Mildo, nic proti uvedenému, určitě s nima máš dobré zkušenosti, ale dobre-naradi je rodinný domek s bazénem, dilnaonline je RD bez bazénu.
Že by na uvedených adresách byly prodejny silně pochybuju.
Manutan je trochu něco jiného. Těm jsme i dodávali a ani oni neměli tehdá žádné sklady jen kanceláře a řešili objednávky s dodáním přímo od dodavatele k příjemci. Postupně začínali mít i sklad a dnes už s nima nemám spojení, tak nebudu tvrdit na 100%.
Tady by byly namístě nabídky které jsou přímo od "zdroje", asi jako má Sidonius. Tam se dá předpokládat, že pily nabízí přímo on.
No v podstatě když si vyberu jakýkoli výrobek ať už je to nářadí nebo něco jiného a vím přesně jak to vypadá a měl jsem to v ruce. Je mi jedno jestli obchodník má sklad nebo jen přeposílá. Stejně jsou to všichni překupníci. Je pro mně rozhodující konečná cena s dopravou. Neplatí to u všeho samozřejmě to se musí zvážit. Určitě bych takto nekupoval zboží se kterým by byli komlikace při případné reklamaci to jdu do kamenného obchodu. Bezhlavě určitě nekupuji a ty odkazy jsem dal jen tak pro doplnění. Stejně si každý vybere ten "svůj" on-line obchod a z odkazů zde uvedených si může udělat větší úsudek o zboží a cenách.
Nevím jestli sidonius je obchodník s tím co zde nabízí to ať nám dá v tom případě víc informací.
Mám pocit, že si zde už moc hrajeme se slovíčky. Rozumný člověk si stejně ze všeho vezme co ho zaujme, pak si udělá celkový obrázek a o to by tu mělo jít.