TDM FORUM TDM FORUM
22-11-2024, 12:14:12 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 2 3 [4] 5   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Test:Limit náklonu TDM 850  (Přečteno 16245 krát)
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Pohlaví: Mužské
Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #45 kdy: 30-04-2013, 17:25:44 »

Vis,Maxi,ja tusim,ze ti neni prijemny,ze do tebe porad jdu. Neber to nejak osobne,sel bych takhle do kohokoliv.Neni v tom ani zrnko osobnich antipatii,vzdyt jsme spolu ani nejezdili,ani nemluvili. Ocenuju,ze si zvysujes kvalifikaci na okruhu a urcite to mas v ruce. Nepochybuju,ze sis vyzkousel vic nez vetsina z nas,a jsem presvedcenej,ze tu motorku i zvladas lip nez vetsina z nas. Jenze....
Asi malokdo brzdil z 200 uz jen proto,ze treba ja osobne jsem tolik jel jen jednou a vickrat uz to nemusim. Nehlede na to,ze proste uz jsem trochu opatrnejsi a tak mam obavy z kazdy zatacky do ktery nevidim. Navic se snazim jezdit i podle pravidel,protoze me ten ridicak zivi. Ale to neznamena,ze jsem nikdy nejel pres 90. Dalsi vec je ta,ze takovy limity a jejich zkouseni je vyhradne individualni zalezitost.Zkusenosti z okruhu ziskane jsou neprenosne.Musi si ty limity zkusit kazdej sam. To ze to sem das vypada opravdu jen jako honeni trika. Nehlede na to,ze pokud se nepletu,tak bys mel mit 25kw motorku. Nejsem moralista,ale myslim,ze podobny pristup jako mas ty byl duvodem k zavedeni podobnych restrikci.
A tim jsem se snad dostatecne vyjadril svoje myslenky a uz bych se nerad vyjadroval.
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Oliva
SPONZOR:

« Odpověď #46 kdy: 30-04-2013, 17:37:39 »

klid lidi... koho co sere... že je MAX mladý?
Vyserte se na to!!! tohle je vlákno (O Čemkoli) když si tu založím téma jestli mýt SPZ od bahna nebo ji nechat nečitelnou... tak klidně můžu...
MAX nás informuje co je na TDM850 možné. Jestli to někoho nezajímá tak toto téma ignorujte. Nikdo vás to nenutí číst, nikdo vás tak nenutí jezdit.
Tohle je fórum TDM (pro všechny co maji TDM) takže jestli se zde chce majitel TDM podělit o zkušenosti tak prosím.
Jestli ho za to chcete drbat?!
Pro ty kteří už Maxe příspěvek nestihli (předtím než ho smazal) tak v něm psal pár zkušeností co se naučil a co všechno trénuje na TDM (na okruhu nebo na letišti) !NE v PROVOZU!
Osobně mne toto téma zajímá(na rozdíl od bahňáckech lesních témat které proste nečtu)
Tak nepruďte autora. nejste tu jediní.
Nic špatného nepíše a nikoho do ničeho nenabádá.
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: TDM900
Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #47 kdy: 30-04-2013, 17:37:59 »

Přesně tak, něco na tom bude...je mi 41 a poprvé jsem pilotoval v 10letech Stadiona S21(jednička nahoru a dvojka dolů, řazení levou rukou Wink ), kde jinde než na vesnici u babičky, protože tam bylo vidět policajty tak akorát ve středu a v dubnu (u nás ve městě to nešlo), no a pak už s věkem to šlo nahoru a nahoru, člověk jezdil jezdil a dostával to do krve, což si myslím, že je přirozenější, než když dneska borec jen proto, že má prachy, tak skočí rovnou na mašinu, co ma 150 kobyl a pak čumí, co že s tím má v zatačce dělat. Souhlas i s Mirkem, já bych taky takovejm střelcům na funusu nebrečel a samozřejmě, tragedie se může stát každemu, protože když ti to tam nějakej strejda strčí z vedlejší, tak je vymalováno hned(za ty roky ježdění, už taky člověk umí dost předvídat), ale tihle střelci co tomu jdou vyloženě naproti,  tak těch mi líto není Angry
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #48 kdy: 30-04-2013, 17:49:27 »

Vis,Maxi,ja tusim,ze ti neni prijemny,ze do tebe porad jdu. Neber to nejak osobne,sel bych takhle do kohokoliv.Neni v tom ani zrnko osobnich antipatii,vzdyt jsme spolu ani nejezdili,ani nemluvili. Ocenuju,ze si zvysujes kvalifikaci na okruhu a urcite to mas v ruce. Nepochybuju,ze sis vyzkousel vic nez vetsina z nas,a jsem presvedcenej,ze tu motorku i zvladas lip nez vetsina z nas. Jenze....
Asi malokdo brzdil z 200 uz jen proto,ze treba ja osobne jsem tolik jel jen jednou a vickrat uz to nemusim. Nehlede na to,ze proste uz jsem trochu opatrnejsi a tak mam obavy z kazdy zatacky do ktery nevidim. Navic se snazim jezdit i podle pravidel,protoze me ten ridicak zivi. Ale to neznamena,ze jsem nikdy nejel pres 90. Dalsi vec je ta,ze takovy limity a jejich zkouseni je vyhradne individualni zalezitost.Zkusenosti z okruhu ziskane jsou neprenosne.Musi si ty limity zkusit kazdej sam. To ze to sem das vypada opravdu jen jako honeni trika. Nehlede na to,ze pokud se nepletu,tak bys mel mit 25kw motorku. Nejsem moralista,ale myslim,ze podobny pristup jako mas ty byl duvodem k zavedeni podobnych restrikci.
A tim jsem se snad dostatecne vyjadril svoje myslenky a uz bych se nerad vyjadroval.
Opravdu chceš Aco někomu sahat do svědomí???
Tebe nikdo nenapadá za to že jezdíš lesem a to dost možná i přes zákaz vjezdu, tebe si nikdo nedobírá že jezdíš lesem a přitom ti netěsní motor a teče ti z toho olej a ani tě nikdo nedrbe za to že dostaneš pokutu ve městě za překročení rychlosti a ještě si to natočíš na kameru...
Řekl bych že to je proto že tu není druhý Aca který by tyhle bojkoty rozpoutával.
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #49 kdy: 30-04-2013, 17:55:03 »

Opravdu chceš Aco někomu sahat do svědomí???
Tebe nikdo nenapadá za to že jezdíš lesem a to dost možná i přes zákaz vjezdu, tebe si nikdo nedobírá že jezdíš lesem a přitom ti netěsní motor a teče ti z toho olej a ani tě nikdo nedrbe za to že dostaneš pokutu ve městě za překročení rychlosti a ještě si to natočíš na kameru...
Řekl bych že to je proto že tu není druhý Aca který by tyhle bojkoty rozpoutával.

Jojo,ale taky jsem si jeste nerozbil hubu a papiry v cistirne jsem taky nemel....
Zaznamenáno
kus
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 25

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Martin Suk
SPONZOR:

« Odpověď #50 kdy: 30-04-2013, 18:00:12 »

Kurva už mě neserte,jste jak starý báby co se hádaj o igelitku s obrázkem.
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #51 kdy: 30-04-2013, 18:00:27 »

Nechápu kde dostal Max nálepku střelec...??
Člověk co má rád svůj koníček, pořídí si motku kterou chce mít v ruce a ve svém volnu se na ní zdokonaluje, učí se předvídat a trénuje mimo provoz... nikde jsem nečetli že by to byl "střelec" co se chlubí tím že si pořídil vostrou motku je mu 17let a bez papiru jezdí po meste v plnem provozu 200...
Naopak si pamatuju kdyz sem MAx přišel jako novej tak slušne pozdravil a pamatuju si že pala že si pořídil TDM protože je to klidna motka a i když ho laka ten zvuk vysoko otačkovej motoru tak se nechce zabít... takže jestli se dokaže krotit v už v tomto věku tak klobouk dolu.
Me se to zda rozumne, jak co děla, tak jak to děla.
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #52 kdy: 30-04-2013, 18:14:40 »

Kurva už mě neserte,jste jak starý báby co se hádaj o igelitku s obrázkem.
Mas recht. Svoje jsem napsal,svoje si vyslech. Nazor,ze je postup-zvyseni kvality jizdy na okruhu- spravnej,ale tady by se spis hodilo dat sem kontakty a kdy,kde a zakolik,nez nejaky subjektivni dojmy.....Aby se zajemci mohli taky utkat s vterinama a trochu odlechcit motorkam o zbytecny stupacky a penezence o nejakej drobak.... 
Zaznamenáno
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Josef Jačo

« Odpověď #53 kdy: 30-04-2013, 18:45:25 »

Myslím že to nemá konce...každy si na moto najde tu svoji zálibu a každy si jezdí tak jak mu to vyhovuje o tom motorka je !Osobně považuji za "střelce" ty lidi co jezdí na motorce a myslí si že vyhrali svět...a to ne rychlo jízdou,konem na zemi,jizdou po zadním ..spíše v tom že predjíždí před horizontem,predjíždí z prava,mezi autama,v dedine jedou kilem takové lidi ja povazuji za "nebezpečné".Chápu že většina uživatelů si koupila TDM jakož to cestovní moto na kochačku,já koupil TDM, jelikož bych se na sportu neudržel(předtím jsem sedla FZS6 a jezdil jsem o dost dravěji) proto nechápou a odsuzují muj styl jízdy.Já koupil TDM(původně jsem chtel GSX-R) z toho důvodu, jelikož jsem se potřeboval trochu uklidnit(to je dáno limitem TDM) a taky jsem chtel něco pohodlnějšího ,jelikož dost jezdím s mladou.Navíc nechápu jak mně můžete odsuzovat jak jezdím když jste semnou nikdo nejeli?Jak víte že jsem "magor" .A nebo snad průjezd zatačkou vyšší rychlostí je už automaticky "magorina" ? Pokud do zatačky vubec nevidím tak se tam nehrnu ale pokud vidím dost daleko před sebe abych dokázal zareagovat tak v tom nevidím nic "nadprirozeného" ,když vidím díru tak uberu/přidám a díře se vyhnu...,pokud je tam klasicky štěrk uprostřed silnice tak jedu tak abych se udržel ve stopě auta(to je to vyježděné kde štěrk neni) ,pokud je štěrk přes celou silnici tak je to jedno zda jedu v zatačce 70 a nebo 90 ...
Zaznamenáno
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: TDM900
Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #54 kdy: 30-04-2013, 19:33:11 »

Prosím, už jsem to psal v jednom příspěvku, já nic nekonkretizuji na M.A.X.e , ale beru to všeobecně co vidím za mladé kluky kolem sebe, kteří sami sebe označují za "střelce". Jinak na tom budem podobně Grin, já jsem šel s TDMkou taky s výkonem dolů, protože předtím byla Honda CBF1000 a ta uměla pěkně tahat za ruce, ale v hodně vysokejch otačkách a tak nějak to člověka nutilo jezdit dost často svižně, takže jsem brzy zjistil, že se mám rád a chce to něco klidnějšího(ty jsi na to možná taky přišel, když si puvodně chtěl letadlo typu GSX-R), co hlavně jede odspodu a působí to klidnějším dojmem(aspon na mě), proto TDM All-Rounder!!!
Zaznamenáno
Ocilio
Znalec
**

DÍK 1

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Radek

« Odpověď #55 kdy: 30-04-2013, 22:14:54 »

Nechtěl jsem reagovat ale musím. MAXI fakt dobrý, fandím ti. Zkusil jsi to na okruhu a dal jsi to. Zkusil jsi co dokážeš a vo tom to je. Zkusit to.  Navíc jsi to zveřejnil, ale jinak než ty ostatní co daj na youtube své video jak jedou po vesnici 200 a cejtej se jak bozi a  tahaj se za triko. Prostě jsi borec ať si myslí kdo chce co chce. Hodně dlouho jsem  dělal jiny "frajery" co si mysleli, že jsou mistři a většinou byli mrtví, na běžných silnicích. Jak jsi napsal 1+1 nejsou vždy dvě (okruh-silnice). TDM je pohoda, prostě stroj pro pohodáře "dědky." Kdyby jsi byl .... tak do TDM nikdy nejdeš, protože to není motka pro magory. Čus a fandím ti.  supr
Zaznamenáno
Jindra-tdm
Kořen
Děd vševěd

DÍK 15

Jméno: Jindřich Rambousek
SPONZOR:

« Odpověď #56 kdy: 01-05-2013, 07:09:38 »

Myslím že to nemá konce...každy si na moto najde tu svoji zálibu a každy si jezdí tak jak mu to vyhovuje o tom motorka je !Osobně považuji za "střelce" ty lidi co jezdí na motorce a myslí si že vyhrali svět...a to ne rychlo jízdou,konem na zemi,jizdou po zadním ..spíše v tom že predjíždí před horizontem,predjíždí z prava,mezi autama,v dedine jedou kilem takové lidi ja povazuji za "nebezpečné".Chápu že většina uživatelů si koupila TDM jakož to cestovní moto na kochačku,já koupil TDM, jelikož bych se na sportu neudržel(předtím jsem sedla FZS6 a jezdil jsem o dost dravěji) proto nechápou a odsuzují muj styl jízdy.Já koupil TDM(původně jsem chtel GSX-R) z toho důvodu, jelikož jsem se potřeboval trochu uklidnit(to je dáno limitem TDM) a taky jsem chtel něco pohodlnějšího ,jelikož dost jezdím s mladou.Navíc nechápu jak mně můžete odsuzovat jak jezdím když jste semnou nikdo nejeli?Jak víte že jsem "magor" .A nebo snad průjezd zatačkou vyšší rychlostí je už automaticky "magorina" ? Pokud do zatačky vubec nevidím tak se tam nehrnu ale pokud vidím dost daleko před sebe abych dokázal zareagovat tak v tom nevidím nic "nadprirozeného" ,když vidím díru tak uberu/přidám a díře se vyhnu...,pokud je tam klasicky štěrk uprostřed silnice tak jedu tak abych se udržel ve stopě auta(to je to vyježděné kde štěrk neni) ,pokud je štěrk přes celou silnici tak je to jedno zda jedu v zatačce 70 a nebo 90 ...

Maxi Maxi
Tohle stačilo napsat na začátku vlákna a dopadlo by to úplně jinak.
Jinak děkuji všem zůčastněným za účast v tomhle vlákně, to jsem se už dlouho takhle nezasmál  LOL LOL LOL
Teď se opravdu těším na sraz  mrk
Zaznamenáno

Není důležitý dorazit včas, ale v pořádku!!!
Aksoj
Velký znalec

DÍK 1

Jméno: Josef Ladnar
SPONZOR:

« Odpověď #57 kdy: 10-07-2013, 19:01:03 »

Tak dnes jsem poprvé zaslechl omezovač náklonu když jsme s manželkou dávali zatáčky  mrk při zastávce na alofok mě řekla že v zatáčce cítila že drhla její stupačka o zem tak jsem ji v klidu ujišťoval že její to opravdu nebyla  Grin Grin Grin trošku jsem se taky lek když to škrtlo ale vše  supr
Zaznamenáno
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

Jméno: Josef Jačo

« Odpověď #58 kdy: 10-07-2013, 20:29:04 »

Je to o zvyku  LOL ,ještě párkrát a pak se budeš divit jaktože "neprskla" ...hlavně s rozumem  mrk
Zaznamenáno
B@rbuch@
Ondra, Wondřich, Mladej....jak chcete.. ;D
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 20

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Ondra Skalický
SPONZOR:

« Odpověď #59 kdy: 10-07-2013, 20:39:21 »

zatím drbu jen botama, ale čím dál častěji, tak se k vám škrtalům možná co nevidět přidám  cvok   hehe
Zaznamenáno

blll blll Yamaha TDM 850 4TX   blll  blll
Stran: 1 2 3 [4] 5   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML