TDM FORUM TDM FORUM
24-11-2024, 15:25:04 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Když zaprší tak nejede.  (Přečteno 1130 krát)
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 900
Jméno: Aleš Navrátil
SPONZOR:

« kdy: 27-06-2013, 20:51:04 »

Hele chlapci,už asi necelej rok mám problém že když prší a nebo jedu po mokré cestě tak TDM prostě stávkuje a jede někdy jen na jeden válec a nebo jak se mi stalo na štědrej den že umřela uplně,asi po hodině a připojení na nabíječku (bo jsem baterku vycucal startováním) zase chytla v pohodě,ale dál jsem to už na ní nedal bo jsem měl strach že zase někde klekne.Myslel jsem že to bylo tím že mi chybí spodní plast na levé kapotáži pod řídící jednotkou,tak jsem jí celou obalil páskou co používáme na telefoní spojky a myslel že bude klid,protože tam nemá voda šanci,jenže na jedné nedávne akci ráno trochu zapršelo a ani jsem jí nenatočil,musel jsem jí nechat na sluníčku  a jak se něco usušilo tak jela,sice zase na jeden a za chvilku v pohodě na dva.Takže se ptám kde přibližně hledat problém?Že by probíjeli kabely ke svíčkám si moc nemyslím bo tam je vždy sucho.  Huh?
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #1 kdy: 27-06-2013, 21:15:16 »

A nemas je treba spinavy? Co fajfky? Vsechno poradne utri a uvidis.
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #2 kdy: 27-06-2013, 21:36:50 »

A nemas je treba spinavy? Co fajfky? Vsechno poradne utri a uvidis.

Tomu moc nevěřím,ale budu to rozdělávat tak to projdu celé a uvidím,osobně si myslím že to bude nějaká kokotinka,ale najít ji  Undecided
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #3 kdy: 27-06-2013, 21:46:12 »

Me to delalo kdyz jsem projel nejakej brod a nebo jsem umyl motor vapkou. Ja bych videl nekde chybku na kablech nebo fajfkach. A nemusi to bejt vylozene poskozeny,ale staci spinavy,navlhne to a je tam svod jako krava.
Zaznamenáno
Jirka
Kořen
Děd vševěd

DÍK 26

Motorka: Ducati
Jméno: Jiří Svoboda
SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 28-06-2013, 05:41:27 »

Aleši, tohle řešil Steli u 850 a byla to nějaká blbost. Zkus mu zavolat 605 183 879.
Zaznamenáno

I kdyby si svini vsadil zlaté zuby, stejně bude smrdět hnojem !
Ivan_TDM
Velký znalec

DÍK 1

Motorka: TDM900
Jméno: Ivan
SPONZOR:

« Odpověď #5 kdy: 29-06-2013, 10:36:35 »

Co toto:
HT cívky výstup
HT-vede / cívka výstup se může někdy představovat nepříjemný zkratových problémy, se všemi HT proud jít do šasi místo svíčky, což vede k nefunkční příslušného válce. Tento problém se vyskytuje hlavně v chladném a deštivém počasí, po těžkých sprchou nebo vysokotlakým čističem na mlhavé ráno poté, co strávil noc venku, atd. špinavý HT vedení / cívka výstup se může rovněž usnadnit problém, protože špína dělá dobrý hnízdo vlhkosti . Problém je snadno předcházet nebo je překonat: použijte Smršťovací hadičky (s lepidlem na vnitřní straně), nebo nějaký samospojování pásku. Pečlivě vyčistěte / suché HT-kabelu a cívky bydlení předem (nepoužívejte WD40).
• roky:. vše
• Obtížnost: snadná.
• Náklady: levné, získat nějaké Smršťovací hadičky nebo samospojování pásku.

Přeloženo gůglem z origo
Zaznamenáno
Bob
Nováček
*

DÍK 0

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Alois Bobek

« Odpověď #6 kdy: 01-07-2013, 12:01:35 »

Hele tohle jsem kdysi resil na svym KLEcku...jezdilo jak z praku...stacilo zaprset, nebo mlha a uz jsem nenatocil.nebo na jeden hrnek. Menil jsem svicky.kable.fajfky ( tim netvrdim ze to nemuze byt spatne ) az jsem nasel pod nadrzi drzak ve kterem byly svazky kablu s konektory.vsude bylo takove jemne blaticko ktere drzelo vlhkost...cele jsem to rozebral a vycistil a mel jsem klid. Jen nevim kde by to mohlo na tdmce byt...ale asi bych to odkapotazoval a prostrikl konektory pod sedlem.do jednotky.k civkam.atd
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #7 kdy: 01-07-2013, 22:16:04 »

Zatím díky,jak bude chvilka tak to rozdělám a mrknu na to  supr
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML