TDM FORUM TDM FORUM
19-02-2025, 21:06:01 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: [1] 2 3   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Čau, jsem tu nový  (Přečteno 5310 krát)
350
Větší znalec

DÍK 2

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Martin Č
SPONZOR:

« kdy: 28-06-2014, 11:34:11 »

Ahoj, zdravim všechny tady na foru. TDM sice nemam, ale zahlídl jsem ho na parkovišti, 4tx, někdo s ním odjížděl a hodně se mi líbí zvuk motoru i vzhled motorky. A podle toho, co jsem se dočetl o TDM, tak se mi na ní líbí skoro všechno Cool TDM plánuju na příští rok, ale zatim to neni uplně jistý. Teď jezdim na jawě 350/640, je to moje první motorka, mam jí asi 2 měsíce, takže jsem uplnej nováček...jsem tu, abych občas napsal pár blbých otázek a pokud by někdo z okolí byl ochotný předvédst svoje tdm, tak se rád přijedu podívat - opravdu jen podívat, svézt zatim ne, mam k tomu respekt.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #1 kdy: 28-06-2014, 13:27:51 »

Ahoj tak to máš dobrý vkus  mrk
Já se v podstatě zamiloval podobně  hehe. Klidně se ptej tady lidi rádi odpoví  Cheesy. Hodně odpovědí už tu najdeš v různých diskusích.
Koukal jsem podle názvu kde bydlíš někde u Plzně.  Mapa TDM Koukni na mapu tam nějaké TDMky jsou a určitě Ti někdo svůj stroj představí.
 Nebo se podívej na sraz a máš informací, že je ani neuvezeš  LOL Po pravdě jsem netušil, že podobná obec jako STOD je v republice.
Ještě je možnost že jsi z Norska  Tongue  ODKAZ
Zaznamenáno

zdenál
Kořen
Děd vševěd

DÍK 12

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zdeněk Majer
SPONZOR:

« Odpověď #2 kdy: 28-06-2014, 15:30:09 »

Ahoj. Co se týče respektu, ten mám taky a mám ji 6 let  conf. Co se týče informací, ty čerpám tady od kamarádů z klubu a ze srazů. I když z těch srazů si pamatuji jen první 3 hodiny a pak se po dojezdu domů snažím vzpomenout kde se sraz konal...... ojee hehe Ale určitě se motky neboj. Je to Téměř Dokonalá Motorka a Tutově Dobrý Motorkářský klub... supr  smile_
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Jméno: Aleš Navrátil
SPONZOR:

« Odpověď #3 kdy: 28-06-2014, 16:07:44 »

Přijed k nám s basou  plzně a potom ti jí i pujčím a když vezmeš dvě tak se vsadím že ti jí budu potom i darovat  supr LOL
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 28-06-2014, 16:12:10 »

Zdar. Přijeď na base ke mě,já ti pujčím 3stovku frézu,motorovku a ukážu ti kde je les..... hehe
Zaznamenáno
350
Větší znalec

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #5 kdy: 28-06-2014, 18:17:26 »

Dík všem. Stod je opravdu Plzeň jih, né Norsko. A ani nebydlim přímo ve Stodě, ale ve vesnici kousek od Stoda.
S tim srazem nevim, pár let jsem v peugeot clubu a na sraze jsem ještě nebyl. Ale možná na nějaký sraz přijedu, rád se podívam na čem jezdíte.
To Aca: podobný hračky občas používam, i když dřevo netěžim, ale ta 300fréza nevim co je.
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #6 kdy: 28-06-2014, 18:21:13 »

PF62  Wink Motor České Budějovice....
Zaznamenáno
350
Větší znalec

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #7 kdy: 28-06-2014, 18:23:50 »

Mam mf70 na sekání zahrady.
Zaznamenáno
Vasil
Větší znalec

DÍK 0

Motorka: TDM900
Jméno: Vašek Heřman

« Odpověď #8 kdy: 29-06-2014, 13:09:54 »

Hoj, můžu se někdy přijet ukázat jsem kousek od Plzně, ale to víš už mám devítku s ABSkem Smiley když jsem byl na dovče směr Albánie místní na to koukali jak kdybych přijel na raketoplánu  laugh
Zaznamenáno
350
Větší znalec

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #9 kdy: 29-06-2014, 19:27:27 »

Dík, možná jo. Ale radši bych si prohlíd 850.

Před pár dny jsem zvedal ze země mojí 350   Lips Sealed , je problem zvednout tdm, když leží na zemi na boku? Jawu 350 ku zvednu snadno, mam 178cm a 83kg. Doufam teda, že žádnou motorku už na zem nehodim, ale stejně by mě to zajímalo. A poškodí se u tdm něco kromě odření padáků?
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #10 kdy: 29-06-2014, 19:32:27 »

Tahat ji z pangejtu jde blbě. Ale to asi každá. Ale jinak je to o prosté fyzice. Když ji dobře chytí tak ji zvedne baba. A co je postižený? No blinkry,špígly,laufy.
Zaznamenáno
zdenál
Kořen
Děd vševěd

DÍK 12

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zdeněk Majer
SPONZOR:

« Odpověď #11 kdy: 29-06-2014, 19:40:38 »

Dík, možná jo. Ale radši bych si prohlíd 850.

Před pár dny jsem zvedal ze země mojí 350   Lips Sealed , je problem zvednout tdm, když leží na zemi na boku? Jawu 350 ku zvednu snadno, mam 178cm a 83kg. Doufam teda, že žádnou motorku už na zem nehodim, ale stejně by mě to zajímalo. A poškodí se u tdm něco kromě odření padáků?
Jak píše Aca. Záleží jak ji chytneš. ojee Je to jak s babou..... hehe Já si taky říkal, že s ní tlouct o zem nebudu, ale ať chceš nebo nechceš tak to nastane, jen jde o to kde a v jaké rychlosti  uaau. Mě se to povedlo už 3x a pokaždé to bylo do měkkého(louka, pole) cvok. Jednou to obesral jen blastr a podruhý blinkr. Jiné škody nee. Na silnici a už při malé rychlosti škody budou. Motorka je těžká, ale jde to.  smile_
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #12 kdy: 29-06-2014, 20:15:38 »

Zdendo Ty tlučeš Lidkou o zem?  LOL Tak čekal bych vše ale toto neee. Ještě že je drobného vzrůstu ta se zvedá dobře že  LOL...jj jak píšeš záleží při jaké rychlosti Ti upadne  hehe

Zaznamenáno

Jirka
Kořen
Děd vševěd

DÍK 26

Motorka: Ducati
Jméno: Jiří Svoboda
SPONZOR:

« Odpověď #13 kdy: 29-06-2014, 20:21:32 »

Zdendo Ty tlučeš Lidkou o zem?  LOL Tak čekal bych vše ale toto neee. Ještě že je drobného vzrůstu ta se zvedá dobře že  LOL...jj jak píšeš záleží při jaké rychlosti Ti upadne  hehe

Polehčující okolnost je, že s ní tluče vždy do měkkého.  Grin
Zaznamenáno

I kdyby si svini vsadil zlaté zuby, stejně bude smrdět hnojem !
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #14 kdy: 29-06-2014, 20:24:15 »

Tak že k věci.
Doufat že Ti motka nespadne můžeš ale člověk míní...Když už se to stane tak někdy je to nadlidský úkol zvednout ze země. Záleží na podmínkách kde Ti upadne. Na rovině a suchu to jde ale horší někde na trávě a z kopce  Tongue
Co se poškodí? No TDM není obrněnec tak že jako u jiného stroje se uláme co trčí jak píšou kluci. Odnesou plasty a podobně. Padáky zachrání hodně ale nejsou standartní výbavou a většina lidí si je dodělává samo. Samozřejmě můžeš koupit i vybavenou od někoho tady z fóra  Wink. Občas se to stane naposledy hezká byla od Drivera  Cool
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML