Jelikož mi finance nedovoluji zatim nějak extra cestovat (vše vrážám do TDM a přítelkyně
) Tak bych to viděl na WINGRACK pro občasné vození kufru při občasném víkendovém pobytu.Takže cca 3500tis i s kuframa to vcelku jde
a jinak Begy pořád spokojený jo?My když jeli s pritulku na dovolenů tak jsem mněl tankvak +mali bocní batoho moto detail(kde bylo spise naradi,olej..)za to pritulka obsadila 46L kufr+druhy bocni batoh + mali batoh na zadech ....jeli jsem pryc na 3dny
na dovolene jsem ji to protřídil ze by se ji to vlezlo jen do kufru
takže ji musim naučit balit a nebo kupit kufry
Na delší dovolenou budou ty K21 pro dva asi nedostatečné, ale záleží hlavně kam pojedeš. Pokud do penzionu nebo hotelu, tak nějaká trička, spodní prádlo, ponožky a plavky se tam vejdou
My jsme se sbalili na 19ti denní dovolenou ve dvou do 3 kufrů (1x55l, 2x 33l) tankvaku 25l a vaku 40l.
A to jsme spali pod stanem, takže v bagáži byl stan, 2x spacák, 2x samonafukovací karimatka, jídlo a plynový vařič,
myslím, že bych to příště zvládnul i bez tankvaku, ale chtělo to něco na vyvážení
Je to ale o tom udělat si seznam nejnutnějších věcí a z těch udělat výběr který zabalíš.
předloni jsme to zvládli podobně :