19-02-2025, 21:14:49
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
Nedostal jsi svůj
aktivační email?
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Pravidla etiky na Fóru
Domů
FORUM
CHAT
Mapa
Vyhledávání
Kalendář
Uživatelé
Přihlásit
Registrovat
Odkazy
Download
GALERIE
TDM FORUM
»
VŠEOBECNĚ
»
O čemkoli
»
Kolik jste ujeli max na zátah?
Stran:
1
2
[
3
]
Dolů
Tisk
Autor
Téma: Kolik jste ujeli max na zátah? (Přečteno 4717 krát)
Deutschmann
Kořen
Děd vševěd
DÍK 12
Pohlaví:
Motorka: BMW
Jméno: Miroslav Němčík
SPONZOR:
Za včerejšek jsem napůl v
«
Odpověď #30 kdy:
06-07-2010, 17:51:41 »
Za včerejšek jsem napůl v dešti najel 498,3 km.
Tělo dobré, hlava taky. Cca 12 hodin v sedle. v době je započítáno tankování, hodinový objed, zastávky na otáčení mapy a prohlídka okolí trasy.
takže si myslím že není problém zajet za den 600 km.
Ps: od pátku 18:00 do úterý poledne jsem najel 1600 km a jsem úplně ok a to jsem spal pod stanem.
Zaznamenáno
Dovolená se nemusí povést, hlavně když zážitky jsou silné a nezapomenutelné.
Klouže ti motorka v terénu? Postav se do stupaček. Motorka bude sice klouzat dále, ale nebudeš to cítit. :-)
Kajmann
Znalec
DÍK 0
Pohlaví:
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Petr Neumann
SPONZOR:
Ahoj, nebyl jsi náhodou v
«
Odpověď #31 kdy:
06-07-2010, 18:43:19 »
Ahoj, nebyl jsi náhodou v sobotu na jihu Čech (Chlum u Třeboně)? Mával na mě jeden naloženej se stříbrnou TDM.
...jinak za tři dny asi 900km a měl jsem toho docela dost. Myslím, že záleží také na terénu. V bezvětří za slunného počasí na rakouské dálnici ujedeš 300 km ani se nezavrtíš, ale zkuste dát totéž najednou někde po českých okreskách!
Zaznamenáno
Haufik.L
Velký znalec
DÍK 0
Pohlaví:
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Lukáš Hauf
SPONZOR:
Re: Kolik jste ujeli max na zátah?
«
Odpověď #32 kdy:
25-12-2011, 21:05:43 »
Citace: cipis 24-09-2010, 01:55:47
Lidičky,na motorkářích jsem čet cestopis a tam Frajer jel 24 hodin v kuse a najel 1200 kilometrů.A podržte se,jel to na JAWĚ 350,když si to hasil z turecka,
.
A nebyl třeba ochrnutej od pasu dolu? To by necejtil prdel a pak by to možná šlo!
Zaznamenáno
blažin
Děd vševěd
DÍK 1
Pohlaví:
Motorka: TDM900
Jméno: Petr Bláha
«
Odpověď #33 kdy:
26-12-2011, 08:56:30 »
V kuse na jeden zatah z rakouskeho Obertilliachu(obec na rak.-it.hranicich) do Litvínova 660km za 8,5h
.Zastavky jen na tankovani,obed byla bageta+kafe na pumpe a rychle frcet dal,protoze kamarad jeste v ten den vecer,letel na dovolenou s rodinou,tak mel strach aby vse stihnul.Bylo to docela narocny,protoze uz v Rakousku jsme vyjizdeli za deste(prselo celkem dost) a prestalo az kdyz jsem byli dost daleko za Mnichovem,takze zadna sranda to zrovna nebyla(hlavne na dalnici),ale dnes na to usmevem vzpominame
P.S. To ubytovani je moc pekne a vsude je blizko-do Dolomit cca 70km,Slovinsko cca 110km,G.Glockner 120km atd.,pisu to proto, ze snacha pani domaci je slovenka,ktera se tam vdala,takze veskera domluva s ni jen pres telefon a nemuseli jsme platit zadnou zalohu dopredu,proste mi verila,kdyz jsem to v lednu zamlouval,ze tam opravdu prijedem.
