TDM FORUM TDM FORUM
24-11-2024, 15:05:42 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: 1 2 3 [4] 5 6 7   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: TDM 850  (Přečteno 10585 krát)
Pečajs
Kořen
Děd vševěd

DÍK 8

Motorka: TDM900
Jméno: Petr Pečínka

« Odpověď #45 kdy: 07-07-2014, 07:14:28 »

Já to v žádným případě nemyslel nějak špatně, jen můj názor. Nevím ani za kolik jsi ji koupil, takže pokud byla cena srovnatelná s holou verzí, proč ne. Ale pokud byla výrazně dražší 60000+, tak i přes kvalitu motoru jsou to peníze navíc. Ale je tvoje a klidně si ji za svoje peníze rozřež  smile_ Ať slouží a třeba na nějakým sraze ahoj
Zaznamenáno

Lepší je být první v pekle, než-li druhej v cíli.
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Pohlaví: Mužské
Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #46 kdy: 07-07-2014, 07:21:11 »

Já si jen myslim,že zrovna k týhle Mirkově by měl být vztah. Jinak mi to prostě příjde jako si koupit Monu Lízu,smazat Lízu a dopatlat krajinu za ní,jen proto že ten obraz má hezkej rám.
Ale jak již bylo řečeno je každého válka.Howk
A Milda všechno řeší proto,že to je takovej EuroMilda.....
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #47 kdy: 07-07-2014, 07:23:59 »

Kurva Mirku take jen muj nazor. Ja resim a ostatni neresi? Tak jsem hold  asi divnej,, kdyz svuj momentalni pocit nenechem pro sebe..
Snad me vsichni zucastneni znaji  mrk
PS: nevim co je euroMilda  Tongue
Zaznamenáno

Luko
Kořen
Děd vševěd

DÍK 22

Motorka: Triumph
SPONZOR:

« Odpověď #48 kdy: 07-07-2014, 08:09:10 »

Ahoj.
Gratuluji k koupi TDM,aspoň víš žes koupil mašinu o kterou bylo dobře postaráno a na ostatní kecy se vys.r  Wink
Mohu vědět za kolik jsi ju koupil?Třeba to napiš do SZ.Jen sleduju trh a flirtuju s myšlenkou že bych tu svou prodal  Wink
Zaznamenáno

Lepší být o půl šesté doma,než v pět v márnici.
ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

Jméno: Jindřich Miki Mikoláš
SPONZOR:

« Odpověď #49 kdy: 07-07-2014, 11:30:20 »

Kluci sakra tak se kvůli mě nehádejte, fakt o nic nejde, musíme dát někdy někde pivko, tahle zpropadená síť občas mění věci jak se jí zlíbí.
Aca - víš to máš těžký, za prvé si myslím, že zrovna srovnání s ML pokulhává, protože i naprostej ignorant bude vědět o co jde, kdežto v otázce TDM někdo ( třeba já  Wink ), kdo se v tomto "podhoubí" nepohyboval nemá vůbec nějaký povědomí o možných "legendách". A to už nemluvím o tom že na ML se jenom dívá a nehrozí tam pád na křižovatce se spolujezdcem když nedošáhnu na zem, třeba protože tam zrovna je 3cm díra.
Navíc opravdu si logicky nedovedu vysvětlit proč bych měl jezdit na zvednutý mašině, když je mi to nepříjemný a poslouchat rachot laďáků když se mi to nelíbí, to jsou totiž jediný dvě úpravy který proběhnou.
A co se týče ceny pak jí nemám problém zveřejnit, protože byla stejně součástí inzerátu, koupil jsem jí za 45 tis. což si myslím dává pádné vysvětlení proč jsem nenechal ( ač pro mě v tu chvíli neznámou ) "legendu" někomu jinýmu.  Wink
Peace přátelé !
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #50 kdy: 07-07-2014, 12:28:20 »

Luko Benelli ?  evil
Zaznamenáno

Jirka
Kořen
Děd vševěd

DÍK 26

Motorka: Ducati
Jméno: Jiří Svoboda
SPONZOR:

« Odpověď #51 kdy: 07-07-2014, 13:53:42 »

Úpravu a la Mona Líza jsem už někde viděl a nepředpokládám, že by to chtěl Jindra až takhle hrotit Grin

https://www.youtube.com/watch?v=kX1C5wCkgzI

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Zaznamenáno

I kdyby si svini vsadil zlaté zuby, stejně bude smrdět hnojem !
ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

SPONZOR:

« Odpověď #52 kdy: 07-07-2014, 14:09:48 »

LOL
Tak to fak ne. Navíc teď jsem rozbalil ty starý originální vejfuky a jsou pěkně ošklivý, tedy orezllý až shnilý, takže budu nejprve řešit tlumítka, neb na nový originály nemám, jsou přednější věci. Odvezl jsem dneska původní kyvku na lak takže to je ta první a zatím jediná reúprava.
Zaznamenáno
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #53 kdy: 07-07-2014, 14:47:08 »

no vidíš, já to říkal už tam - dej těm laďákům čas  naugh

PS: nech si někde heftnout ten uklepaný konec ať to tak protivně nechrastí a jezdi. Zvuk mají fakt luxusní!!!
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

SPONZOR:

« Odpověď #54 kdy: 07-07-2014, 17:16:49 »

Tak jsem tam dal ty samodomo tlumítka co k tomu byly a provizorně jsem izolačkou omotal ten drnčící konec ( než mi to kluci na dílně přinejtujou až bude kyvka ) a je to pro mě už přijatelné, pravděpodobně ty hnusný vysoký zvuky co mě vadili v uších dělala ta uvolněná koncovka. Akorát to začalo strašně čoudit, nevím jestli to může být tím, že se vypalují ty černý zaprasený tlumítka, nijak jsem je nemyl, nebo zda jsem si toho včera nevšimnul, to by bylo horší, asi by to ukazovalo na zvýšené žraní oleje?
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #55 kdy: 07-07-2014, 17:30:20 »

Kurva Mirku take jen muj nazor. Ja resim a ostatni neresi? Tak jsem hold  asi divnej,, kdyz svuj momentalni pocit nenechem pro sebe..
Snad me vsichni zucastneni znaji  mrk
PS: nevim co je euroMilda  Tongue

Takže ty názor ano, ale ostatní ne.
Zaznamenáno
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #56 kdy: 07-07-2014, 17:31:50 »

černý kouř je většinou špatně spálený benzín, což se u karburátorovýho motoru stát lehce může

já když nasadím dusítka tak to chvíli taky čudí. Spíš je to tím, že do tlumící vaty tlumiče se zachytávaj bordely ze spálené směsi. Po nasazení dusítek nedochází k tak rychlému opuštění spalin tlumiče a tlumič potažmo vata se taky obvykle o poznání víc zahřívá. Pak se nějakou chvíli uvolňujou ty sajrtajty z vaty.
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
Driver toys
Kořen
Děd vševěd

DÍK 20

Motorka: KTM
Jméno: Libor SIMON
Bydliště: Dolní Dobrouč (okr. Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj)
SPONZOR:

« Odpověď #57 kdy: 07-07-2014, 18:11:37 »

Chlape taky jsem jeden z těch, co ti tvé počínání nepochválí.. Ale nebudu nic rozepisovat, jen jedna rada - podvozek vyměň a nesnižuj!!! Je tu pár lidí, co ti dají origo a rádi vezmou zvýšenou verzi!!! Určitě Ondra, alá B@rbuch@ to teď řeší, tak se s ním domluv.
 A i ostatní doplňky co bys nechtěl by si od tebe vzal.. Pak už ti nikdo nic špatnýho nenapíše.. mrk.

Jinak gratulace ke koupi a nediv se reakcím -byla to jedna z TDM, které tu určovaly směr a nastavovala laťku v úpravách..
 Mnoho šťastných km a legrace v sedle  Wink!
Zaznamenáno

Ani pohyb na zdravém vzduchu nenahradí pohyb na zdravém těle ;op
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #58 kdy: 07-07-2014, 18:29:39 »

Chlape taky jsem jeden z těch, co ti tvé počínání nepochválí.. Ale nebudu nic rozepisovat, jen jedna rada - podvozek vyměň a nesnižuj!!! Je tu pár lidí, co ti dají origo a rádi vezmou zvýšenou verzi!!! Určitě Ondra, alá B@rbuch@ to teď řeší, tak se s ním domluv.
 A i ostatní doplňky co bys nechtěl by si od tebe vzal.. Pak už ti nikdo nic špatnýho nenapíše.. mrk.

Jinak gratulace ke koupi a nediv se reakcím -byla to jedna z TDM, které tu určovaly směr a nastavovala laťku v úpravách..
 Mnoho šťastných km a legrace v sedle  Wink!
A pojď se vsadit,že na tvůj názor Milda nic nenapíše....
Zaznamenáno
Pečajs
Kořen
Děd vševěd

DÍK 8

Motorka: TDM900
Jméno: Petr Pečínka

« Odpověď #59 kdy: 07-07-2014, 18:37:10 »

A pojď se vsadit,že na tvůj názor Milda nic nenapíše....
Klidně se vsadím, že na tvůj jo. Jinak jak píše Libor, když tu rozepíšeš čeho všecho z úprav se chceš zbavit, určitě se po tom jen zapráší  supr
Zaznamenáno

Lepší je být první v pekle, než-li druhej v cíli.
Stran: 1 2 3 [4] 5 6 7   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML