17-11-2024, 07:51:16
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Sponzorský dar na chod stránek
Domů
FORUM
CHAT
Mapa
Vyhledávání
Kalendář
Uživatelé
Přihlásit
Registrovat
Odkazy
Download
GALERIE
TDM FORUM
»
AKCE
»
Neklubové akce
»
TDM sraz polských kolegů
Stran:
1
[
2
]
3
Dolů
Tisk
Autor
Téma: TDM sraz polských kolegů (Přečteno 3183 krát)
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd
DÍK 30
Pohlaví:
Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:
Re: TDM sraz polských kolegů
«
Odpověď #15 kdy:
31-08-2014, 18:39:17 »
Všichni mají keců plnou hubu, ale skutek utek. Už se tady na to nemůžu dívat. Když to není problém, tak ten sraz udělej! Právě proto, že jsi tady nový, tak bys mohl ukázat co v Tobě je.
Například Milda se s námi seznámil tím, že udělal seznamovací srázek, který byl mimochodem dost dobrej.
Takže máš šanci se předvést.
S pozdravem
Tereza
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd
DÍK 13
Pohlaví:
Motorka: Jiná
Jméno: Jindřich Miki Mikoláš
SPONZOR:
«
Odpověď #16 kdy:
31-08-2014, 18:50:55 »
Ahoj, asi jsi úplně nepochopila můj příspěvek, takže pro osvětlení byla to ironie, pokud si totiž přečteš můj předminulý doslova tam píšu " pořádání srazů je věc náročná ", a ne nechci dělat sraz, je mi líto, svůj důvod jsem vysvětlil. A když se na to nemůžeš dívat můžeš sraz uspořádat ty, jistě už víš po čem zdejší TDM rodina touží a co od srazu očekává, navíc se jistě se všemi znáš osobně takže ti případné renonci budou odpuštěny. Ukázat prstem je jednoduché
Taktéž s pozdravem a plnou hubou keců
Jindra
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd
DÍK 30
Pohlaví:
Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:
«
Odpověď #17 kdy:
31-08-2014, 19:23:31 »
Jen pro info ...
http://www-tdm.cz/TDM_forum/index.php?topic=689.0
Tereza
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd
DÍK 13
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #18 kdy:
31-08-2014, 19:34:15 »
No vidíš, já bych to třeba nedal
a stejně nemám motorku a zatím ani nevím kdy mít budu.
Zaznamenáno
TOKER
Znalec
DÍK 2
Pohlaví:
Motorka: TDM 900
Jméno: Jirka Filip
SPONZOR:
«
Odpověď #19 kdy:
01-09-2014, 08:13:28 »
Zdravím Vás. Dlouhou dobu jsem se nevměšoval do tento web, i když některé z Vás znám (Milda :-)). Rád bych reagoval na Vaši diskuzi ohledně pořádání srazů. Náročnost pořádání srazů je přímo úměrná množstvím pozorností během samotného průběhu (body na vyjížďce, soutěžen, ceny, program, kapela.. atd..atd..). Sám jsem měl tu čest pořádat jeden oficiální. Tento víkend jsme ukončili už druhé výjezdní zasedání (naše neoficiální srazíky - sejdeme se, prodejeme se.. popijeme :-)).
Proc? Duvodu se najde asi vic.
1 Porad se cekalo ze se toho nekdo ujme. -
I U NÁS SE TATO SITUACE NASKYTLA V MINULÝCH LETECH, ALE DÍKY NÁČELNÍKOVI A JEHO SPRÁVNÉMU NÁTLAKU SE VŽDYCKY NĚKDO NAŠEL.
2 Uz by to nebyl nas sraz - SLYŠEL JSEM URČITÁ SLOVA O HRANICÍCH MEZI NAŠIMI SRAZY A JE MI Z TOHO SMUTNO, PROTOŽE PŘECI JEN JEZDÍME VŠICHNI NA TDM A ANO, JE TO LIDECH, ALE PŘECI JENOM.. UŽ NĚKOLIKRÁT MĚ NAPADLO - CO KDYBYCHOM TY SRAZY SPOJILI A UDĚLALI JEDEN MEGA !!! KDY JINDY JE TAKOVÁ PŘÍLEŽITOST !! A ZA MĚ, JELIKOŽ NA SRAZY TDM KLUBU JEZDÍM UŽ OD ROKU 2005 ŘÍKÁM: JSTE SRDEČNĚ VÍTÁNÍ
3 Kdyby jeli vsichni kdo obvykle na sraz jezdi kapacitne by to zmineny klub asi prekvapilo. Pro tolik lidi vse zajiszit neni jednoduche. - JE TO JEN O KOMUNIKACI. LEMNROUN JE DIVOČÁK, ALE TOTO S JOHNYM LEHCE ZVLÁDNE A JESTLI BUDE POTŘEBA SE NĚJAK ZAANGAŽOVAT, TAK STAČÍ ŘÍCT. ZAPOJÍ SE NÁS DO TOHO KLIDNĚ VÍC. JAK ZPÍVÁ WERICH - TEN UMÍ TO A TEN ZAS TOHLE :-). TAKŽE URČITĚ MÁTE MEZI SEBOU NĚJAKÉ PŘEDÁKY - POTŘEBA PRODEBATIT A ZAVOLAT LEMROUNOVI A ŘÍCT MU - HELE, JEN NÁS CCA 20 LIDÍ, MÁŠ TAM FLEK? CO S TÍM UDĚLÁME?
NA ZÁVĚR - KDO CHCE HLEDÁ ZPŮSOBY - KDO NECHCE HLEDÁ DŮVODY :-)
Hodně sťastných kilásků a pokud možnost suchých silnic
Váš Toker
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd
DÍK 13
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #20 kdy:
01-09-2014, 11:20:04 »
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd
DÍK 14
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #21 kdy:
01-09-2014, 16:02:34 »
Sice budu asi plísněn,ale nedá mi abych nevyjevil svůj názůrek a malé zamyšlení.Na srazy tohohle fóra jsem jezdil rád a vynechal jen jednou,každej měl něco dosebe a viděl jsem se s lidma který jsem znal a těšil jsem se na ně.Né že by se to nějak změnilo,ale jak dostávají srazy masovější charakter,přestává to být ono. Už je vyloučený dát si s každým panáka a hodně lidí si nepamatuju,nebo nevim,že tam byli.Pak koukám na fotky,těch je taky tolik,že než se jeden prokouše fotkama ze srazu tak jsou další fotky z jiných akcí,a nestačím se divit kdo všechno tam byl a jak se vlastně jmenujou...Né snad že by to znamenalo,že na srazy přestanu jezdit,tu radost neudělám,jen mi příjde,že kvantita je na úkor kvality.Navíc se účastníci stejně rozskupinkujou a sraz nabyde podoby několika separátních srazů dle osobních sympatií.
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd
DÍK 13
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #22 kdy:
01-09-2014, 16:38:36 »
Ahoj Aca. Já třeba nevidím žádný důvod k plísnění. V podstatě jsi popsal stav, který je ( pravděpodobně a podle mě ) normální, zažil jsem ho ve všech "klubech" ( spolcích, sdruženích ) kterých jsem byl nebo stále jsem členem a to jak těch kde jsem patřil ze začátku k tomu zakládajícímu "jádru" tak v těch kde jsem přišel když už to bylo "rozjetý". Podle mě se tomu nijak nedá bránit ani to omezovat, prostě to tak je. Mám zkušenost, že tam kde se začali aplikovat různá opatření aby se ta kvantita zase zpět stala kvalitou ( zjednodušeně napsáno ) tam to šlo postupně do kytek celý.
Zaznamenáno
ja
Host
«
Odpověď #23 kdy:
01-09-2014, 17:12:51 »
Takže vlastně já su teda taky ta masovost na srazu která kazí jeho charakter a se kterou si nemůžeš dát štaprdlo,páč su tu novej.
Já bych si stebou klidně dal. *laugh*Asi sem porušil Mildovo pravidlo nebuď vstahovačnej,ale jinak se to chápat nedá.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd
DÍK 120
Pohlaví:
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:
. Deus ex Machina ∞
«
Odpověď #24 kdy:
01-09-2014, 17:29:58 »
Citace: ToFu 01-09-2014, 17:12:51
Takže vlastně já su teda taky ta masovost na srazu která kazí jeho charakter a se kterou si nemůžeš dát štaprdlo,páč su tu novej.
Já bych si stebou klidně dal. *laugh*Asi sem porušil Mildovo pravidlo nebuď vstahovačnej,ale jinak se to chápat nedá.
Tome ne to není vztahovačnost jen názor a postřeh a je myslím k věci.
Zaznamenáno
http://www.brutalassault.cz
http://www.youtube.com/user/EPINERFINMP?feature=mhee
http://www.warforum.cz
http://www.war-forum.net
Spravedlnost bez síly je marná, ale síla bez práva je jen zločin...
Koudy
Kořen
Velký znalec
DÍK 20
Pohlaví:
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Jan Koudelka
«
Odpověď #25 kdy:
01-09-2014, 17:42:09 »
Citace: TOKER 01-09-2014, 08:13:28
Zdravím Vás. Dlouhou dobu jsem se nevměšoval do tento web, i když některé z Vás znám (Milda :-)). Rád bych reagoval na Vaši diskuzi ohledně pořádání srazů. Náročnost pořádání srazů je přímo úměrná množstvím pozorností během samotného průběhu (body na vyjížďce, soutěžen, ceny, program, kapela.. atd..atd..). Sám jsem měl tu čest pořádat jeden oficiální. Tento víkend jsme ukončili už druhé výjezdní zasedání (naše neoficiální srazíky - sejdeme se, prodejeme se.. popijeme :-)).
Proc? Duvodu se najde asi vic.
1 Porad se cekalo ze se toho nekdo ujme. -
I U NÁS SE TATO SITUACE NASKYTLA V MINULÝCH LETECH, ALE DÍKY NÁČELNÍKOVI A JEHO SPRÁVNÉMU NÁTLAKU SE VŽDYCKY NĚKDO NAŠEL.
2 Uz by to nebyl nas sraz - SLYŠEL JSEM URČITÁ SLOVA O HRANICÍCH MEZI NAŠIMI SRAZY A JE MI Z TOHO SMUTNO, PROTOŽE PŘECI JEN JEZDÍME VŠICHNI NA TDM A ANO, JE TO LIDECH, ALE PŘECI JENOM.. UŽ NĚKOLIKRÁT MĚ NAPADLO - CO KDYBYCHOM TY SRAZY SPOJILI A UDĚLALI JEDEN MEGA !!! KDY JINDY JE TAKOVÁ PŘÍLEŽITOST !! A ZA MĚ, JELIKOŽ NA SRAZY TDM KLUBU JEZDÍM UŽ OD ROKU 2005 ŘÍKÁM: JSTE SRDEČNĚ VÍTÁNÍ
3 Kdyby jeli vsichni kdo obvykle na sraz jezdi kapacitne by to zmineny klub asi prekvapilo. Pro tolik lidi vse zajiszit neni jednoduche. - JE TO JEN O KOMUNIKACI. LEMNROUN JE DIVOČÁK, ALE TOTO S JOHNYM LEHCE ZVLÁDNE A JESTLI BUDE POTŘEBA SE NĚJAK ZAANGAŽOVAT, TAK STAČÍ ŘÍCT. ZAPOJÍ SE NÁS DO TOHO KLIDNĚ VÍC. JAK ZPÍVÁ WERICH - TEN UMÍ TO A TEN ZAS TOHLE :-). TAKŽE URČITĚ MÁTE MEZI SEBOU NĚJAKÉ PŘEDÁKY - POTŘEBA PRODEBATIT A ZAVOLAT LEMROUNOVI A ŘÍCT MU - HELE, JEN NÁS CCA 20 LIDÍ, MÁŠ TAM FLEK? CO S TÍM UDĚLÁME?
NA ZÁVĚR - KDO CHCE HLEDÁ ZPŮSOBY - KDO NECHCE HLEDÁ DŮVODY :-)
Hodně sťastných kilásků a pokud možnost suchých silnic
Váš Toker
Zdar chlape
já s tím problém nemám klidně pojedu Do Holic u mě se vše točí okolo porodu, a celkového rozpoložení mé paní
.
pokud to klapne vše bez problémů , tak se ozvu.
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd
DÍK 40
Pohlaví:
Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:
«
Odpověď #26 kdy:
01-09-2014, 17:45:36 »
Já se omluvuju, ale nejedu nikam. Mé důvody asi nikoho zajímat nebudou tak to tu nebudu rozepisovat. I stretánka je ohrožena.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd
DÍK 120
Pohlaví:
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:
. Deus ex Machina ∞
«
Odpověď #27 kdy:
01-09-2014, 17:46:15 »
Sašo no jo ale jak to vše řešit? Na tohle téma už se tady řeklo hodně. Je jasné, že s narůstajícím počtem účastníků srazu se mění jeho charakter, náročnost na ubytování, stravu a celkově na organizaci. Nemyslím si že se musí tím měnit i kvalita!
To je nakonec na lidech jaká bude atmosféra. Můj dojem ze srazů, kterých jsem se účastnil je a byl vždy velice pozitivní. Vzpomínám na to s úsměvem a vnitřním uspokojení
Napsal jsi to v podstatě jak to je, že se utvoří určité skupinky lidí a korzuje se případně sem a tam. To je ale normální jev při setkání větší skupiny lidí. Mě se nezdá že by to bylo špatně. Přece je logicky nemožné aby si spolu povídalo 60 lidí naráz
Nevím jak bych se cítil kdybych si koupil TMku o tři roky později a přihlásil se na fórum a četl si diskuse posledních týdnů.
Nabyl bych možná pocit že jsem nežádoucí! Nemám s toho proto dobrý pocit
Zaznamenáno
http://www.brutalassault.cz
http://www.youtube.com/user/EPINERFINMP?feature=mhee
http://www.warforum.cz
http://www.war-forum.net
Spravedlnost bez síly je marná, ale síla bez práva je jen zločin...
Aca
Kořen
Děd vševěd
DÍK 14
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #28 kdy:
01-09-2014, 18:23:38 »
Citace: ToFu 01-09-2014, 17:12:51
Já bych si dsl s každým,jen to prostě nejde fyzicky. Ale v zásadě je to tak,pamatuju si asi 30-35 lidí s 25 se rád kdykoliv to půjde uvidím,napiju,s 10-15 si rozumím a s 6 můžu na dovolenou.Našel jsi se mezi některýmy?
Zaznamenáno
ja
Host
«
Odpověď #29 kdy:
01-09-2014, 18:42:18 »
Dovču už jsem nám objednal,flašku vezmu,ty vem štamprdlata a v letadle to rozeberem a třeba si porozumíme.
,ale hlavně diskrétně.
Zaznamenáno
Stran:
1
[
2
]
3
Tisk
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
TECHNIKA (téma o TECHNICE - příspěvky mimo téma budou postupně mazány)
=> Motor
=> Elektrika
=> Podvozek
=> Gumy
=> Technické parametry, vlastnosti
=> Vzhled
AKCE
=> Videa z akcí
=> Cestopisy
=> Neklubové akce
=> Zajímavá místa
VÝBAVA
=> Oblečení
=> Chrániče
=> Kufry, nosiče, padáky
=> GPS - Interkom - Kamera
VŠEOBECNĚ
=> Administrativa, zákony, vyhlášky
=> Batůžci
=> Zajímavé odkazy
=> Videa
=> O čemkoli
=> Volná zábava
=> ADWENTŮŮŮŮRE
MANUÁLY - NÁVODY
=> Postupy na opravy, úpravy, seřízení atd...
=> Jak to funguje
=> Články, recenze
BAZAR
=> Koupím
=> Prodám
BLOG
=> Blogy členů