Myslím, že už to nechám tak. Ale i tak si neodpustím... Na motorkari.cz je registrováno 115 osmsetpadesátek a 47 devítistovek (3.5.2011) Do 200 daleko. Zde je registrováno 208 členů.
www.yamaha-tdm.cz - 414. Oba kluby mají i společné členy. Někteří registrovaní (pěkný název
) již nebudou majiteli TDM. Někteří ani nebyli - sekce baťůžci. (hlavně s tím zas nezačínejte) A samozřejmě, že někteří přibyli. Myslím, že 200 by byl strop. Ale když se to nezkusí, nikdy to nezjistíme. V době PC není problém obeslat všechny mejly získané z výš uvedených zdrojů.
A jak napsal Roman, bude to spousta lidí a tak si je stejně nazapamatuješ. (v klidu, já si vás také všechny nepamatuji) Proto bych byl pro jednodenní setkání. Viz. můj předchozí příspěvek. Chápu, že někdo nemá čas a chuť trávit někde víkend s někým koho nazná... (srazík)
Jen nevím kdo se toho chopí. Já pomůžu jak jen budu moci a zcela jistě bych přijel. A víc už nemá cenu psát. Tedy má. Asi tolik, neber te si to NIKDO osobně (ani Torontal), že nejvíce připomínek je od těch co nikdy nikam nedojedou. U nás to řešíme tak, že kdo nebyl na poslední akci, nemá hlasovací ani připomínkové právo
13.2 - 20.5 není 1/2 roku.