Dnes jsem si hověl po obědě a netušil jak se odpoledne ještě vyvine
Plánoval jsem že se projedu ale...nakoukl jsem na fórum a kolem půl druhé odpoledne čtu správu od kukačky.
Adresát: Мîłđą kdy: Dnes v 12:24:07 » Nazdárek v 13:00 jedem s bratránkem na otočku směr RADÁRKA
Podle map jsem usoudil že pokud pojedou kluci na čas tak na mě musejí počkat. Vyrazil jsem jako o závod na Radarku. Když se nesejdeme co naplat projet jsem se stejně chtěl.
Dojel jsem k bráně Radarky nikde nikdo projel jsem si kaluž na silnici kdo tam byl jistě ví
dojel na horizont, že zapřemýšlím co dál. Kolem louže bylo sucho s toho jsem usuzoval že tam kluci asi ještě nebyli. (jak jsem se později dozvěděl vyrazili později než dle plánu) Koukám po krajině vypnu motor a snad ani ne za minutu slyším v dálce motorky a za chvíli vidím 3 kousky.
A byli to oni
třetí byl Roger se kterým se kluci náhodou potkali v Náměšti na benzínce. Byl zvědavý tak jel s nima.
Brána zavřená postáváme a Jarda otevřel branku. Koukáme přes plot debatíme co dál a najednou se k nám rozjel jeden s provozovatelů na čtyřkolce. K mému údivu kukajda jestli prý můžem na polygon..prý proč ne a tak vyrážíme a to jsme netušili jak se to ještě vyvine co si vyzkoušíme a zažijem
Bahýnko se nezdálo ale klouzalo to jako blázen
to už můžete posoudit z fotek
Album fotek:
ODKAZ