S řidítky jsem špekuloval na TDM taky a došel k rozměrům co se uvádi v odkaze. Cena přijatelná, navíc o 3 cm vyžší a o pár širší, zahnuté k sedlu. Věřím že tyhle ti tam sednou líp než origo!
Saša sice má pravdu a když se tady před několika lety začínalo se širokýmy řidítkama i já zašel do obchodu s motokrosovým zbožím, osahal si několik řidítek a pak si jedny vybral. Ale POZOR!!!!! Tam mi do ruky sedly úžasně, líbil se mi i jejich vzhled, jenže po namontování na TDM jsem zjistil, že sic vyjdou všechny lanka, kabely a hadice, ale posunul se vzpřímený posez na spíše trochu předkloněný. Pár km mi trvalo než jsem si zvykl a bolely mě ruce. Po podložení nástavci na míru od Barbuchy se to rapidně zlepšilo, ale pořád to nebylo to pravé ořechové.
Na srazu jsem si ohmatal pár strojů (myslím TDM) a došel k číslům skoro stejným jako určuje popis řidítek v odkazu.
Pááč teď sraz nejni a určitě řidítka "musíš" mít co nejdříve, nebál bych se koupit tyhle z odkazu. Když ti vyjdou lanka, hadice a kabely, můžeš je ještě podložit, ale to uvidíš až je namontuješ. Každá mašina má jinak unavený pružiny, každej pilot má trochu jinak proprděný sedlo a jiný vzrůst postavy, takže úplné doladění je hodně individuelní.
Snad už se tu kolem napsalo dostatečně dost
a i ti co se ptají na optimální řidítka po namontování napíší své recenze - jak v dobrém, tak i ve špatném, aby další čtenáři měli jasnější představy, za čož těm kteří tak činí ze srdce za ostatní příchozící a dumající děkuji
.