TDM FORUM TDM FORUM
24-11-2024, 14:42:31 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: TDM 850  (Přečteno 10575 krát)
Diver
Kořen
Velký znalec

DÍK 10

Pohlaví: Mužské
Motorka: ...asi trakař
Jméno: Petr Janík
SPONZOR:

« Odpověď #60 kdy: 07-07-2014, 18:49:27 »

Souhlasím s Liborem. Já jsem jeden z těch co by rádi po nějakých doplňkách z této mašiny šáhl. A jinak pro zasvěcené '' super barva Smiley ''
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #61 kdy: 07-07-2014, 18:55:52 »

Mirku, Petře & Sašo mě z Vás klepne  mrk
Libor napsal svůj názor poskytnul rady to ano. Ale ne ješitné rýpání  Tongue
Už aby jsme sedli někde k pivku to psaní nám nedělá dobře...a už se nám to blíží  evil
Zaznamenáno

ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

Motorka: Jiná
Jméno: Jindřich Miki Mikoláš
SPONZOR:

« Odpověď #62 kdy: 07-07-2014, 19:02:47 »

Heleďte fešáci  Wink já mám pocit, že vůbec nečtete co píšu. Z těch vašich reakcí mám pocit, že rozebírám celou Mášenku a budu jezdit na holým rámu  LOL Tak to ne. Aktuální stav je ten, že k dispozici budou pouze tyto věci,zvýšená kyvka,dvě obutá kola s drapákem a ještě tak maximálně alarm, vše ostatní zůstane jak je. Jo barva je super, motor je super, padáky jsou super, držáky kufrů jsou super, mřížka na světle je super, přídavná světla jsou super, vyhřívané hefty jsou super .............. Mášenka je boží !
 Wink
Zaznamenáno
ja
Host
« Odpověď #63 kdy: 07-07-2014, 19:05:30 »

No jestli to sleduje ten borec co to koupil od Libora,tak ten se sem asi nepřihlasí natož aby dojel na sraz.Páč myslím že by dostal spucunk jen zato že to umyl a nanechal tam origo prach. blll
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #64 kdy: 07-07-2014, 19:15:18 »

No jestli to sleduje ten borec co to koupil od Libora,tak ten se sem asi nepřihlasí natož aby dojel na sraz.Páč myslím že by dostal spucunk jen zato že to umyl a nanechal tam origo prach. blll

LOL  správný postřeh Tome.
PS: Ten neupravuje a byl se podívat za námi na svatbě Ondry s Verčou.  mrk
Zaznamenáno

Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #65 kdy: 07-07-2014, 19:15:26 »

Mirku, Petře & Sašo mě z Vás klepne  mrk
Libor napsal svůj názor poskytnul rady to ano. Ale ne ješitné rýpání  Tongue
Už aby jsme sedli někde k pivku to psaní nám nedělá dobře...a už se nám to blíží  evil
Milí Mildo!
Začnu citací z Wikislovníku: "ješitný: mající nekritické mínění o vlastní osobě"
Ale to nic nemění na mém názoru. Netuším co jsi měl na mysli tím ješitným rýpáním,jestli jsem se dotkl tvého útlocitu tím,že jsem si dovolil napsat,že si kolega měl koupit motorku v základu a nebo tím,že jsem napsal Petrovi,že to jeko by se vrátil mamince do lůna.Samozřejmě,nebudu zastírat,že se mě úděl motorky dotkl,vždyť k ní mám tak trochu citovou vazbu. (Rumunsko,konzultace s Mirkem) Ale neznamená to že bych ji šel bránit vlastním tělem,přestože takováhle individualizace je jedinečná.Přesto jsem nenapsal nic co by někoho uráželo,nebo hanělo. Ačkoliv jsem znám svojí ironií,nenapsal jsem nic ani ješitného,ani rýpavého.
Apropós,ačkoliv na to nemám svědky,již včera jsem na krátkou chvilku zalitoval,že nemám TDM,protože i já bych měl zájem o některé jedinečnosti.
Ale to bylo jen na okraj.
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

SPONZOR:

« Odpověď #66 kdy: 07-07-2014, 19:18:49 »

Mohu se naprosto skromě zeptat o jaké jedinečnosti jde? Opravdu je tolik humbuku jenom pro navařenou a o 2cm ( nebo kolik ) zvedlou kyvku? Já to pořád nějak nechápu, sorry. Čím jsem tedy vinnen ?
Zaznamenáno
zdenál
Kořen
Děd vševěd

DÍK 12

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zdeněk Majer
SPONZOR:

« Odpověď #67 kdy: 07-07-2014, 19:22:03 »

Myslím, ač jsem neprčetl celé vlákno, jen pár posledních stran, že se opět někteří nedrží daného tématu a admini by měli založit do fóóóra nové vlákno s názvem PRO REJPALY  cvok a tam odpovídající příspěvky přesunout..... ojee
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #68 kdy: 07-07-2014, 19:25:29 »

Nemám už co dodat dostali jsme se úplně do řiti v této diskusi  ojee
Mirkovu motku taky znám a vím jak se o ní Mirek staral. Však jsem to taky napsal novému majiteli Jindrovy hned na PM a to než se rozjela tato podivná diskuse kde jeden druhého chytáme za slovo jak magoři. "cituji" laďáky nechat a že mu k tomuto originálu blahopřeji. Vždyť je to stejně originální jako jeho majitel.  smile_
Zaznamenáno

Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #69 kdy: 07-07-2014, 19:29:57 »

Mohu se naprosto skromě zeptat o jaké jedinečnosti jde? Opravdu je tolik humbuku jenom pro navařenou a o 2cm ( nebo kolik ) zvedlou kyvku? Já to pořád nějak nechápu, sorry. Čím jsem tedy vinnen ?
Ničím  Cool občas se tady podobné názorové erupce vyskytují  LOL ale většinou v zimě když každýmu doma jebe ale už je to i v létě  Tongue
Zaznamenáno

Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #70 kdy: 07-07-2014, 19:31:50 »

Ty ničim,jen tím,že jak psal Libor byla ta motorka takovej etalon. Ona ta kyvka není jen o dva cenťáky zvedlá kyvka,ale ty dva cenťáky jsou několik hodin přemejšlení,vymejšlení,zkoušení,dolaďování,předělávání.Těžko to vysvětlovat.Prostě až si ji rozkucháš,poskládáš a budeš z toho mít radost,tak to poznáš.
Zaznamenáno
ja
Host
« Odpověď #71 kdy: 07-07-2014, 19:40:42 »

Taky Mildo,ten tu motku bral přímo od Libora,tak byla určitě sto pro stav.Mirkova už rok nebo jak dlouho někde jezdila a určitě nemněla takovou péči jak u Mirka,ale to může posoudit jen Begy,byl u kupu a zná ju zdřívějška.Možná kdyby ji koupil ganmiiki napřímo od něj tak by taky neupravoval.
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

SPONZOR:

« Odpověď #72 kdy: 07-07-2014, 19:42:24 »

No vidíš a já to zase beru spíš tak, že Mirek chtěl hodit TDM do co největšího endura a tak vzhledem k průjezdnosti v terénu na ní udělal takové úpravy aby se zvedla světlá výška, možná jezdil hlavně sám, možná je vyšší než já, možná na jeho vahách pro a proti byla lepší průjezdnost terénem výše než "nohy na zemi", já to holt mám jinak, jak už jsem psal, chci mít nohy na zemi, chci mít pocit "ovládnutí stroje" i s manželkou za zády a terénem pro mě bude maximálně polní cesta, čili jsem zvolil zpětné snížení, a promiň jako kacíř si prostě nepřipadám, navíc z mého úhlu pohledu, pokud bude o vyšší kyvku zájem, jedině dobře, protože budu mít nějaký peníze, který do tý motorky ( která si to zaslouží ) zase zainvestuju ( ať už se jedná o prasklý plégo, rozbitý blinkr, orígo zrcátka apod. ). Neboj u mě se špatně mít nebude, jen bude v souladu s mojí výškou. Wink
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #73 kdy: 07-07-2014, 19:44:56 »

Chlapi už se na to vyserte, ano chtěl jsem mít enduro a ganmiki ne. Mildo ty se příště neser do všeho a Zdenále ty nepochlebuj.
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

SPONZOR:

« Odpověď #74 kdy: 07-07-2014, 19:47:34 »

Chlapi už se na to vyserte, ano chtěl jsem mít enduro a ganmiki ne......
Souhlas Mirku. Díky.
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML