K tomu co se kolem neviditelných děje se dá nevěřícně kroutit hlavou,co si můžou dovolit a co je všechno možné v dnešní době.
V projevu uvedl Bendik
nikdy nedostal prachy na bydlení v bytě - nevím jak vy,ale já také ne,takže ti co nedostali můžou to zkusit u starosty jestli
jim něco dá
7 měsíců nic nedostal,neukradl a podobně peníze - nevím jak vy,ale já naposled dostal přídavky na děti asi před 8 roky a od té doby nic
a ostuda je to jen jeho že není schopnej si prachy vydělat jako slušný občan
doktor Maisner mu zakázal dělat - tak ať ho živí
když nastoupí na veř. prospěšné práce je na tom
hůře vydělá 5000 a musí zaplatit 6000 - tak to je špatná investice,tam bych ani já nešel to dělá dobře
musí chodit do nemocnice - tak to s ním nemůžu souhlasit,ať si jde rovnou lehnout na krchov a dá pokoj
že není kriminálník - v tom s ním zase nesouhlasím protože jeho trestným činem je to že se vůbec narodil
jak jednou uvedl pan Sládek
je občan české republiky a má nárok - a zase nesouhlas tak se slušný občan nechová a má nárok jenom zdechnout
bere 2-3000 na živobytí a z toho má platit byt - to toho zaplatil když ho chtějí vystěhovat,aspoň kdyby si ten dement uvědomil
co to mele za nesmysly
No a nakonec tomu nasadil korunu s tím,že nemá kde parkovat << Meďoura >> a pak to chtěl zamaskovat tím,že jeho dcera či návštěva.
Drzost těchto dementních (lidí) ,oni to ani lidi nejsou,jsou to zvířata (řídí se jen pudy) co se naučila mluvit,je nebetyčná a my řadoví občané s tím nejsme schopni
beztrestně nic udělat a musíme si nechat všechno líbit.A rasizmus s tím nemá nic společného.Ti co můžou nic neudělají,protože jim to nevadí oni s nima bydlet či cokoli jiného nemusí.
Takže jak napsal Aleš tomu se dá smát,nebo nevěřícně kroutit hlavou.