23-11-2024, 16:15:50
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Pravidla etiky na Fóru
Domů
FORUM
CHAT
Mapa
Vyhledávání
Kalendář
Uživatelé
Přihlásit
Registrovat
Odkazy
Download
GALERIE
TDM FORUM
»
VŠEOBECNĚ
»
Volná zábava
»
Domácí salát Kemping
Stran:
1
[
2
]
3
Dolů
Tisk
Autor
Téma: Domácí salát Kemping (Přečteno 12329 krát)
kopsík
Děd vševěd
DÍK 11
Pohlaví:
Motorka: TDM 850 4TX
SPONZOR:
Re: Domácí salát Kemping
«
Odpověď #15 kdy:
18-04-2015, 13:32:54 »
Citace: Aca 18-04-2015, 12:36:30
Jdi do hajzlu,je toho plná televize,plný trafiky. Kurzy ppletení a háčkování nechceš? A co koutek dovedných rukou? Když se chceš pochlubit jakej jsi ovar udělej trachtaci,my přijedem ochutnat......
tedy ty jsi tvrďák.. volná zábava je volná zábava, nikdo tě nenutí ji číst. můžeš chodit do trafiky, na tv, nebo do hajzlu :-)
Zaznamenáno
kopsík
Děd vševěd
DÍK 11
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #16 kdy:
18-04-2015, 14:59:39 »
Citace: Aca 18-04-2015, 14:21:32
Jestli svou prostořekostí zabráním dalšímu samozvanýmu odborníkovi typu Jirka Babica a Láďa Hruška v páchání gastromické genocidy alespoň na zdejších stránká bude to skvělý výsledek.... Volná zábava může být pro někoho prznění malých dětí,bylo by to taky přijatelný?
pokud máš chutě prznit malé děti je to jen tvá volba jak trávíš volný čas s ohledem na možné důsledky. to není můj šálek kávy, já si raději přečtu něco příjemného a budu sdílet radost s někým kdo třeba dobře uvařil. a nemyslím, že by Milda svým výtvorem spadl do bláta kulinářských prznitelů.
Zaznamenáno
kopsík
Děd vševěd
DÍK 11
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #17 kdy:
18-04-2015, 16:19:38 »
Citace: Aca 18-04-2015, 15:48:59
Nepsal jsem nic o své chuti někoho prznit,ale od někoho kdo ani není schopen dodržet recepturu a ještě si to pochválí,se jistá dávka nechápavosti vlastně očekává.....
Pro inspiraci bych dopuručoval více estrogenní servery např. Žena a život,nebo tn.cz s přidruženými portály.
Jsem rád, že jsi četl můj výsledek, dodal jsem pikantní chuť něčím jiným. Pokud tě iritují příspěvky, nebo reakce některých zde, čti si něco jiného, stejně jako kdyby jsi použil ovladač na TV kdyby dávali Babicu, že? ostatně toho taky nemusím, ale dobré jídlo mám rád. ale nemám rád moralisty, co se tváří že snědli šalamounovo hovno.
Zaznamenáno
kopsík
Děd vševěd
DÍK 11
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #18 kdy:
18-04-2015, 18:18:14 »
Citace: Aca 18-04-2015, 18:01:22
Popírám,že bych byl moralista.Ani ničí hovno jsem nepozřel. Jen se snažím vzdorovat blbosti. Bohužel tvou navrhovaný způsob je sice jednoduchý,ale k cíli nevede. Je to jen ignorace blbosti a proto má v dnešní době v tomto státě blbost navrch.Tím že to budu ignorovat a přepínat a nečíst nezabráním šíření....
chvilku z tebe jdou moudra a to myslím vážně, nic méně nechápu proč se do mě navážíš. Jedinec nikdy sám nic nezmění, ale vždy to je o toleranci druhých.
Zaznamenáno
kopsík
Děd vševěd
DÍK 11
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #19 kdy:
18-04-2015, 18:39:28 »
Citace: Aca 18-04-2015, 18:22:27
Protože si myslim,že je blbost na poměrně úzce specializovaným webu zakládat témata který patřej na jiný, specializovaný weby. Opravdu pochybuju,že někdo bude hledat recepty na motorkářským webu... Ale to už se opakuju.
ale nejde o recepty, ale o tom co se povedlo v kuchyni. třeba zrovna tímhle Milda se u mě trefil do černého, protože jsem dostal chuť na dobrý salát který pamatuji ze svého mládí a je mi šumák, zda někomu vadí, že jsem si to okořenil. a zvláště v dnešní době kdy se vše šidí a řeší náhražky si rád vzpomenu na dobré věci. byla to jen myšlenka, nic jiného. koho to nezajímá, mrkne na něco jiného. z mého pohledu je zde ve volné zábavě spousty témet, které patří jinám. nedělám z toho vědu a nikoho kvůli tomu neposílám do hajzlu, tak jak jsi to udělal ty.... což mi docela vadí.. vždy záleží na jedinci co bude číst a na co bude reagovat a klidně si zde přečtu i dobrou radu na zahradu. o tom to je, že si okruh lidí bude dávat postřehy, rady a různé vychytávky. to se ale opakuji už teď já. a snad jsi pochopil moji myšlenku.
na druhou stranu, když se tady podíváš na volnou zábavu, kolim věcí z toho se týká motorek?
Zaznamenáno
kopsík
Děd vševěd
DÍK 11
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #20 kdy:
19-04-2015, 08:34:23 »
ty absolutně nechápeš podstatu věci a stále meleš tu svoji jako kafemlýnek a argumenty jen vyvolávají úsměv na mé tváři. Pokud někoho zajímá soustruh, ať se zajímá, co mě je do toho. Nikdy jsem nedělal to, co někdo chtěl a ani to dělat nebudu, pokud máš potřebu někoho dirigovat, dělej to někomu jinému. Chováš se jak podpantlofák. Milda zde něco nakousl a tak to tady je a třeba se posaď na zádel, že to je o jídle. Pokud s tím máš problém, přečti si první větu kterou jsi psal na můj odkaz a běž zrovna tam - ano do hajzlu.
Na to už nemám co napsat.
Zaznamenáno
Roman77
Kořen
Děd vševěd
DÍK 2
Pohlaví:
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Roman Ištok
SPONZOR:
«
Odpověď #21 kdy:
19-04-2015, 09:46:39 »
To by jeden neřek kolik emocí může evokovat cca 1 Kg Camping salátu
Zaznamenáno
Pivo + víno + kořalka = Jihomoravský trojboj ;-)
kopsík
Děd vševěd
DÍK 11
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #22 kdy:
19-04-2015, 09:53:12 »
Citace: Roman77 19-04-2015, 09:46:39
To by jeden neřek kolik emocí může evokovat cca 1 Kg Camping salátu
tomu se říká svoboda slova
Zaznamenáno
kopsík
Děd vševěd
DÍK 11
Pohlaví:
SPONZOR:
«
Odpověď #23 kdy:
19-04-2015, 09:54:47 »
Citace: kopsík 19-04-2015, 09:53:12
tomu se říká svoboda slova - ještě že se dá téma ve foru mazat a upravovat, což někdo nemůže pochopit
jinak klidnou neděli všem rozumným lidem. venku je pěkně, tak co doma.
Zaznamenáno
zdenál
Kořen
Děd vševěd
DÍK 12
Pohlaví:
Jméno: Zdeněk Majer
SPONZOR:
«
Odpověď #24 kdy:
19-04-2015, 11:35:50 »
Mildo příteli: Za každej dobrej skutek následuje okamžitě spravedlivej a nekompromisní trest a celkem dost se divím i Kopsíkovi, že tak dlouho vydržel oponovat Acovi. Když se podíváte pod Acův profil, tak tam má neco napsáno a k tomu není co dodat. A řídí se s tím do posledního písmene. Takže se k tomu a potažmo i k jiným názorům jistých lidí ani nevyjadřuji. A opět mám ten pocit, že nejen příspěvky netýkající se tématu v tomto vlakně, ale i atmosféra v klubu je značně mimo.
Už delší dobu koketuji s myšlenkou opuštění této v bývalých dobách skvělé společnosti. Konec konců koho by to mrzelo, maximálně mě.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd
DÍK 120
Pohlaví:
Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:
. Deus ex Machina ∞
«
Odpověď #25 kdy:
19-04-2015, 11:58:09 »
Aco netusim o co Ti vlastne jde?
Ten poustevnicky zivot Ti mysleni posunul nekam do neznama.
Nechtelo se mi ani reagovat jak mi je s toho smutno.
Zaznamenáno
http://www.brutalassault.cz
http://www.youtube.com/user/EPINERFINMP?feature=mhee
http://www.warforum.cz
http://www.war-forum.net
Spravedlnost bez síly je marná, ale síla bez práva je jen zločin...
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd
DÍK 40
Pohlaví:
Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:
«
Odpověď #26 kdy:
19-04-2015, 12:24:29 »
Saša se možná moc rozohnil, ale ruku na srdce. Opravdu si myslíte že na motorkarsky web patří kuchyňské okénko!
Zaznamenáno
zdenál
Kořen
Děd vševěd
DÍK 12
Pohlaví:
Jméno: Zdeněk Majer
SPONZOR:
«
Odpověď #27 kdy:
19-04-2015, 14:20:40 »
Když už teda ruku na srdce. Když jste na srazu, tak se taky bavíte jen o motorkách a jejich problematice. Taky se tam řeší u píva kde co a nikoho to přece neuráží, nebo snad ano? Mě osobně to nevadí, že sem někdo dá jiný příspěvek než je o moto. Dotyčný to pojal jako návrh na spestření domácí kuchyně. Zde na fóru je přeci spousta temat, které se motorek ani vzdáleně netýkají a nikdo se snad nad tím nepohoršuje, nebo musí všechny příspěvky smrdět benzínem a olejem? A jestli se někdo cítí uražený, tak ať se chytí za nos a svoji " profesionalitu " ať už se týče čehokoliv předvede....
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd
DÍK 40
Pohlaví:
Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:
«
Odpověď #28 kdy:
19-04-2015, 15:12:36 »
Porovnavas neporovnatelne.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd
DÍK 120
Pohlaví:
Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:
. Deus ex Machina ∞
«
Odpověď #29 kdy:
19-04-2015, 16:19:34 »
Uniká mě podstata nenávisti k vláknu týkající se salátu. Hned na samém počátku mě Aca tento příspěvek odsoudil jako kdybych nakálel do svatého grálu. Snažil jsem se to směřovat humorným směrem, ale je to jak s tím hrachem házející na zeď.
Fakt nevím co se děje a koho to uráží... krom Acy, že se tu napsalo pár slov které nijak nezabírají místo na webu a nikoho neuráží.
Je zde mnoho napsáno co se motorek vůbec netýká. Nikomu to nevadí např již zmíněné vtipy. Aca zde byl velice aktivní stylem kopírovat vložit...nikdo nenapsal, že tu nesoutěžíme o vtipnější vyhrává nebo o nejvtipnějšího člověka a že to k motorkám nepatří?! Mě to hlava nebere vždyť o nic nejde.
Mě to vůbec nevadí. Když mě to nezajímá tak určité téma vůbec nečtu a tím to pro mě končí. Pro mě vtip formátu půlka A4 je nezajímavý a vůbec to nečtu...
S tou rukou na srdci bych byl opatrný! Kdyby se psalo jen o motorech a ještě k tomu profesionálně tak se tu nic neděje.
Jak píše Zdenál, když jsme na srazu nebo třeba aktuálně na stretánce o motorkách se celé hodiny také nebavíme. Kecá se o všem. Protože jsme z různých částí republiky a vidíme se s některými jednou za rok tak tento web je náhradou za to pokecání. Ráno u snídaně už se dívám co kdo napsal co dělá a prostě to tu žije. Co by bylo platné psát jen o motorech, když by tu nikdo nic nenapsal protože se to přece nesmí na Motrorkářském webu! Bylo by mrtvo...pak dnes ráno ve stanu zírám na to dnešní psaní a koukám jako na zjevení jaké má Aca myšlenkové pochody a to jen kvůli tomu, že si někdo dovolil napsat o jídle.
Těch kdo zde umí rozebrat motor je hodně ALE TĚCH KDO HO UMÍ I SLOŽIT TAK ABY FUNGOVAL JAK MÁ JE MÁLO.
To samé platí jak si někteří šikulové dokáží motorku "vymazlit" k obrazu svému a vypadá to PROFESIONÁLNĚ. Je jako šafránu. Já se klidně přiznám, že k nim nepatřím. Mám radost už jen s toho že mi motorka jezdí tak dělám jen to nejdůležitější pro chod stroje.
Já motor neumím tak se do toho nepouštím nemám na to ani čas se to učit. Dělám to co umím.
Tím se přibližuji přirovnání Babicova vaření zrovna Aco Ty?! Jsi kuchař tak proč nevaříš? Ukaž světu jak se dělá řemeslo a padneme třeba na prdel. Měl by jsi měl být trošku skromnější s tím velkým sebevědomím co se týká profesionality.
Zaznamenáno
http://www.brutalassault.cz
http://www.youtube.com/user/EPINERFINMP?feature=mhee
http://www.warforum.cz
http://www.war-forum.net
Spravedlnost bez síly je marná, ale síla bez práva je jen zločin...
Stran:
1
[
2
]
3
Tisk
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
TECHNIKA (téma o TECHNICE - příspěvky mimo téma budou postupně mazány)
=> Motor
=> Elektrika
=> Podvozek
=> Gumy
=> Technické parametry, vlastnosti
=> Vzhled
AKCE
=> Videa z akcí
=> Cestopisy
=> Neklubové akce
=> Zajímavá místa
VÝBAVA
=> Oblečení
=> Chrániče
=> Kufry, nosiče, padáky
=> GPS - Interkom - Kamera
VŠEOBECNĚ
=> Administrativa, zákony, vyhlášky
=> Batůžci
=> Zajímavé odkazy
=> Videa
=> O čemkoli
=> Volná zábava
=> ADWENTŮŮŮŮRE
MANUÁLY - NÁVODY
=> Postupy na opravy, úpravy, seřízení atd...
=> Jak to funguje
=> Články, recenze
BAZAR
=> Koupím
=> Prodám
BLOG
=> Blogy členů