Byli jsme tam 2x a pokazde spokojenost na obou stranach.Cena byla 17eur/osoba/noc bez snidane,(masiny ustajene v obrovske garazi,kde bylo vse vcetne svarecky k dispozici,kdyby bylo potreba).Pokud by nekdo mel zajem,tak se ozvete mam na ni telefon a pisnu dalsi info. o apartmanu atd.
Zaznamenáno
fikus
Větší znalec
DÍK 1
Pohlaví:
Jméno: robert fikus
«
Odpověď #34 kdy:
28-12-2011, 18:18:48 »
ahoj
ja mam z vychodneho slovenska všade daleko.jazdim do prostejova každý rok.bol som aj v alpach,ale s partiou,tak sme sa trmacali.to som mal ešte transalpa.na tdm 900 si to po dialnici skracujem. zastávky robim zemepisne stredne slovensko,dalšia zapadne,dalšia morava atd atd.ked idem po okreskach,tak to už je na dlhšie.za 5 hodin sa da prejsť cele slovensko turističným tempom,ale po okreskach ledva vylezeš z kraja.tu okolo prešova sa motam tak okolo 300km.ked skušam polnačky,tak za odpoledne dam max.100 km,a som furt niekde za barakom,ale je to naročnejšie.
myslim,že po dialnici sa da v pohode urobiť 1000km,ale fakt klesa pozornosť vdaka monotonnej jazde a niektore dialnice su fakt hnus velebnosti.
tiež mam nejake geriatricke starosti,ako ostatní:
prava ruka-dlan boli,skušam kadečo.
prdel_nenoste sieťovane spodky !!!
chrbát,krk-bolí au.
kolena tuhnu
Zaznamenáno
Deutschmann
Kořen
Děd vševěd
DÍK 12
Pohlaví:
Jméno: Miroslav Němčík
SPONZOR:
«
Odpověď #35 kdy:
16-07-2012, 20:05:33 »
V neděli jsem se vrátil z moto dovolené. ZA 11 dní (z toho jeden den jsem se válel u tchýně) celkem 3700 km. První den jsem dal 645 km a z toho 300 po dálnici a cítil jsem se lehce unaven a na druhý den bylo vše ok.
Předposlední den jsem dal 580 km po okreskách přes Maďarsko a naprostá pohoda. Kdybych neměl nahlášený příjezd na další den, tak jsem to dorazil až domů (chybělo mi asi 300 km).
Zaznamenáno
Dovolená se nemusí povést, hlavně když zážitky jsou silné a nezapomenutelné.
Klouže ti motorka v terénu? Postav se do stupaček. Motorka bude sice klouzat dále, ale nebudeš to cítit. :-)
Pekelný dědek
Kořen
Děd vševěd
DÍK 15
Pohlaví:
Jméno: René Havlík
SPONZOR:
«
Odpověď #36 kdy:
16-07-2012, 23:01:17 »
Při letošní cestě na dovolenou do Chorvatska jsme ujeli na jeden zátah kolem 1150 km přes Slovensko do Maďarska z něj přes kousek Chorvatska do Bosny a Hecegoviny a opět zase Chorvatsko.Kromě asi 40-50 km vše po normálních cestách.Cestu domů sem protáhnul po dálnicích asi 1060 km.Není to mnoho na jeden zátah,ale po normálních cestách ve dvou a plně naložení myslím moc lidí víc nenajelo a nenajede.
Zaznamenáno
Pigi
Kořen
Velký znalec
DÍK 7
Pohlaví:
Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Boreš
SPONZOR:
«
Odpověď #37 kdy:
17-07-2012, 08:31:21 »
Mi letos Chorvatsko první den Praha - Rjeka 944 Km ,zpátky jsme to v Rakousku přerušili kvůli děšti. Ten 1000 by se asi dalo bezpečně najet ale víc bych asi neriskoval.
Zaznamenáno
Pečajs
Kořen
Děd vševěd
DÍK 8
Jméno: Petr Pečínka
«
Odpověď #38 kdy:
17-07-2012, 11:43:40 »
Letos při návratu z Rumunska 1100 za 16 hodin, prvních 400 po Rumunsku trvalo 9h.
Zaznamenáno
Lepší je být první v pekle, než-li druhej v cíli.
ganmiki
Děd vševěd
DÍK 13
Pohlaví:
Motorka: Jiná
Jméno: Jindřich Miki Mikoláš
SPONZOR:
«
Odpověď #39 kdy:
27-10-2014, 00:21:29 »
Hledal jsem téma kam to dát a úplně relevantní jsem nenašel, takže mi přišlo nejblíž tohle.
Jak tak prolejzám o noční v práci net, čtu různý fóra i na M.cz, teď jsem tam narazil na jedno ve kterém srovnávají Hondu NC700 a CB500X a teď k tomu co mě trklo při čtení, maník tam píše ( mimo jiné ), že je zkoušel obě a že by raději CB, protože
"....Oproti NC méně vybrací (
i když mě ruce trochu brněly,ale to může být tím,že jsem dlouho nejel na dvouválci
a odvykl)....."
. Teprve v tuto chvíli mi došlo, že mě na TDM vůbec nebrní ruce, ani teď v pondělí co jsem dal přes 700km nic, úplná pohoda, je zajímavý jak člověk zapomíná na různý "radosti" z minulosti. Když jsem jezdil starou CB450S, tak mě ruce začínali mírně brnět už po 50km, přičítal jsem to jak staré konstrukci podvozku tak už jistým starobním vůlím a také dvouválci ( a bral to, že je to tak trochu normální ) , a teď se dočtu, že i na nových Hondách ( jak dedukuji z citace, na NC ho brněli díky vybracím ještě více, než na CB ) se tyhle radosti objevují. Tak nevím, jak to máte vy? Brní na TDM někoho ruce? Nebo je v tom zainteresovaných více faktorů, který můžou zrovna u tý mojí mít vliv na potlačení vybrací a nebrnění ( jako Mirkem zvýšená řídítka, typ samotných řídítek, obutí? , stav tlumičů, samotný chod motoru ................. nevím ).
Zaznamenáno
Pavel83/leštič/
Znalec
DÍK 1
Pohlaví:
Jméno: Pavel Hřebřina
SPONZOR:
«
Odpověď #40 kdy:
27-10-2014, 07:36:54 »
Letos při cestě z dovolené 1250km z Italského Janova až domů, téměř celá cesta mimo dálnice, čas cesty 22hodin. a i s baťůžkem
ale je pravda, že to nebylo v plánu, v plánu bylo pouhých 600km, ale po pádu v Rakousku 5km od ubytování jsme přehodnotili situaci a se zlomenou spojkovou páčkou vyrazili na cestu domů. Co mě překvapilo, že mě nebolel moc zadek, asi už byl dřevěnej, nebo čalouník odvedl vynikající práci
co ovšem byla téměř nesnesitelná bolest, to byla bolest za krkem, ale dalo se přežít. Pro mě si touto cestou TDMko vysloužilo pověst výborného polykače kilometrů a jen tak z domu nepůjde!
Zaznamenáno
Stran:
1
2
[
3
]
Tisk
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
TECHNIKA (téma o TECHNICE - příspěvky mimo téma budou postupně mazány)
=> Motor
=> Elektrika
=> Podvozek
=> Gumy
=> Technické parametry, vlastnosti
=> Vzhled
AKCE
=> Videa z akcí
=> Cestopisy
=> Neklubové akce
=> Zajímavá místa
VÝBAVA
=> Oblečení
=> Chrániče
=> Kufry, nosiče, padáky
=> GPS - Interkom - Kamera
VŠEOBECNĚ
=> Administrativa, zákony, vyhlášky
=> Batůžci
=> Zajímavé odkazy
=> Videa
=> O čemkoli
=> Volná zábava
=> ADWENTŮŮŮŮRE
MANUÁLY - NÁVODY
=> Postupy na opravy, úpravy, seřízení atd...
=> Jak to funguje
=> Články, recenze
BAZAR
=> Koupím
=> Prodám
BLOG
=> Blogy členů