni nakoupil tankvak a spokojenost. Letos jsem šel do těch nepromoků a za cenu 500,- Kč vypadají úplně stejně jak podobné za 1 600,- Kč, což je kua rozdíl. Koupil jsem i gumycuky - jsou to právě ty dost natahovací, ne žádné tvrdé co natáhneš jen kousek, takže tudíž též naprostá spokojenost za pár kaček a vzal jsem ještě plachtu na motku. Ta má i svůj pytlík, jen pochybuju že ji ještě někdy tak poskládám
Garantujem Ti že už nikdy...!
Bundu jsem si už koupil, docela slušná.... Později přidám foto motovýbavy.
Ještě jsem chtěl koupit tu plachtu na moto a tu už neměli.Takže kdyby někde ještě byla, dejte vědět.
Gogolik
gogolik myslím že takovejch plachet je plno,ale raději poradím přidat trochu víc a plachtu která má tepelné chrániče na výfuky jinak s ní budeš mít škvarek a zasrané laufy,teda pokud jsi jako já a hned to natáhneš po dojetí
plachtu už mám 2 roky a nepodařilo se mi ji poskládat zpět do pytlíku
Ani sa ti to nepodarí.....
osobně asi půjdu do zámku a nepromoku