Den první

Tak je to tu. Den D. Dnes začíná první sraz TDM. Ráno prší jako kdyby měla být povodeň světa. V 13:00 mám sraz na benzině v Mohelnici.Setkám se tam s moravskou bandou vedenou Jindrou-TDM.
Je deset hodin a stále prší.
Je jedenáct a stále prší.
O tři čtvrtě na dvanáct si říkám, že nejsem z cukru a vyrážím směr Mohelnice.
Cesta je dlouhá http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route%28fast%2Ctoll%29%3Avrbno%2... a já mám málo času.

V Rýmařově už naštěstí neprší a tak jedu co mi dovoluje moje nová zadní guma.
Nakonec je 12:58 a já dojíždím na benzinu Benzina. Nikdo tam není, tak si oddechnu a čekám na kluky. Po půl hodině čekání už nomohu vydržet a v 13:35 se jedu podívat na druhou stranu Mohelnice na benzinku Lukoil. Volat kde jsou nemohu, protože se mi ve čtvrtek rozbil telefon a jako na potvoru nikdo v okolí nemá náhradní funkční přístroj na zapůjčení. Na Lukoilu nikdo není tak se jedu podívat zpět na Benzinu. Protože mé vnitřní tušení m říkalo že jak jsem odjel, tak tam kluci určitě dojeli a čekají na mě. Vnitřní tušení se nepotvrdilo. Na benzině nikdo není.

Těžce pátrám v paměti kde že to ten sraz je. Po zjištění že je to jen kousek cca 65 km. http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route%28fast%2Ctoll%29%3ALoc%3A%...
Vyrážím směr Moravská Třebová, u Svitav směr Lanškroun a nakonec odbočit na Dolní Dobrouč. Cesta je celkem v pohodě. Asi jen 4x využívám superrychlý pruh pro motorkáře.

Dojel jsem do místa určení. Ale kde je sraz? Město je veliké tak jej projíždím pomalu a koukám kolem sebe zdali někoho neuvidím.
Dojel jsem na konec města a nic jsem neviděl. Tak se otáčím a zkouším štěstí znova. Zhruba uprosřed potkávám Petrse, ten naštěstí ví kde to je.
Minišipečku vidíme až když ji míjíme, takže otáčka a jedeme podle šipek.
Hurá jsem u Drivera. Seskakuji z motorky a hledám Jindru-TDm abych mu vynadal. Ještě tu není, tak se začínám obávat kde jsou. Na malém dvorečku je už asi 8 motorek. Začínám se seznamovat, protože je všechny vidím poprvé.
Koštujeme dobrůtky od Driverovi maminky. Bylo to dobré (až jsem měl sto chutí si ten tácek celý nechat).

Během hodiny doráží dalších 7 motorek. Mezi nima je i Jindra-TDM. Dáváme řeč a zjištuji že na mě čekali cca 30 minut na Lukoilu.

Najednou někdo zavelí otočit a jedeme směr místo srazu. Nastává drobná zácpa, protože se stojí už i na příjezdové cestě. Řadíme se na malé prostranství a vzbuzujeme rozruch.

Jako poslední přijíždí Driver a rychlostí cca 60 km/h se řítíme směr Chata Orlice.
Rychlost je tak akorát na kochání se krásnou krajinou.

Po příjezdu na chatu se jdeme ubytovat a já jsem vyfasoval na pokoj Gapu a Jarise. Bohužel spím s Jarisem na manželském loži. Večer následuje zábava a pokec u Téměř Dokonalých Motorek.