TDM FORUM TDM FORUM
23-11-2024, 16:30:02 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 2 [3]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Domácí salát Kemping  (Přečteno 12339 krát)
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Pohlaví: Mužské
Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #30 kdy: 19-04-2015, 16:47:58 »

Ono jak to tady takhle ctu tak je pravda at si kazdy pise a cte co chce. Zbytecne se to tu hroti a ve svete umiraji nevinni.
Ja co se mi nelibi a nezajima me, proste nectu. A je to vetsina prizpevku co se tu obevuji. Tady tento mi byl taky ukradeny, ale byl jsem upozornen ze se tu probira pedofilie tak jsem nakoukl. A jsem zklaman. Nic duleziteho jsem se nedozvedel.  Embarrassed
Zaznamenáno
Driver toys
Kořen
Děd vševěd

DÍK 20

Motorka: KTM
Jméno: Libor SIMON
Bydliště: Dolní Dobrouč (okr. Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj)
SPONZOR:

« Odpověď #31 kdy: 19-04-2015, 17:19:56 »

Mě třeba saláty imponují a díky vaší rozhořčené náladě jsem se dostal i k tomuto tématu, které mi mou špatnou docházkou sem nějak asi uniklo, takže díky za to  evil!
 Témata mají svůj název, když mě nezaujme, nečtu je a ani se nepřihlašuji. Nechápu proč píšete někam že vás to neoslovilo, že to je něco co vás nezajímá, že to či ono jste nikdy nemuseli. Kdyby to tak dělali všichni členové, jak by to tu vypadalo? Nezaujalo - nereaguj, ignoruj, jsou i jiní, které to kupodivu i zajímá  uaau. Na srazu se (jak psal Zdenda) probírá všechno možný, nechápu že se tam nebavíte pouze o motorkách, generálkách, vychytávkách a kecáte o žrádle, píchání, babách a podobně  blll.

No nic, salát si zkusíme udělat  hehe.
Zaznamenáno

Ani pohyb na zdravém vzduchu nenahradí pohyb na zdravém těle ;op
Roman77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Roman Ištok
SPONZOR:

« Odpověď #32 kdy: 19-04-2015, 17:57:34 »

Vážně zírám pánové  uaau jak letití přispěvatelé uvažují kvůli takové blbosti o opuštění webu  cvok těch střetů už tady bylo několik a to na různá témata např.  "Baťůžci"  nebo teď naposled Kámova pitva průjezdu zákazem. Kdybych přemýšlel určitě si vzpomenu i na další. Přiznávám se že jsem k tématům tohoto rázu liberální a nepohoršují mě ani na webu TDM . Myslím že v sekci volná zábava je mnohem více různých bejkáren které s provozem a údržbou TDM  ani okrajově nesouvisí.
Zaznamenáno

Pivo + víno + kořalka = Jihomoravský trojboj  ;-)
Jirka
Kořen
Děd vševěd

DÍK 26

Motorka: Ducati
Jméno: Jiří Svoboda
SPONZOR:

« Odpověď #33 kdy: 19-04-2015, 19:33:20 »

Už se perou ???  laugh
Zaznamenáno

I kdyby si svini vsadil zlaté zuby, stejně bude smrdět hnojem !
Pekelný dědek
Kořen
Děd vševěd

DÍK 15

Motorka: BMW
Jméno: René Havlík
SPONZOR:

« Odpověď #34 kdy: 22-04-2015, 12:35:37 »

Sašo kvůli takové hovadině mazat účet mi připadá jako blbost.
Myslím si že jsem Ácu pochopil správně. Jeho zřejmě nazlobilo(nasralo,rozčílilo a pod.) to,že se do vaření míchá člověk či lidé Hruška,Babica a pod.,co mu vůbec nerozumí.A to nejen tu,ale i v tv., tisku atd.Jako odborníka ho docela chápu,protože jsou věci které mě také dokáží vytočit v souvislosti se svým povoláním - kterému malinko rozumím.Ruku na srdce koho z vás ne!!!!!!!!!
To znamená že ho przní dle názoru odborníka ne mého.
Mimochodem pokud se někdo zajímá o vaření,tak ČR má jeden z nejlepších týmů kuchařů na světě.
A jídlo k životu nerozlučně patří.Tak nám Sašo promiň,že ti někteří fušujeme do řemesla i zde na stránkách.
Co dodat závěrem Pokud nejde o život jde o hovno.
Zaznamenáno
Maty
Kořen
Děd vševěd

DÍK 7

Motorka: ...asi trakař
SPONZOR:

« Odpověď #35 kdy: 22-04-2015, 20:35:31 »

Ono jak to tady takhle ctu tak je pravda at si kazdy pise a cte co chce. Zbytecne se to tu hroti a ve svete umiraji nevinni.
Ja co se mi nelibi a nezajima me, proste nectu. A je to vetsina prizpevku co se tu obevuji. Tady tento mi byl taky ukradeny, ale byl jsem upozornen ze se tu probira pedofilie tak jsem nakoukl. A jsem zklaman. Nic duleziteho jsem se nedozvedel.  Embarrassed

Myslel jsem,že nebudu reagovat, ale musím.

Mirku, jen zasvěcení ví něco o pedofílii. Když jsem viděl na fotkách, jak Ti to taky s dětma sluší, skoro jako mě, tak myslím,že nepotřebuješ rady.  LOL

Jinak salát určitě taky zkusím,mám je také rád.
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML