TDM FORUM TDM FORUM
23-11-2024, 15:08:52 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Cesta/necesta na sraz ...  (Přečteno 1217 krát)
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Josef Jačo

« kdy: 26-05-2013, 15:18:34 »

Původně jsem to psat nechtěl ale nedalo mi to se nepodělit o moje neštěstí.
Čtvrtek 23.5
cca 10:00 volam do sevisu jestli došla pružinka na řazení-zatim mu nedošla pošta
cca 13:00 volam do servisu a bylo mi řečeno že pružinka nedojde tak jsem mu řekl nech jim zavolá...zavolal pružinka dojde až ve středu 29.5 což je pozdě,takže sedam do auta a jedu na Uh.Brodu kde je výroba pružin-mají moc práce,nestíhají takže bohužel..sedam k PC našel jsem další vyrobnu pružin ve Velké nad veličkou bohužel jsou jen do 14:30 takže zase špatně ...
Pátek 24.5
Stávám v 5:00 abych byl v 6:30 v Velké nad veličkou abych vše stihl,pružinu mi udělali asi za 1,5hodky takže jsem šťastný letěl domu to složit.
v cca 13:00 vše složeno,odzkoušeno,nabalaný už sedam na TDM a přejiždím k mladé abych dal moje věci do kufru cca 30min jsem redukoval její oblečení-samozrejmě si brala moc věcí "kdyby náhodou" a moje věci se tam nevešli.
v cca 14:00 vyjíždíme ze suché loze ,další zastávka Uh.Brod -nákup Jegra a Ruma pro MirkaTDM a pár dalších drobností
v cca 15:15 projíždím buchlovské hory a zničeho nic vypl motor v zatačce takže jedu ke krajnici ,zkouším nastartovat a TDM chytlo,rozjedu se dam 2ku a motor zas zhasl a už nechytl,takže volám kámošovy z vozíkem v cca 17:00 jsem dojeli domu ,rozborka v garáži nasledoval telefon od Begy z hláškou "MÁÁXÍÍÍ KDE SÍÍÍ"   LOL zkoušíme to řešit po telefonu,po chvílí jsem došel na to že mi neháže ani jeden válec takže pokračovalo několik telefonátu z Begy ale bohužel problém jsem nevyřešil v cca 22:00 to vzdávám(vím že na sraz už nedojedu ani v sobotu) a jdu do sprchy ...
Pátek 25.5
Ráno opět hledání příčíny několik telefonů s mechanikama ,v cca 11:00 závada nalezena -skříplí káblik od altiku a snímače otáček,tak jsem si vyfackoval(holt se neoplatilo páteční pohánění) složeno a odzkoušeno v cca 13:00 a to jsem věděl že cesta na sraz nemá cenu tak snad příště...doufám že jste si to užily a šíleně mně sere že jsem vás nepoznal osobně...a nevyvrátil Acovy tvrzení že jsem mladý "střelec" ...
Zaznamenáno
langenau
Děd vševěd

DÍK 2

Motorka: Triumph
Jméno: Michal
SPONZOR:

« Odpověď #1 kdy: 26-05-2013, 15:22:33 »

To je škoda,čekal na Tebe celý Kokořín laugh
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #2 kdy: 26-05-2013, 15:38:44 »

Jsou veci ktere proste neovlivnis. To je jako pocasi. No chybels mi. Konecne by mi nekdo vysvetlil a predved jak se ma jezdit.... naugh
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #3 kdy: 26-05-2013, 15:59:33 »

Možná to bylo varování ,....... LOL Ne, příště určitě doraž  Wink Určitě máš smůly vybráno do zásoby.
Zaznamenáno
zdenál
Kořen
Děd vševěd

DÍK 12

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zdeněk Majer
SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 26-05-2013, 17:34:01 »

Myslím, že nejdeme ze světa a příště to vyjde. Ono je to někdy lepší odložit a o to víc si užít další akci. Na druhou stranu by se možná posr... něco jiného. cvok
Zaznamenáno
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

« Odpověď #5 kdy: 27-05-2013, 15:48:22 »

Aco tak snad to nějak dojezdíš do příštího srazu bez ujmy  LOL abych ti pak ukazal co a jak  blll ...  Grin jo tak kluci, snad jo,priste to udělejte na moravě ..když tak TDM dovezu na voziku a dame to dokupy hned na místě u píva  LOL
Zaznamenáno
Pečajs
Kořen
Děd vševěd

DÍK 8

Motorka: TDM900
Jméno: Petr Pečínka

« Odpověď #6 kdy: 27-05-2013, 16:04:27 »

Maxi, proč jsi vlastně nedorazil na jiné motorce. Když tak byla KTM a BMW tak jinou Yamahu by ti nikdo nerozbil laugh
Zaznamenáno

Lepší je být první v pekle, než-li druhej v cíli.
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

« Odpověď #7 kdy: 27-05-2013, 16:49:38 »

Protože můj milí tatínek byl tak aktivní po rozhovoru s kámošem pojišťovákem že nechal z FZS6 znovu napsat do TP plná výkon a já mam ŘP jen do 25kw  Cry ,matčiná 5tka GSo je přepákovaná-znížená asi o 7cm což je fakt dost takže jízda ve dvou a ještě kufrem nerealná-drah bych svoda o zem  LOL  LOL  LOL ,a bráchového Planeta 125 bych uvařil  cvok pak mám ještě v garaži Simáka ..a to by byla nostalgie ale to bych si musel vzpomenut a v pondělí vyjet  LOL
Zaznamenáno
Roman77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Jméno: Roman Ištok
SPONZOR:

« Odpověď #8 kdy: 27-05-2013, 16:58:34 »

No myslím že tvá neúčast M.A.X.i  byla líto hodně lidem  Cry byli jsme na tebe opravdu zvědaví  uaau tak snad příště.
Zaznamenáno

Pivo + víno + kořalka = Jihomoravský trojboj  ;-)
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML