Chceme se s Joem podívat letos v létě do Rumunska. Bylo by to v termínu asi od 26.7. přidá se k nám někdo? Podrobnosti tu do té doby prodiskutujeme..
Bolo by to asi na 4-5 dni, to sa možeme dohodnut, Typ ciest hlavne asfalt a ked budeme chciet aj nejaká šotolinka
Pánové, jel bych, z domu už mám svolení, ale nesedí mi ten termín.
V tomto termínu máme naplánovanou rodinou dovolenou. A jak asi uznáte, tak rodinu musím upřednostnit.
Myslel sem, že to bude až tak někdy v září, to by mě vyhovovalo.
Tak pojeď se mnou na slovensko
Na slovensko chceme právě jet s rodinkou.
A kdy by to mělo být?
Já můžu jet viceméně kdykoli, ale kvůli Jindříška bych to přesunul na září.
Chlopi já v září tolik volna mít fakt nebudu.. Je mi to líto, ale v takovém velkém kolektivu, jako na těchto stránkách jsme, jsem ani nepočítal s tím, že by nás na jednu dovču jelo např. deset.. Mám obrovskou radost z toho, že se srázek docela chytl a že lidičky posílají zálohy (zatím mám jen 5...). Když se někdo přidá, budeme jen rádi, tak sem pište jen ti, co máte opravdu zájem ;o)
PS: Už aby bylo jaro a všichni sme se sešli na chtě, to bude paráda..v těchto nepěkných dnech mě tahle myšlenka hřeje na duši ;o))
Ooojjj, ako pekne si napísal posledné slová , Tvoja úprimná radosť z nastávajúcej udalosti,je cítiť aj medzi riadkami.
nojó já vim že jsem vostuda že jsem to ještě neposlal. Když já jsem hrozná skleróza
Na jak dlouho by to Rumunsko asi bylo? Asi bych se připojil i s drahou polovicí.
CCA 4dni
možná příští rok, letos plánuju slovensko. http://www-tdm.cz/adventure/index.php/topic,10.0.html