17-11-2024, 05:24:47
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Sponzorský dar na chod stránek
Domů
FORUM
CHAT
Mapa
Vyhledávání
Kalendář
Uživatelé
Přihlásit
Registrovat
Odkazy
Download
GALERIE
TDM FORUM
»
AKCE
»
Neklubové akce
»
TDM sraz polských kolegů
Stran:
1
2
[
3
]
Dolů
Tisk
Autor
Téma: TDM sraz polských kolegů (Přečteno 3145 krát)
ganmiki
Děd vševěd
DÍK 13
Pohlaví:
Motorka: Jiná
Jméno: Jindřich Miki Mikoláš
SPONZOR:
Re: TDM sraz polských kolegů
«
Odpověď #30 kdy:
01-09-2014, 18:56:42 »
Tak myslím, že aby si každý dával panáka s každým je tak možná iniciační rituál s klubu těžkých alkoholiků, já taky nebudu každého nutit aby se mnou vypil šálek čaje Pai Mu Tan, spíš si myslím, že hlavní je vzájemný respekt, je jasné, že všichni kdo mají TDM ( BMW, Škodu ... ) nebudou úplně stejně naladěni ( lidsky ) a nebudou apriori kamarádi a tak holt ty "hloučky" více si rozumějících budou tak jako tak vždy vznikat, hlavní je, aby existovala nějaká základní slušnost a respekt a na této úrovni můžou fungovat všichni.
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd
DÍK 14
Pohlaví:
Motorka: Jiná
SPONZOR:
«
Odpověď #31 kdy:
01-09-2014, 19:06:58 »
V zásadě tohle tu panovalo a panuje. Jen jsem vyslovil názor. Ještě mě napadlo,a ono se to v zásadě už děje,věnovat monstrakci jen jaro coby Sraz a podzim podle osobních sympatií,to pro co se tu vžil termín Antysraz dle možností každého soudruha.
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd
DÍK 30
Pohlaví:
Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:
«
Odpověď #32 kdy:
02-09-2014, 07:12:20 »
Aco, v podstatě souhlasím. Jen se trochu obávám, že pokud by se konal pouze jeden ofiko sraz (jaro), tak to bude ještě masovější (což mě teda až zase tolik nevadí). Bude to zase o to horší pro pořadatele, hlavně najít ubytování pro tolik lidí, pokud to teda nebude nějaká "adventure" akce se spaním pod širákem.
Někteří asi opravdu nemají ve svém okolí možnost ubytování a stravování pro tolik lidí, no a někteří se prostě jenom vezou ...
A teď mě možná někteří ukamenují, ale jako jedno z řešení vidím, že při vyhlášení srazu bude oznámena max. kapacita - prostě kdo první zaplatí zálohu, ten jede.
Tereza
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd
DÍK 40
Pohlaví:
Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:
«
Odpověď #33 kdy:
02-09-2014, 17:04:07 »
Citace: Roman ST1 02-09-2014, 07:12:20
A teď mě možná někteří ukamenují, ale jako jedno z řešení vidím, že při vyhlášení srazu bude oznámena max. kapacita - prostě kdo první zaplatí zálohu, ten jede.
Tereza
Já jsem pro. Za prvé budou rychleji vybrané peníze a za druhé si sám pořadatel určí kolik.
Zaznamenáno
kus
Global Moderator
Děd vševěd
DÍK 25
Pohlaví:
Motorka: ...asi trakař
Jméno: Martin Suk
SPONZOR:
«
Odpověď #34 kdy:
02-09-2014, 18:51:33 »
Jj.to je asi jediné řešení(záloha vratná jen v tom nejkrajnějším případě)aby si lidi nedělali prdel z organizátora(organizátorů),a taky max počet lidí kteří se mohou přihlásit (ubytovací kapacita daného zařízení).Potom by nedocházelo k situacím "už se strašně těším,nemohu se dočkat" a nakonec "sory nepřijedu,máme soukromou akci", "tam už jsem byl" a podobně přihlouplý výmluvy.Buď se přihlásím,zaplatím a jedu a né že budu mít plno keců že ještě nevím a ono todle a támhle to a podobně.
Ti co něco pro TDMkáře už udělali a z vlastní zkušenosti vím že je to poměrně dost starostí všechno sladit a domluvit (počasí člověk neovlivní) ví o čem mluvím a ti co se vezou tak ať se potáhnou za nos pokusí se něco taky pro ostatní udělat a nemít zase přiblblý argumenty proč to nejde.
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd
DÍK 40
Pohlaví:
Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:
«
Odpověď #35 kdy:
02-09-2014, 19:38:39 »
V těchto mega akcích se opravdu asi jenom povezu. Koneckonců vždycky jsem říkal, že já nikdy sraz dělat nebudu. Mi stačí těch pár mini srazíků s off vložkami co si udělám párkrát do roka u sebe s pár lidmi kteří mají podobnou úchylku jako já. Děkuji za pochopení.
Zaznamenáno
KámaTDM
Děd vševěd
DÍK 1
Motorka: Batůžek
SPONZOR:
«
Odpověď #36 kdy:
03-09-2014, 17:37:51 »
Srazy jsou od potkávání lidí. Nové "ksichty" jsou na srazech fóra i stránek. Jezdím na obojí a moc nechápu to dělení na oficiální, klubové, stránkové, fórové, ale nemám ambice to řešit ani měnit. Dokonce i na jednom Polském jsem se byl podívat, ale když byl v Německu, tak to jsem vzdal. Kdo do Holic chce, ten přijede. A kdo nechce, vždycky najde důvod proč nepřijet. Každý máme snad i jiné aktivity než vymetat srazy a někdy jsou termíny obzvlášť nabité. Je pravdou že na srazy jezdím od roku 2005 a začal jsem když jsem měl TDMku týden. Zúčastnil jsem se všech klubových, kromě prvního v r.2004. A to i tak, že jsem v pátek dorazil navečer, když mě vyrazili z porodnice, v sobotu po snídani, zase šup do špitálu, po čtvrté zase pěkně na sraz a v neděli ráno zase hurá na dětské oddělení FNHK. Naštěstí to bylo cca 60km, tak to šlo. Moc pěkný sraz ve Velkém Meziříčí - díky Tokere, vzpomínám na sjezd na trojkolkách. Na srazech fóra nemám tak dobrou účast, což je i o kapacitách ubytování. Jednou jsem byl, jen proto, že Milda jel bez ženy a já doplnil již zabranou a nevyužitou kvótu. Jindy jsem zase dojet moc chtěl, tak jsem si vzal bydlení vlastní - Ácův Kokořín - a nakonec prý volno bylo, protože nedorazili všichni co slíbili a kapacitu zablokovali. Stejně ubytování řešil i RomanST a Terezkou na Broďáku a určitě to bylo príma, že se zúčastnili. A někdy to prostě nevyjde, protože vtipně jsou srazy ve stejný víkend a ještě se to považuje za skvělé řešení. Za mě tedy: Ať jsou srazy do roka čtyři a každý si vybere kam pojede. Všichni máme stejnou motorku = tu nejlepší na světě. (Tu svoji).
Uspořádání srazu je určitě věc náročná a zodpovědná. Sám nenacházím odhodlání se do takové peripetie pustit, i když tuším, že mě to jednou stejně nemine. Bohužel za posledních sedm let nemám práci, ale zaměstnání při kterém jsem pět dní mimo domov a na všechny ostatní povinnosti a koníčky mi zbývají jen víkendy. Snad to příští pětiletka vyřeší.
Zaznamenáno
Stran:
1
2
[
3
]
Tisk
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
TECHNIKA (téma o TECHNICE - příspěvky mimo téma budou postupně mazány)
=> Motor
=> Elektrika
=> Podvozek
=> Gumy
=> Technické parametry, vlastnosti
=> Vzhled
AKCE
=> Videa z akcí
=> Cestopisy
=> Neklubové akce
=> Zajímavá místa
VÝBAVA
=> Oblečení
=> Chrániče
=> Kufry, nosiče, padáky
=> GPS - Interkom - Kamera
VŠEOBECNĚ
=> Administrativa, zákony, vyhlášky
=> Batůžci
=> Zajímavé odkazy
=> Videa
=> O čemkoli
=> Volná zábava
=> ADWENTŮŮŮŮRE
MANUÁLY - NÁVODY
=> Postupy na opravy, úpravy, seřízení atd...
=> Jak to funguje
=> Články, recenze
BAZAR
=> Koupím
=> Prodám
BLOG
=> Blogy členů