TDM FORUM TDM FORUM
21-11-2024, 22:58:58 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Prodej EXC450 Racing2009 nebo výměna za TDM900  (Přečteno 380 krát)
Melizoy
Nováček
*

DÍK 0

Motorka: KTM
Jméno: Pavel Melichar

« kdy: 03-06-2018, 09:47:28 »

Nejdříve bych Vás rád pozdravil svým prvním příspěvkem a trochu se představil. Doufám, že nikoho zbytečně nepopíchnu nadpisem, ale v podstatě se chystám mezi TDM uživatele vstoupit na základě prodeje jedné ze svých aktuálních motorek. Dávám do placu KTM EXC 450 Racing 2009. Jedná se o motorku kterou jsem kupoval z druhé ruky, dříve bydlela ve Vlašimi, kde byla servisována v Sette, a mám jí od loňské zimy, jako teprve druhé ostré enduro po předchozí 350. S malými dětmi nemám moc času věnovat se cílenému trénování, a víc než na trati, nebo v lomu s klukama stejně radši vyjedu na výlet do hor. Na normální ježdění používám KTM 690 Enduro R, na které jsem v zimě postavil věž s plexi aby se s tím dalo jet i trochu dál a navěsit nějaká bagáž, ale na pohodové čistě asfaltové ježdění jsou fakt lepší volby než jednoválec, tak se pokukuji po TDM900, a Kachna zůstane na výlety mimo asfalt. Na několika TDM jsem se už dříve svezl, v desetiletí kdy jsem jezdil na Boxeru, nebo na LC8 Adv a beru to jako příjemnou a svižnou motorku pro Alpské ježdění, se kterou je radost zrychlovat, není příliš těžká, ani nenažraná a má krásnej zvuk, ale to asi na těchto stránkách nebude jen můj názor, že Cheesy
Kdyby někdo chtěl podívat na EXC, přikládám odkaz na M.cz, kde jsem už zpracoval inzerát: https://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/ktm/ktm-exc-450-racing/ktm-exc-450-racing-2009-1295823.html

přeji fajn den, Melizoy
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #1 kdy: 03-06-2018, 11:41:23 »

Vítej na stránkách a mezi příznivci strojů TDM.  smile_ Dobrá volba  mrk
Za mne mohu doporučit určitě devítku. Momentálně je jich náhodou pár na prodej v okruhu tohoto fóra.
Milda   Cool
Zaznamenáno

Melizoy
Nováček
*

DÍK 0

Motorka: KTM
Jméno: Pavel Melichar

« Odpověď #2 kdy: 03-06-2018, 16:25:32 »

Ahoj Mildo, díky. Dokonce už mi první nabídka pěkné Tédéemky přistála v emailu. Jen bych rád upozornil, že prohlídky pořeším až bude exc z garáže.... Je to paradox, že se TÉDÉeM lidé zbavují a postupují dál, někdo hledá rychlost a koně, někdo zase víc tíhne k terénu, a já "sestupuji" k TDM s očekáváním hodné nepřekoňované motorky, lepší na silnici než cestovní endura s 21" předním kolem. Zkusil jsem už pojezdit ledacos, silničkami typu Bandit12 a SV650S počínaje, Aprilia RSV Mille pak byla asi největší láska a po nucené změně směru si dal 8 let na cendurech BMW F650GS a G650X Challenge, k tomu R1100GS a KTM 990 Adv. a teď paradoxně sestupuji k levnější a jednodušší motorce v podstatě pouze na silnici, tak si rád počtu Vaše zkušenosti k věcem, které budu jistě řešit, ať je to boj s větrem, uchycením zavazadel, nebo bolest pozadí, či nastavení podvozku, nebo co obouváte, ale hlavně očekávám, že nebude třeba tolik řešit, ale hlavně jezdit a na to se těším. Momentlně řeším, jak vložit obrázek Cheesy
Pěkný den všem.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #3 kdy: 03-06-2018, 17:42:57 »

Jak myslíš vkládat obrázky? Do příspěvků?
Návody  Zde
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML