TDM FORUM TDM FORUM
22-11-2024, 15:00:09 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Debaty o pneu  (Přečteno 29864 krát)
Alex
Nováček
*

DÍK 0

Motorka: TDM900
Jméno: Alexander Zverka

« Odpověď #45 kdy: 22-05-2014, 22:19:14 »

Ahojte zacinam s tdm 900 pozeral som fora a kedze odchadzame na turu do albanska rozhodolsa obut pneu michelim anakee 2 150/70 r17 do zadu a dopredu michelin sirac 110 /80r18 .. volali mi zo servisu a vraj ta sirac je dusovka a bezduse to nenafuknu ... aku by ste teda poradili do predu jazdit sa bude aj sutolina ... a dusu tam.nechxem
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Pohlaví: Mužské
Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #46 kdy: 23-05-2014, 07:14:08 »

Kluci obouvají Mitas E-08, projdi si toto vlákno http://www-tdm.cz/TDM_forum/index.php?topic=589.90
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

Motorka: Jiná
Jméno: Jindřich Miki Mikoláš
SPONZOR:

« Odpověď #47 kdy: 24-07-2014, 10:07:51 »

Jak psáno jinde, rozhodl jsem se koupit nové gumy, pár hodin už to studuju a jsem z toho trošku "na palici". Moje ( prozatímní ) závěry jsou takové, že je lepší koupit sadu stejných. Co se týče typu pak osobně jsem zaměřením spíš cesťák než kross takže žádný špunty nechci, nicméně občas ( konečně i k baráku ) jedu mimo asfalt, bohužel se zdá, že nějaké kompromisní řešení asi není ( když padly ty Avony ), rozhodně chci TL, asi bych klidně i šel do těch K60 ( ač si myslím, že to pro mě je už moc ) jenže Scout se nedělá v 18 a duše nechci. Strašná škoda je, že když už se dělají ( pro mě ) pěkný gumy na zadek ( K76, Anakee2, Tourance ... ) není k tomu stejný předek. Co s tím? Mě napadají v podstatě pouze dvě řešení, první je trvat na sadě stejných a koupit nějaký cestovní ( Pilot Activ, Lasertec, Roadtec, Road Attack ) a věřit, že občas tu polňačku dají ( jezdím tak 95% silnice 5% nezpevněný ), nebo rezignovat na unifikaci sady a koupit nějaký ten výše vyjmenovaný zadek a k tomu dopředu něco jinýho, jenže co aby to bylo TL? Sakra, to nemohli dát dopředu 19.
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

SPONZOR:

« Odpověď #48 kdy: 24-07-2014, 14:23:53 »

Tak jsem dospěl k názoru, že není nad osobní zkušenost, konec nerozhodnosti. Objednal jsem Michelin PILOT ACTIV a uvidím.
Zaznamenáno
Kolombová
Děd vševěd

DÍK 4

Motorka: ...asi trakař

« Odpověď #49 kdy: 03-03-2015, 19:24:22 »

Je možný že mi v zatáčce vyhazuje gazek jako by jsem jel smykem? Dělá to v každé zatáčce (levotočivé i pravotočivé) a dělá to už od mírnýho náklonu. Čím to může být? Gumy jsem jezdil 2,5 ale dal jsem 3 a stále stejný. I když jdu pomalu a málinko to naklopím tak zadek zaplave. Je to možný? Čím to jestli ne gumama?
Děkuju moc za nápad
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #50 kdy: 03-03-2015, 19:42:55 »

Co nastavení tlumičů - první možnost Tedy pokud jsou v pořádku to by byla další možnost...ta horší
Nebylo by od věci porovnat s někým kdo má stejnou motku. Nemáš někoho poblíž?
Zaznamenáno

ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

SPONZOR:

« Odpověď #51 kdy: 03-03-2015, 19:51:35 »

Nevyučuji tlumič, ale já ho měl úplně v hajzlu a problém byl spíš v horizontální rovině, prostě to bylo jak na houpačce. Co třeba ložisko kola?
Zaznamenáno
Kolombová
Děd vševěd

DÍK 4

« Odpověď #52 kdy: 03-03-2015, 20:11:32 »

Nevyučuji tlumič, ale já ho měl úplně v hajzlu a problém byl spíš v horizontální rovině, prostě to bylo jak na houpačce. Co třeba ložisko kola?
Tlumič jsem vypreparoval, kontrola a dobrej  Wink Ložisko netuším jak poznám - kvrdlat kolem do boku? Není možný že uklouzávají gumy? Asi ne co? Dělalo to i v létě loni taky i při malým náklonu.
Zaznamenáno
ganmiki
Děd vševěd

DÍK 13

SPONZOR:

« Odpověď #53 kdy: 03-03-2015, 20:18:25 »

Přesně tak, vzít kolo a pokoušet se s ním pohybovat do stran, nesmí mít žádnou vůli.
Zaznamenáno
Kolombová
Děd vševěd

DÍK 4

« Odpověď #54 kdy: 03-03-2015, 20:25:28 »

Přesně tak, vzít kolo a pokoušet se s ním pohybovat do stran, nesmí mít žádnou vůli.
pokusím se. zatím děkuju
Zaznamenáno
Aksoj
Velký znalec

DÍK 1

Jméno: Josef Ladnar
SPONZOR:

« Odpověď #55 kdy: 17-03-2016, 22:29:04 »

čau tak se rozhoduju co koupit , co jsem tady pročetl tak Michelin plilot road 3 nebo Dunlop sportmax roadsmart 3 . Pokud jste někdo tyhle dvě otestoval které z nich lépe drží na mokru a suchu , na opotřebení nekoukám . Nějak tíhnu k těm Michelin ale ještě se pro jistotu optám pokud někdo může posoudit , dikes
 edit. tak co jsem ještě zjistil tak s porovnáním s Michelin PR3 je lepší Bridgestone BT021 které už je ale problém sehnat aby to nebyli 5letky takže nástupce asi BT023 . S nima má někdo zkušenost ?
Zaznamenáno
Boban
Znalec
**

DÍK 0

Motorka: TDM900

« Odpověď #56 kdy: 18-03-2016, 18:55:08 »

čau tak se rozhoduju co koupit , co jsem tady pročetl tak Michelin plilot road 3 nebo Dunlop sportmax roadsmart 3 . Pokud jste někdo tyhle dvě otestoval které z nich lépe drží na mokru a suchu , na opotřebení nekoukám . Nějak tíhnu k těm Michelin ale ještě se pro jistotu optám pokud někdo může posoudit , dikes
 edit. tak co jsem ještě zjistil tak s porovnáním s Michelin PR3 je lepší Bridgestone BT021 které už je ale problém sehnat aby to nebyli 5letky takže nástupce asi BT023 . S nima má někdo zkušenost ?

Michelin mohu doporučit opravdu sedí dobře ted mam metzeler Z8 a tyky hodně dobrý dřepí jak přilepeny až mě to překvapilo
Zaznamenáno
Aksoj
Velký znalec

DÍK 1

Jméno: Josef Ladnar
SPONZOR:

« Odpověď #57 kdy: 18-03-2016, 19:14:35 »

www.hamletovygumy.cz má teď akci že ti vrátí 800 kč za koupi 2 ks pneu Michellin a tak zvažuji PR4 takže by vyšli na 6280 kč i s poštovným takže ještě skusím najít nějaký postřehy těch PR4 a uvidíme

https://myoffer.moto.michelin.com/cs_CZ/catalog/details/44765/

i když teď podle odkazu je asi jedno kde je koupím stačí se zaregistrovat a co jsem koukal tak se daji sehnat myslím za 6500 kč - 800 kč sleva to jest 5700 kč což je hodně zajimavé

edit : nechci dělat reklamu ale pokud koupím Michelin na www.europneu.cz tak vyjdou na 6290 kč a pokud mi ještě vrátí 800 kč tak je to 5490 kč i s poštovným což je hodně zajímavé a co jsem tak četl tak jediný problém mají na suchu při ostřejších zatáčkách že pociťově tak dobře nesedí kvůli xst+ která velmi dobře funguje na vodě http://1url.cz/KtMYo
Zaznamenáno
ja
Host
« Odpověď #58 kdy: 18-03-2016, 20:33:32 »

Já sem dnes nandal Metzeler Z8,spalšil jsem ju na netu za 2000kč,ale je to r.v. 6-2013.Co sem četl recenze tak by měla být dobrá,tak uvidím.Předek jsem ještě nechal tam je vzorek dobrej a sezonu by měl ještě vydržet.Předek je Continental contimotion,je ještě od předešlího majitele takže kolik natom je najeto nevím.
Zaznamenáno
norv
Větší znalec

DÍK 0

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Milan Novák

« Odpověď #59 kdy: 19-03-2016, 09:30:29 »

Tyto pneu jsem měl na dr 650, takže to bude asi krapet něco jiného, ale

MITAS E-07: Čisté zlo, sice výdrž mají, ale kloužou jako sviňa, tak jestli to za to stojí.

METZELER END.3: Držely, ale sever Chorvatska a zpět = sjetá pneu.

HEIDENAU K60: Nejlepší výdrž v poměru s tím jak držela.

Samozřejmě CONTINENTAL, DUNLOP  co říkal kamarád, tak taky super drží, ale to dojezd nevím.
Zaznamenáno
Stran: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML