TDM FORUM TDM FORUM
14-11-2024, 21:24:21 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Poslední vyjížďka 2011  (Přečteno 788 krát)
Bizi
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 17

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zbyněk Smolík
SPONZOR:

« kdy: 25-10-2011, 17:04:05 »

Zdravím kamarádi.
Jak jste si jistě všimli, má aktivita značně poklesla. Co však nevíte, pracovní se zvýšila  Embarrassed a tak i příští týden (asi) na školení... No a proto vázne to naše video ze srazíku. Ale o tom psát nechci. Chci se dovědět kam vedla vaše poslední cesta tento rok. Myslím vyjížďka. Já z Ostravy na novou rozhlednu http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/138957-unikat-mezi-rozhlednami-stoji-ve-meste-albrechtice/
ve Městě Albrechtice. Můžu jen doporučit toto unikátní dvourozhlední (no to je slovo). Lze dojet až pod věže. Můžeme jen diskutovat nakolik je to v mezích zákona. Zákaz vjezdu tam není... Cesta lesem je vysypaná kamenivem. Já se bojím jen co se mi Bobo zavrtí pod zadkem. Nekteří z vás to vyhledávají Shocked. Vstup na rozhlednu je zdarma. Firma BÖGL a KRÝSL je realizátorem stavby... snad to nespadne. Tak a z tohoto jistě pochopíte, že jsem již zazimován. A co vy?
Zaznamenáno
kus
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 25

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Martin Suk
SPONZOR:

« Odpověď #1 kdy: 25-10-2011, 18:58:22 »

Ahoj.
Já nezazimovávám vůbec motorka je připravená kdykoliv vyjet,jak ji parkuju přes lěto tak stejně i přes zimu. Grin
Zaznamenáno
Bizi
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 17

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zbyněk Smolík
SPONZOR:

« Odpověď #2 kdy: 26-10-2011, 10:00:44 »

Ahoj.
Já nezazimovávám vůbec motorka je připravená kdykoliv vyjet,jak ji parkuju přes lěto tak stejně i přes zimu. Grin

Hmmm. Stejně jedna vyjížďka bude poslední tento rok ...
Já jsem do teď byl také neustále připraven vyjet, ale letos se chystám na více úprav a to nejen v naší garáži. Poprvé netankuji do plna a moto Bobo už parkuje v dílně u kamaráda.
Nic ve zlém, tvá odpověď mě opět přivedla na to, že mnohdy na založené téma lze odpovědět zcela mimo :-)
Zaznamenáno
Pekelný dědek
Kořen
Děd vševěd

DÍK 15

Motorka: BMW
Jméno: René Havlík
SPONZOR:

« Odpověď #3 kdy: 26-10-2011, 12:32:31 »

Můj příspěvek také není k tématu reaguji ohledně věty nic ve zlém atd.

Nadpis je jasný Poslední vyjížďka - Martin neměl poslední jízdu letos,tak ti nemohl odpovědět na tvou první otázku.
A z toho jak jsi napsal
                                "Tak a z tohoto jistě pochopíte, že jsem již zazimován. A co vy?"

Martin reagoval   "Já nezazimovávám vůbec motorka je připravená kdykoliv vyjet,jak ji parkuju přes léto tak stejně i přes zimu."                   tím ti odpovědět na tvoji druhou otázku.

A v tom případě nechápu proč jsi napsal
                         "Nic ve zlém, tvá odpověď mě opět přivedla na to, že mnohdy na založené téma lze odpovědět zcela mimo "

Pokud bys otázku "A co vy?" dal před větou o zazimování vše by bylo jasné,tak ji předělej a nikdo sem nebude psát příspěvky jako Martin.

Nicméně chápu,že se ptáš jen na poslední vyjížďku jak už je to v názvu.Tu jsem ještě neměl.
Nic ve zlém musel jsem reagovat,abych dal věc o odpovědi mimo téma do pořádku.
Zaznamenáno
kus
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 25

SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 26-10-2011, 19:13:15 »

No přesně jak píše Pekelník já odpovídám na poslední otázku která zní "Tak a z tohoto jistě pochopíte, že jsem již zazimován. A co vy?"
A jestli je tedy má odpověď mimo mísu tak asi jó. *LOL*A jinak pokud píšu že nezazimovávám tak z toho vyplývá že asi ještě nějaká vyjížďka bude,a tak poslední ještě nebyla.
Zaznamenáno
kus
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 25

SPONZOR:

« Odpověď #5 kdy: 30-10-2011, 16:58:56 »

Ahoj kamarádi.
Dnej sem dal jednu asi z posledních vyjížděk,počasí v poho akorát mokré cesty po horách a tak radči hodně opatrně.Vyrazil jsem až pozdě tak jen cca 120km,ale krásnejch.
http://www-tdm.cz/TDM_forum/index.php?action=media;sa=album;in=170;asc;nw
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #6 kdy: 30-10-2011, 17:09:45 »

Pěkné, tady byla celý den inverze  Tongue Tak mě ani nemrzelo, že nemůžu vyjet.
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML