TDM FORUM TDM FORUM
22-11-2024, 12:10:59 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 [2] 3 4 5   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Test:Limit náklonu TDM 850  (Přečteno 16244 krát)
M.A.X
Děd vševěd

DÍK 0

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Josef Jačo

« Odpověď #15 kdy: 27-04-2013, 09:39:39 »

Kluci nevím co máte někteří za komplex ...ale trochu navazu na to co psal begy,když tady da někdo video jak letel lesem 90tku mezi stromama po polnačce pouzivane traktorama tzn samy rigol,díra,sterk,listí a vseli jaky bordel tak mu neřeknete ani popel a sami moc dobře víte že TDM je spíše orientované na silnici než do terénu,když ho v lese rozhodí díra tak to položí na nerovnu plochu tzn vetsi skoda nez na silnici,nedejboze to napalit do stromu.Já třeba osobně jízdu v terenu na TDM povazuji za "kochací" jelikož mám TDM plné ruky(jsem proste moc nevyrost,a nemam stym moc zkušeností).Nevím kolik z vás bylo na okruhu ale tam si jde dovolit hrozně moc a hlavně to pokládáte postupně tzn že jde krasně vyzkoušet kam to až jde,osobně neznam na silnici podobné zatačky jako na okruhu abych jel např 10s v dlouhé zatačce.Na okruhu jsem ani jednou něměl žádnou krizovku ani náznak něčeho takového,navíc jedeš hned za instruktorem(v mém případě Pepa Sršeň) který si ty zatačky dává jednou rukou a čumí na tebe ve zpěťáku takže kdyby viděl že dělam něco nemožného tak by mně urco upozornil.Chtěl jsem vam jen předat info které jsem si vyzkoušel ale jak vidím nemá to tady stejně žadnou hodnotu.Proto přestanu o takych věcech psat protože mně už začíná srát že si každy myslí že jen machruju a jedu bez hlavy jak kreten co zkouší co to dá....
Zaznamenáno
kus
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 25

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Martin Suk
SPONZOR:

« Odpověď #16 kdy: 27-04-2013, 10:40:10 »

Ahoj Maxi.
Klidně piš co chceš a pokud bude mít někdo blbý keci(a to si piš že se takový najdou)tak ho pošli klidně do prdele.Větčinou se stejně ozvou lidi který nejsou schopný vzužít potenciál motorky a pneumatik.
 Každej ať si má svůj názor,ale je poslední dobou taková móda že jsou tací kdo si myslí že jen ten jejich názor je ten nejlepčí,bylo by ale mnohem lepčí kdyby mlčeli,mysleli si o tom své a nenapadali ostatní co to vidí jinak.
 Já osobně si taky dávám pozor co napíšu protože jsem byl taky někdy ve střetu názorů a přitom jde vo prd,jen hned nepsat píčoviny a někoho urážet.
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Motorka: TDM 900
Jméno: Aleš Navrátil
SPONZOR:

« Odpověď #17 kdy: 27-04-2013, 10:59:45 »

Nevšiml jsem si že by někdo psal něco špatného,tak to zase tak neprožívejte a jinak Maxi já ti fandím a jde vidět že to bereš vážně a chceš se něco naučit.  supr
Zaznamenáno
eefbee
Znalec
**

DÍK 1

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: František Borka
SPONZOR:

« Odpověď #18 kdy: 27-04-2013, 11:44:20 »

M.A.X  supr supr
Ja "poser proužek" mam asi 1,5 cm a  nemam gule to nakloniť viacej... uaau
Takeho inštruktora (Pepa Sršeň) by som potreboval aj ja..
Zaznamenáno
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: TDM900
Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #19 kdy: 27-04-2013, 12:43:01 »

Nevím, ale vypadá to, že jsem to asi blbě napsal Grin. To nebylo nic konkrétního na MAXe a to že to zkouší na okruhu je právě dobře, protože tam když to ujede, tak to vletí do štěrku a nemůže se stát to, že sebere sebou auto v protisměru, což na normální silnici hrozí Sad. Myšleno to bylo tak, že to kdejakej "střelec" zkouší pravě na silnici a pak se diví, když to v zatačce nevyjde ojee Já mám mosteckej okruh 10km od baráku a na pár volnejch jsem tam s různejma mašinama jezdil...... ano, můžeš si tam zkusit kde je mezní hodnota náklonu, ale v běžném provozu je to téměř nepoužitelné(silnice je podstatně užší,nejsi tam sám,bordel,díry+záplaty atd.)
Zaznamenáno
kus
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 25

Motorka: ...asi trakař
Jméno: Martin Suk
SPONZOR:

« Odpověď #20 kdy: 27-04-2013, 14:51:14 »

Já neměl na mysli zrovna totot téma,je to všeobecně že se tady kde kdo do někoho naváží. evil
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #21 kdy: 27-04-2013, 15:02:41 »

Aha,tak abych byl v obraze,takze je jen jeden nazor ten spravnej a to co tomu neodpovida je navazeni. A ktera je ta spravna linie,ten pravej,kovanej nazor? Na co ze mam zvedat palce a pet pochvalny ody? Abych se nekoho,nedej boze,nahodou nedotknul.....

Zaznamenáno
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #22 kdy: 27-04-2013, 17:23:40 »

Však je to forum a je dobře že se diskutuje Wink
Zaznamenáno
rostav
Znalec
**

DÍK 1

Jméno: Rosťa
SPONZOR:

« Odpověď #23 kdy: 27-04-2013, 18:23:49 »

Hele MAXI,  taky jsem jezdil s Pepou ale ne na okruhu ale v běžným provozu a ještě s batůžkem. Tohle ježdění s instruktorem by měl zkusit každý a pak kecat. Škrtnul jsem si jen jednou a ten okruh bych taky rad ještě zkusil.
Zaznamenáno
Chmelda
Nováček
*

DÍK 0

Jméno: Chmelík Míra
SPONZOR:

« Odpověď #24 kdy: 27-04-2013, 20:56:23 »

Mám stejný názor.Taky bych se svezl na okruhu a ještě když někdo zkušený poradí jak na to.Myslím si,že rovně umí jezdit skoro každý. Cheesy
Zaznamenáno
Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #25 kdy: 28-04-2013, 11:26:55 »

supr  supr  supr  supr Všichni jste úžasní a všichni máte pravdu.  supr  supr  supr (může to tak být?)
Zaznamenáno
Pečajs
Kořen
Děd vševěd

DÍK 8

Jméno: Petr Pečínka

« Odpověď #26 kdy: 28-04-2013, 18:54:58 »

supr  supr  supr  supr Všichni jste úžasní a všichni máte pravdu.  supr  supr  supr (může to tak být?)
No to sice jo, ale tobě to stejně nikdo neuvěří když máš tu KTM  naugh
Zaznamenáno

Lepší je být první v pekle, než-li druhej v cíli.
KámaTDM
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: Batůžek
SPONZOR:

« Odpověď #27 kdy: 29-04-2013, 17:14:34 »

Náklon sice netestuji a zhruba 8mm gumy po stranách zadní pneu vůbec nepotřebuju. Komplex z toho nemám. Poser proužek jsem měl jen jednou, když mi při dešti ulítlo zadní kolo a asi 100metrů jsem lítal jak plochodrážní jezdec na obě strany. Hlásič náklonu mám pevně zabudovanej mezi ušima a možná by drobná kalibrace na vyšší hodnotu nebyla naškodu. Už jsem pokukoval po motoškolách, ale zatím jsem se nerozhoupal.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #28 kdy: 29-04-2013, 18:33:05 »

Cestou na sraz Mirek obrousil blinkr a ja matku na zadnim kole    evil
...za tento výrok se neomlouvám, když jsme to psal měl jsem limit náklonu sklenky za hranou. Nakláněli jsme RUM až za poser proužek  Tongue  hehe

Dnes už mám čistou hlavu tak k tématu  Wink ať nedostanu šutrem hozeným z davu.
Můj limit náklonu končí tam kde mozek zavelí "Ty debile co jako děláš"?! Však už jsi zapomněl jak to bolí když jen zakopneš. Nebo se jebneš kladivem přes palec....co teprve se kutálet po silnici do svodidel nebo do stromu. Čumět na JIPCE do stropu taky nemusím a to je ještě ta lepší varianta. Proto přeji experimentátorům ať se dožijí ve zdaví alespoň mého věku...pod maceškama hrdinství bude k hovnu takových jsou totiž plný hřbitovy  Undecided
Zatáčky mě baví ale ta věc mezi ušima mě nedovolí jet na limit svůj a motorky.
Jiná věc by bylo skutečně pod vedením někoho povolaného dát menší kurz. Nebo výcvik a pak okruh nebo podobnou uzavřenu trať. Bez děr, lupení, štěrku, protijedoucích aut a stromů kolem silnice.

To věčné navážení co tu probíhá mě taky celkem štve...mnoho povolaných málo vyvolených.
Zaznamenáno

KámaTDM
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: Batůžek
SPONZOR:

« Odpověď #29 kdy: 29-04-2013, 20:39:37 »

Tak jsem dnes koukal na televizi a už vím jak získat při jízdě větší pocit jistoty a bezpečí. Koupím si tampax. S ním můžu cokoliv a nemusím se bát že "poteče krev".
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3 4 5   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML