Nabízím padací rámy na TDM 850. Vývoj a výroba uskutečněna na 4tx, ale pasují i na starší typ 3VD! Jsou vyrobeny z ocelových trubek průměru 25 mm a síly 2 mm. Povrchová úprava - Comaxid v barvě dle výběru zákazníka (černá matná, černá lesklá, stříbrná, zelená, modrá, bílá, žlutá, oranžová atd. ). Pokud si rám objednáš, dostaneš ho včetně montážní sady.
Dotazy zodpovím tady nebo na mailu: driver-toys@seznam.cz .
Ty černé jsou moc hezké,už se těším až mi budou jedny jezdit na mašině
Jezdit doufám nebudou, ale vozit by se mohly Ty lesklý, nebo spíš matný? Jedny matovky už jsou taky odeslány, jak budu mít fotky, přidám i tuto barvu, ať máte z čeho vybírat a pro lepčí představivost..
Mám první fotku od nového majitele padáku...
hele Drivere v čem se liší první generace a druhá?
tady jsi dával nějaký foto ale bez informací http://www-tdm.cz/TDM/photos/image/350
První byl můj vlastní rám, sám sem ho vymyslel i zrealizoval, ale z trubky a varných kolínek.. Měl se dělat v sériovce, ale vymysleli jsme jinej a ten se teď nabízí. Můj se tak jak jsem ho udělal nedal ohnout na CNC ohýbačce, ale nevypadal špatně, jen nepokrýval plasty... Posuď sám:
Dnes mi poslal kolega ze Slovenska fotky svojí krásky s našimi padáky, vypadá hodně dobře
Další barvy, ať tu nemáte jen ty oranžové...
vůdce MOTO DEBILS